Suspender St. Tropez Babe OS – Black is het must-have accessoire voor elke verleidelijke avond met partner of alleen. Deze elegante suspenderstocking is een perfecte combinatie van sexy instappers en ultra-gladde St. Tropez Babes, vervaardigd met een glanzende, comfortabele finish die een stijlvolle look geeft.

Eigenschappen Suspender St. Tropez Babe OS – Black

  • 100% polyamide
  • St. Tropez Babe OS – zwart
  • Gemaakt met glanzend, comfortabel materiaal
  • Een perfecte combinatie van zwarte instappers en ultra-gladde St. Tropez Babes
  • Een stijlvolle look

Suspender St. Tropez Babe OS – Black biedt de perfecte sexy accessoire voor jouw avonturen. Exclusive St. Tropez Babes gemaakt van 100% polyamide zorgen ervoor dat deze suspenderstocking alle relevante sensualiteit en stijl biedt waar je naar op zoek bent. Met modern design, ultra-gladde St. Tropez Bodysuit en achterliggende suspenderbanden, combineren deze stropdassen comfort en stijl voor een avond om nooit te vergeten.

Hoe gebruik je Suspender St. Tropez Babe OS – Black?

Suspender St. Tropez Babe OS – Black is gemaakt om makkelijk te dragen en te bedienen. Bevestig de Suspender St. Tropez Babe OS – Black aan de achterzijde van het kledingstuk met behulp van de achterliggende banden en maak het eenvoudig vast met de stevige kliksluiting. De St. Tropez Babes stropdassen met hun perfecte zwarte afwerking zijn ideaal voor een avond van verleiding die je niet wilt missen.

Voor wie is Suspender St. Tropez Babe OS – Black?

Suspender St. Tropez Babe OS – Black is bedoeld voor mannen en vrouwen die perfecte zwarte stropdassen zoeken voor een avond sfeerrijke seksualiteit. Of je nu alleen speelt of samen met je partner, deze sfeerrijke stropdassen creëren de perfecte intimiteit tijdens het spelen.

Hoe Verbetert Suspender St. Tropez Babe OS – Black je seksleven?

Suspender St. Tropez Babe OS – Black voegt een extra laag sexy elegantie toe aan je seksuele avonturen. Low-cut, glanzende stof met een gemakkelijke klik riem zorgen ervoor dat het gemakkelijk is om zowel alleen als met je partner te gebruiken. Dit voegt extra sensualiteit toe aan elk avontuur dat je aangaat.

Met welke andere speeltjes en toys je Suspender St. Tropez Babe OS – Black kan gebruiken?

Suspender St. Tropez Babe OS – Black is een uitstekende aanvulling op je seksspeelgoedcollectie. Of je nu alleen of samen met partner speelt, deze stijlvolle stropdassen zorgen ervoor dat elke ervaring sensueel en omhullend is. Combineer Suspender St. Tropez Babe OS – Black met speeltjes als , 's, cockrings en meer om de ultieme ervaring te beleven.

Hoe te reinigen Suspender St. Tropez Babe OS – Black?

Suspender St. Tropez Babe OS – Black is gemakkelijk te reinigen met een licht reinigingsmiddel en lauwwarm water. Gebruik geen schuurmiddelen of andere agressieve reinigingsmiddelen om de glans en de St. Tropez Babes perfecte zwarte afwerking te behouden. Na het wassen, hang het om de vervorming te voorkomen en installeer het laatste.

Waar te koop Suspender St. Tropez Babe OS – Black?

Suspender St. Tropez Babe OS – Black is verkrijgbaar op onze webshop. Wij bieden een uitgebreide selectie aan prachtige stropdassen die perfect zullen passen bij elke garderobe. Suspender St. Tropez Babe OS – Black is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor stijl en comfort. Shop nu en ervaar een avond van verleiding.

Suspender St. Tropez Babe OS – Black is een must have accessoire voor iedereen die stijl en sensuele avonturen wilt hebben. Met hun unieke 100% polyamide materiaal en achterliggende suspenderbanden combineren deze stropdassen het beste van comfort en stijl voor een avontuurlijke avond. Bevestig de Suspender St. Tropez Babe OS – Black aan de achterzijde van een kledingstuk met behulp van de kliksluiting en ervaar een avond die je nooit zult vergeten. Bestel nu je eigen Suspender St. Tropez Babe OS – Black in onze webshop en ervaar een avond vol sensuele avonturen.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

883045919960