Superglide Liquid Pleasure – Glijmiddel Op Waterbasis – 200 ml

De functies en voordelen van Superglide Liquid Pleasure

De Superglide Liquid Pleasure – Glijmiddel Op Waterbasis – 200 ml is gemaakt van de beste en meest huidvriendelijke ingrediënten op de markt, waardoor het een perfecte keuze is als je op zoek bent naar een glijmiddel dat zorgt voor een langdurige en vochtigheid zonder jeuk of irritatie. Het voelt ook goed aan en gaat een lange tijd mee, waardoor je de Superglide Liquid Pleasure – Glijmiddel Op Waterbasis – 200 ml kunt gebruiken voor lange dagen van plezier.

Daarnaast is de Superglide Liquid Pleasure – Glijmiddel Op Waterbasis – 200 ml gemakkelijk te gebruiken, heeft het geen kleur, geur of smaak die je ervaring verstoren, is het gemakkelijk te reinigen en biedt het een ongelooflijke glijprestatie. Het gaat meer dan drie jaar mee, waardoor je deze lange tijd kunt gebruiken zonder de noodzaak om het te vervangen. Bovendien is de Superglide Liquid Pleasure – Glijmiddel Op Waterbasis – 200 ml te gebruiken met alle spelletjes en producten die door Ladykiller.nl worden verkocht.

Uiteindelijk biedt de Superglide Liquid Pleasure – Glijmiddel Op Waterbasis – 200 ml een flexibele, wateroplosbare formule die je ervaring verder verhoogt, zonder dat je het gevoel hebt dat je spelletjes worden verstoord door een vervelende geur of smaak. Dus als je op zoek bent naar een glijmiddel waar je van kunt genieten en tegelijkertijd dat je weet dat je dit product gerust kunt gebruiken met al je speeltjes, dan is de Superglide Liquid Pleasure – Glijmiddel Op Waterbasis – 200 ml wat je nodig hebt.

​Eigenschappen van Superglide Liquid Pleasure

Voordelen:

  • Gemaakt van de beste en meest huidvriendelijke ingrediënten op de markt
  • Geen jeuk of irritatie, voelt goed aan en gaat een lange tijd mee
  • Gemakkelijk te gebruiken, heeft geen kleur, geur of smaak die je ervaring verstoren
  • Gemakkelijk te reinigen
  • Geeft een ongelooflijke glijprestatie
  • Gaat meer dan drie jaar mee
  • Te gebruiken met alle spelletjes en producten van Ladykiller.nl
  • Flexibele, wateroplosbare formule die je ervaring verder verhoogt

Wat is de Superglide Liquid Pleasure – Glijmiddel Op Waterbasis – 200 ml?

De Superglide Liquid Pleasure – Glijmiddel Op Waterbasis – 200 ml is een glijmiddel gemaakt van de hoogste kwaliteit ingrediënten die tegenwoordig verkrijgbaar zijn. Het is ontworpen om je ervaring van de slaapkamer naar een hoger niveau te tillen en u uren plezier te bieden. De Superglide Liquid Pleasure – Glijmiddel Op Waterbasis – 200 ml zorgt ervoor dat je slaapkameravonturen nooit meer hetzelfde zullen zijn en je je ervan kunt verzekeren dat je op het toppunt van het genot bent.

De Superglide Liquid Pleasure – Glijmiddel Op Waterbasis – 200 ml is veganistisch, dermatologisch getest en geneesmiddelenveilig. Het is dus absolute hoogste kwaliteit, ongeacht je levensstijl, en een perfecte manier om een spannende spanning en optimaal genot in je leven te brengen. De Superglide Liquid Pleasure –

Merk

Verpakking in cm

Barcode

4042342004021