Ontdek de Superglide – Edible Waterbased Lubricant – Pineapple – 3 fl oz / 75 ml bij Ladykiller.nl

Bij Ladykiller.nl bieden we de Superglide – Edible Waterbased Lubricant – Pineapple – 3 fl oz / 75 ml aan. Deze verzorgende intieme glijmiddel verandert de behandeling in bed sterk en garandeert een niet-stick, romige intimiteit die zonder restjes wordt achtergelaten. Geniet van een betere van de huid ervaring met de Superglide – Edible Waterbased Lubricant – Pineapple – 3 fl oz / 75 ml.

Deze glijmiddel verandert seksueel contact in een heerlijke ervaring met de zoete smaak van een ananas om je ervaring extra special te maken. De Superglide – Edible Waterbased Lubricant – Pineapple – 3 fl oz / 75 ml is zacht voor de huid, gemaakt van water dat snel kan worden weggespoeld en is niet-plakkerig na gebruik. De ultra-precieze formule is biologisch afbreekbaar en heeft als doel om ruwe schuur plekken en irritaties tegen te gaan.

Hou je seksuele spel veel leuker met de Superglide – Edible Waterbased Lubricant – Pineapple – 3 fl oz / 75 ml en het magische geheim om langere, intensievere orgasmes te voorkomen. Ontdek de heerlijke ananassmaak en versier je de slaapkamer als nooit tevoren met de Superglide – Edible Waterbased Lubricant – Pineapple – 3 fl oz / 75 ml. Kevin de specialiteiten van Ladykiller.nl beschikbaar, zodat jij en je partner perfect voorbereid zijn om te genieten.

Kenmerken van de Superglide – Edible Waterbased Lubricant – Pineapple – 3 fl oz / 75 ml

  • Verzorgende intieme glijmiddel met een heerlijke ananassmaak
  • Geen plakkerige resten na gebruik
  • Gemaakt met water dat snel kan worden weggespoeld
  • Biologisch afbreekbaar
  • Begrensd ruwe schuurplekken en irritaties
  • Eenvoudig te gebruiken

Wat is de Superglide – Edible Waterbased Lubricant – Pineapple – 3 fl oz / 75 ml?

De Superglide – Edible Waterbased Lubricant – Pineapple – 3 fl oz / 75 ml is een waterbasis glijmiddel dat de intieme ervaring naar een hogere dimensie tilt. Het is verzorgende en geeft een romige textuur die niet plakkerig achterlaat. Het is daarnaast verrijkt met een zoete ananas geur en smaak. Dit intieme glijmiddel is gemaakt met waterbasis en is biologisch afbreekbaar en geeft je gevoelige plekken een betere behandeling.

Hoe gebruik je de Superglide – Edible Waterbased Lubricant – Pineapple – 3 fl oz / 75 ml?

Gebruik de Superglide – Edible Waterbased Lubricant – Pineapple – 3 fl oz / 75 ml als een verzorgend glijmiddel om je seksuele ervaring te verbeteren. Breng het intieme glijmiddel aan op de erogene zones of direct op het genitale gebied. Druk het glijmiddel zachtjes aan, zodat het gemakkelijker gaat glijden en duw het voorzichtig in met je vingers Wrijf het voorzichtig rond voor een betere textuur.

Voor wie is de Superglide – Edible Waterbased Lubricant – Pineapple – 3 fl oz / 75 ml geschikt?

De Superglide – Edible Waterbased Lubricant – Pineapple – 3 fl oz / 75 ml is geschikt voor iedereen. Het is geschikt voor mannen en vrouwen van elk geslacht en seksuele voorkeuren. De smaak maakt seks leuker, omdat je de zoete smaak van een ananas ervaart, wat de sexy time nog leuker maakt. Je kunt dit glijmiddel ook combineren met andere speeltjes uit onze shop, zoals plugs en speeltjes met vibratie.

Hoe kan de Superglide – Edible Waterbased Lubricant – Pineapple – 3 fl oz / 75 ml het leven van onze klanten verbeteren?

De Superglide – Edible Waterbased Lubricant – Pineapple – 3 fl oz / 75 ml verbetert het leven van onze klanten door het toestaan om een nauwkeurige controle over hun intieme gedrag te krijgen. Door het gebruik van deze glijmiddel ervaar je een betere verzorging en een verfijndere textuur die geen plakkerig gevoel achterlaat. De zoete geur en smaak maakt de ervaring extra speciaal. De productformule is biologisch afbreekbaar, wat het milieuvriendelijk maakt.

Hoe kan je de Superglide – Edible Waterbased Lubricant – Pineapple – 3 fl oz / 75 ml combineren met andere speeltjes in onze winkel?

Je kunt de Superglide – Edible Waterbased Lubricant – Pineapple – 3 fl oz / 75 ml combineren met andere speeltjes uit onze winkel zoals kleine anale pluggen, , klemmen, en andere intieme speeltjes om je sensuele ervaring te verbeteren. Je kunt ook de glijmiddel gebruiken met speeltjes met vibratie voor een meer intense ervaring. Combineer vooral met plezier, net zoals jij wilt.

Hoe raad je onze klanten aan om de Superglide – Edible Waterbased Lubricant – Pineapple – 3 fl oz / 75 ml te gebruiken?

We raden klanten aan om de Superglide – Edible Waterbased Lubricant – Pineapple – 3 fl oz / 75 ml te proberen als ze op zoek zijn naar een betere seksuele ervaring met hun partner of alleen. Het is zacht voor de huid, laat geen plakkerig gevoel na en verrijkt de intieme gemeenschap met de zoete geur en smaak van een ananas. Bij Ladykiller.nl hebben we een gevarieerd assortiment aan intieme speeltjes dat ervoor kan zorgen dat onze klanten hun sexy time nog spannender, geavanceerder en intenser kunnen maken.

Hoe moet de Superglide – Edible Waterbased Lubricant – Pineapple – 3 fl oz / 75 ml gereinigd worden?

Gebruik lauwwarm water en milde wasmiddel om de Superglide – Edible Waterbased Lubricant – Pineapple – 3 fl oz / 75 ml te reinigen voordat je het weer gebruikt. Maak het intieme glijmiddel ook eerst goed schoon voordat je het opslaat. Gebruik nooit agressieve producten of anti-bacteriële producten om het glijmiddel schoon te maken, want hierdoor verkort je de levensduur van het glijmiddel.

Koop de Superglide – Edible Waterbased Lubricant – Pineapple – 3 fl oz / 75 ml in Ladykiller.nl

Verken jouw intieme gedrag en leef uit met de Superglide – Edible Waterbased Lubricant – Pineapple – 3 fl oz / 75 ml, en verrijk jouw seksleven benutten, niet alleen met dit waterbasis glijmiddel, maar ook met andere intieme speeltjes en die geleverd worden door Ladykiller.nl. Ontdek de oneindige mogelijkheden tussen de lakens met de Superglide – Edible Waterbased Lubricant – Pineapple – 3 fl oz / 75 ml. In onze winkel Ladykiller.nl hebben we nog veel meer producten, zoals realistische kunststoffen dildos, pluggen, en vibrators, om je intieme avontuur veel spannender te maken.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

4042342001464