De Super Glide Liquid Pleasure Glijmiddel op Waterbasis – 30 ml: liqeuid plezier voor een leven lang geluk!

3 Positieve Traits Van De Super Glide Liquid Pleasure – Glijmiddel Op Waterbasis – 30 ml

Stel je eens voor de mogelijkheid om vrije liefde te kunnen delen met je partner zonder aarzelen – het klinkt als een eenvoudige, maar zeer opwindende wens. Met de Super Glide Liquid Pleasure op waterbasis – 30 ml kan je daarvoor zorgen. Deze op waterbasis zijn verrijkt met levensvloeistoffen, versterkt met consistente eigenschappen zoals slijtvastheid en gladdheid, en bestand tegen spanning en temperatuur.

De Super Glide Liquid Pleasure zorgt voor een aangenaam seksueel plezier en daarbij ook voor hygiëne. De Super Glide Liquid Pleasure is bijna geurloos en bevat geen kleurstoffen, conserveermiddelen of alcohol. Dit glijmiddel op waterbasis is daarmee niet-irriterend en bovendien eenvoudig te verwijderen van het bevochtigde oppervlak.

Ten slotte is de Super Glide Liquid Pleasure gemaakt met een mix van huidvriendelijke ingrediënten die de huid hydrateren. Dit betekent dat je met deze glijmidel geniet van een lange, aangename seksuele ervaring zonder last te hebben van kriebels, jeuk of uitdroging.

De Eigenschappen van De Super Glide Liquid Pleasure – Glijmiddel Op Waterbasis – 30 ml

• Verrijkt met levensvloeistoffen en versterkt met consistente eigenschappen zoals slijtvastheid, optimale gladdheid en bestand tegen spanning en temperatuur.

• Bijna geurloos, biedt natuurlijke synergistische eigenschappen, bevat geen kleurstoffen, conserveermiddelen of alcohol.

• Nagenoeg niet-irriterend en eenvoudig te verwijderen.

• Gemaakt met huidvriendelijke ingrediënten die de huidhydrateren.

• Long lasting en biedt een lange aangename seksuele ervaring zonder onaangename kriebels, jeuk of uitdroging.

Wat Is De Super Glide Liquid Pleasure – Glijmiddel op Waterbasis – 30 ml?

De Super Glide Liquid Pleasure Glijmiddel op Waterbasis – 30 ml is speciaal samengesteld om een superefficiënt, langdurig en veilig glijmiddel te garanderen. Het is een ontwikkeling van een mix van voedbare lipiden, aminozuren en zuren die volledig veilig zijn voor gebruik in de intiemste momenten met je partner.

De Super Glide Liquid Pleasure kan in de slaapkamer worden gebruikt als een persoonlijk glijmiddel dat helpt om een optimaal seksueel plezier te ervaren. Koppels die deze vloeibare plezier geven, kunnen genieten van een discreet, langdurig en liefdevol plezier met elkaar.

Het biedt ook een gesmeerd gevoel wat het gevoel van een stevige gesmeerde seksuele activiteit versterkt. Dit glijmiddel wordt verpakt in een praktische verpakking, waardoor het gemakkelijk te gebruiken en discreet mee te nemen, met enkel één druk op de knop.

Hoe Gebruik Je De Super Glide Liquid Pleasure – Glijmiddel Op Waterbasis – 30 ml?

De Super Glide Liquid Pleasure Glijmiddel op Waterbasis – 30 ml is ontworpen om dik, glad en slijtvast te zijn. Dit komt omdat het gemaakt is van een mix van lipiden, protenen, zuren en voedingsstoffen. Het is dus gemakkelijk aan te brengen en oppervlakken te bevochtigen.

Het is eenvoudig te verwijderen van het bevochtigde oppervlak, dus je hoeft je geen zorgen te maken over permanente aanslag achter te laten. Om de Super Glide Liquid Pleasure te gebruiken, geef je een kleine hoeveelheid op je vingers en dep je het gelijkmatig in de gewenste zone. Een kleine hoeveelheid is genoeg voor een volwaardige en langdurige seksuele activiteit.

Voor Wie Is De Super Glide Liquid Pleasure – Glijmiddel op Waterbasis – 30 ml Geschikt?

De Super Glide Liquid Pleasure Glijmiddel op Waterbasis – 30 ml is ontwikkeld voor zowel vrouwen als mannen en biedt een zacht, veilig en comfortabel gevoel. Het is een handige manier om het seksuele plezier te verbeteren en het gevoel van controle en plezier in de slaapkamer te vergroten.

Dit glijmiddel is speciaal ontwikkeld om te genieten van een lange, aangename seksuele ervaring zonder last te hebben van kriebels, jeuk of uitdroging. Deze glijmiddelen op waterbasis zijn zacht, maar veilig en slijtvast, waardoor jij en je partner ervan kunnen genieten. Daarnaast verzacht de Super Glide Liquid Pleasure ook de eventuele irritatie of huidirritatie.

Hoe Kan De Super Glide Liquid Pleasure – Glijmiddel Op Waterbasis – 30 ml Jouw Leven Verbeteren?

Met de Super Glide Liquid Pleasure Glijmiddel op Waterbasis – 30 ml kan je eindelijk genieten van een lange seksuele ervaring met je partner. Je kunt genieten van een lange, aangename seksuele ervaring zonder last te hebben van kriebels, jeuk of uitdroging, waardoor je meer plezier kunt beleven in de slaapkamer.

Je kunt ook je seksleven spannender maken met andere speeltjes die we aanbieden in onze winkel Ladykiller.nl. Of je nou op zoek bent naar dildo's, , klit stimulatoren of andere seks speeltjes, bij Ladykiller.nl is het allemaal beschikbaar om je leven te verbeteren en je partner te verrassen.

Hoe Reinig Je De Super Glide Liquid Pleasure – Glijmiddel Op Waterbasis – 30 ml?

De Super Glide Liquid Pleasure Glijmiddel op Waterbasis – 30 ml is gemakkelijk schoon te maken. Je kan hem afspoelen met warm water en je normale seksspeeltjes reiniger. Daarnaast is het veilig om hem af te vegen met een vochtige doek of tissue.

Je kan ook kiezen voor een licht schoonmaakmiddel op basis van alcohol – maar bedenk wel dat als je dit gaat doen, dan moet je Kel-formulier met een muggenspray, sezsmiddel met pH-waarde of alcohol bevattende douchegels vermijden.

Aanbeveling: Probeer De Super Glide Liquid Pleasure – Glijmiddel Op Waterbasis – 30 ml Bij Ladykiller.nl

Met de Super Glide Liquid Pleasure Glijmiddel op Waterbasis – 30 ml zal je de seksuele kwaliteit met je partner ervaren als nooit tevoren. Dus als je nog een leven lang geluk wilt beleven, dan is de Liquid Pleasure een grote must!

Bovendien bieden we bij Ladykiller.nl veel andere categorieën aan seksspeeltjes om spannende seksavonturen mee te beleven. Of je nou op zoek bent naar dildo's, vibrators, klitstimulators of andere seksspeeltjes, bij Ladykiller.nl is het allemaal beschikbaar om je leven de spannendste avonturen te bezorgen.

Kom dan vandaag nog naar Ladykiller.nl en ontdek de nieuwste seks speeltjes en onderzoek de vele mogelijkheden die onze webwinkel je biedt! Geniet van wat jij en je partner wenst en gebruik de Super Glide Liquid Pleasure – Glijmiddel op Waterbasis – 30 ml zodat je zo het meeste plezier uit de ervaring kunt halen.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

4042342000436