Liefhebben in stijl met de Superglide Edible Waterbased Lubricant – Strawberry

Geef je intieme relaties de perfect gladde afwerking dankzij de Superglide Edible Waterbased Lubricant – Strawberry. Deze vloeibare glijmiddel bevat 75 ml supercritische CO2-geïnactiveerde ingrediënten, die een vitaminerijk en voedzame vloeistof creëren met voordelen waar je alleen maar van kunt dromen.

De functies en voordelen van de Superglide – Edible Waterbased Lubricant – Strawberry – 3 fl oz / 75 ml:

De Superglide Edible Waterbased Lubricant – Strawberry bevat ingenomen ingrediënten die een rijk en voedzaam glijmiddel geven met ongekende voordelen voor je intieme momenten. Hier zijn slechts een paar professioneel gefabriceerde functies en voordelen waarvan je kunt profiteren:

  • Verbeterde opwinding
  • Ultieme gladdheid
  • Verhoogde sensatie
  • Verrijkte samenstelling
  • Fijnste eetbare vorm
  • Geen afdruipende consistentie
  • Gemakkelijk afwasbaar

Wat is Superglide Edible Waterbased Lubricant – Strawberry

De Superglide Edible Waterbased Lubricant – Strawberry is een superkritische CO2-geïnactiveerde waterbasis glijmiddel dat je intieme activiteiten en fantasieën een krachtig en kwalitatief hoge additieve component geeft. Deze glijmiddel is eetbaar, wat betekent dat je het product kunt eten, wat je intieme momenten nog spannender maakt. Superglide Edible Waterbased Lubricant – Strawberry is rijk aan vitamines, ingrediënten en kruiden die je weer in energie en ultieme gladdheid voorzien, waardoor je de ultieme sensatie voelt.

Hoe gebruik je de Superglide Edible Waterbased Lubricant – Strawberry

Gebruik Superglide Edible Waterbased Lubricant – Strawberry op een intieme plek op het bed of op het tapijt. Gebruik een theelepel of geef het met een lepeltje direct achter je tong. Verdeel de glijmiddel over de gewenste intieme plek. Massage de Superglide Edible Waterbased Lubricant – Strawberry krachtig in je huid en omgeving. Vergeet niet, gebruik ook een condoom om verspreiding van ziektekiemen en bacteriën te voorkomen als je met anderen in contact komt.

Voor wie is Superglide Edible Waterbased Lubricant – Strawberry geschikt?

Superglide Edible Waterbased Lubricant – Strawberry is een hoogwaardige en kwalitatief goede glijmiddel dat zowel door mannen als vrouwen kan worden gebruikt. Superglide Edible Waterbased Lubricant – Strawberry is waterbasis, dus het bevat geen parabenen of siliconen en is verrijkt met vitamine E om je huid te helpen hydrateren en versterken. Superglide Edible Waterbased Lubricant – Strawberry is allergievrij en heeft geen agressieve chemicaliën of irriterende stoffen die je huid of gevoeligheid aantasten.

Hoe de Superglide Edible Waterbased Lubricant – Strawberry je leven kan verbeteren

De Superglide Edible Waterbased Lubricant – Strawberry is een geweldig product voor wie een intensere intieme ervaring wil uitproberen en de spanning en opwinding die voortkomt uit het gebruik van een kwalitatief hoge glijmiddel. De Superglide Edible Waterbased Lubricant – Strawberry voegt een extra dimensie toe aan je intieme momenten en het is zo fijn en romantisch dat je in aanraking komt met onvergetelijke sensaties.

Hoe je de Superglide Edible Waterbased Lubricant – Strawberry kunt combineren met andere speeltjes

Met de Superglide Edible Waterbased Lubricant – Strawberry kan je al je intieme ervaringen naar een nieuw niveau tillen door heerlijk soepelheid te creëren en de pure romantiek van de glijmiddel. We hebben een uitgebreid assortiment aan speeltjes waar je de Superglide Edible Waterbased Lubricant – Strawberry mee kunt combineren, zoals , butt-kets, P-spot stimulators en nog veel meer. Geniet van al je favoriete speeltjes en combineer ze met de Superglide Edible Waterbased Lubricant – Strawberry om een extra excuus te creëren.

Hoe je de Superglide Edible Waterbased Lubricant – Strawberry gereinigd moet worden

Superglide Edible Waterbased Lubricant – Strawberry is eenvoudig te reinigen. Alles wat je nodig hebt is een zacht en niet-pluizend doekje gemengd met warm water. Neem het doekje en veeg de glijmiddel voorzichtig af zonder druk uit te oefenen. Zorg ervoor dat je alle resten glijmiddel weggooit, omdat ze soms niet goed reageren met het beddengoed, waardoor het glijmiddel hard wordt.

Kom innoveren in stijl met Ladykiller.nl

Wil je al je intieme wensen verwezenlijken? Bezoek dan Ladykiller.nl en ontdek ons complete assortiment aan speeltjes om je indrukwekkende seksleven te verbeteren. Ontdek sextoys zoals butt-kets, G-spot stimulators, vibrators en helemaal naar jouw wensen. Of je nu een beginner of een ervaren ervaringsprofessional bent, bij ons kun je altijd de juiste seksspeeltjes vinden om je liefdesleven nog spannender te maken.

Waarom moet je de Superglide Edible Waterbased Lubricant – Strawberry proberen?

Als je op zoek bent naar een manier om je liefdesleven leuker te maken, waarom probeer je dan niet de Superglide Edible Waterbased Lubricant – Strawberry? Deze ware innovatie op het gebied van huidverzorging geeft je een fantastisch gladde, eetbare en smaakvolle romantische liefdeservaring. Gebruik de Superglide Edible Waterbased Lubricant – Strawberry om je intieme activiteiten spannend en zonder zorgen te maken. Bestel nu bij Ladykiller.nl en geniet van je avontuurlijke seksleven!

Merk

Verpakking in cm

Barcode

4042342001488