Maak je intimiteit nog spannender met de Superglide – Glijmiddel Op Waterbasis – 50 ml

Laat jouw erotische avonturen verrassend en zacht aanvoelen met de Superglide

Het Ladykiller.nl team heeft de perfecte oplossing voor jouw erotische avonturen: de Superglide – – 50 ml. Dankzij dit revolutionaire glijmiddel krijgt je seksleven een flinke boost. De Superglide – Glijmiddel Op Waterbasis – 50 ml geeft al je seksspeeltjes een olievrije glidende structuur waardoor jouw seksuele ervaring fijner wordt en lekkerder aanvoelt. Het middel is gebaseerd op natuurlijke stoffen en ideaal te gebruiken bij alle materiaalsoorten.

De meeste die op silicone of olie worden gebaseerd, kunnen erotische spellen op een ongemakkelijke manier verpesten, maar daar zullen geen seksuele avonturen met de Superglide – Glijmiddel Op Waterbasis – 50 ml een probleem zijn. Dit glijmiddel zal de beste resultaten bieden tijdens elke intieme activiteit.

Productdetails

  • 50 ml glijmiddel op waterbasis
  • Ideaal te gebruiken met verschillende materiaalsoorten
  • hypoallergene formule
  • PH-neutraal
  • Weersbestendig
  • Gebruiksvriendelijk
  • Pleziervrij
  • Cruelty-Free, nooit op dieren getest

Wat is de Superglide – Glijmiddel Op Waterbasis – 50 ml

De Superglide – Glijmiddel Op Waterbasis – 50 ml is een uniek product dat is ontworpen om intieme acties een zachte, gladde glijdt te geven. Het is ontworpen om gemakkelijk te gebruiken, ongeacht de intensiteit van de activiteit.

Het is een samenstelling van kwaliteitsvolle natuurlijke ingrediënten, waaronder aloë vera, jojoba-olie en sheaboter. Samen creëren deze ingrediënten een veilige en verzorgende ervaring voor alle seksspeeltjes die je maar kunt bedenken. De Superglide – Glijmiddel Op Waterbasis – 50 ml kan zowel bij externe oppervlakken als bij specifieke orale delen gebruikt worden.

Hoe gebruik je de Superglide – Glijmiddel Op Waterbasis – 50 ml

Gebruik van de Superglide – Glijmiddel Op Waterbasis – 50 ml is heel eenvoudig. Begin met het opwarmen van het product in je handen voordat je het toepast op de huid of speelgoed. Breng vervolgens het glijmiddel gelijkmatig aan op het gewenste lichaamsdeel of speelgoed en geniet van de zachte en olievrije glijdervaring.

Voor wie is de Superglide – Glijmiddel Op Waterbasis – 50 ml geschikt?

De Superglide – Glijmiddel Op Waterbasis – 50 ml is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een glijmiddel dat voor alle soorten speelgoed en alle soorten huid kan worden gebruikt. Het product is veilig en smaakt en ruikt lekker. Het is ook perfect voor mensen met sensitive huid. De glijmiddel is geformuleerd met PH-neutrale ingrediënten dat is geschikt voor alle skintypes. Het is ook een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar een glijmiddel dat weerbestendig is en goed met verschillende materialen overeenkomt.

Hoe kan de Superglide – Glijmiddel Op Waterbasis – 50 ml het leven van onze klanten verbeteren?

De Superglide – Glijmiddel Op Waterbasis – 50 ml is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een glijmiddel dat veilig is, gemakkelijk te gebruiken is en die een ongeëvenaarde, hydraterende ervaring biedt. Het middel geeft de meest intense gevoelens, voelt fijn aan op de huid en verbetert de sensatie van seksspeeltjes.

Het is ook een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar een glijmiddel dat perfect is voor het combineren met andere speeltjes. U kunt het gebruiken met dildos, of andere sekstoestellen bekijk de andere categorieën bij Ladykiller.nl.

Daarnaast kunt u de Superglide – Glijmiddel Op Waterbasis – 50 ml makkelijk reinigen met een vochtig doekje en warm water.

Probeer de Superglide – Glijmiddel Op Waterbasis – 50 ml uit en breid je seksspeelgoed collectie uit bij Ladykiller.nl

Heb je nog steeds twijfels over de Superglide – Glijmiddel Op Waterbasis – 50 ml? Dan is het hoog tijd om deze te vergeten! Probeer de Superglide – Glijmiddel Op Waterbasis – 50 ml je seksleven te verrijken en kies uit een enorme variëteit aan speeltjes in onze winkel bij Ladykiller.nl.

Van dildos en vibrators tot butt plugs , cock rings en producten: bij Ladykiller.nl bieden we al uw favoriete seksspeeltjes aan, om je avonturen intiemer te maken. En als je eenmaal de Superglide – Glijmiddel Op Waterbasis – 50 ml hebt geprobeerd, zul je nooit meer terugkeren naar andere glijmiddelen.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

4042342004298