Superglide edible lubricant waterbased – coconut – 75 ml

Verfris je intieme momenten met de Superglide edible lubricant waterbased – coconut – 75 ml van Ladykiller.nl

De Superglide edible lubricant waterbased – coconut – 75 ml is perfect voor wie wat meer smaak wil toevoegen aan hun intieme momenten. Deze superglide smeermiddel gaat genieten op een compleet nieuw niveau met de heerlijke kokosnoot smaak. Doordat het watergedragen smeermiddel organisch is kun je het veilig eten. Geniet van de zachtheid en comfortabele glijgedrag die een waterbased smeermiddel je kan geven. De Superglide edible lubricant waterbased – coconut – 75 ml is zacht voor je huid en zal je intieme momenten op nog intensere manier laten beleven.

Voordelen van de Superglide edible lubricant waterbased – coconut – 75 ml

* Gemaakt van organisch materiaal, dus veilig om te eten
* Glijgedrag dat nooit droogt
* Werkt perfect op
* Vermindert schuren en zorgt voor een soepele ervaring
* Optimaal comfort en verbetert elk intiem moment
* Hypoallergeen, parabeenvrij en niet-vette formule

Omdat de Superglide edible lubricant waterbased – coconut – 75 ml gemaakt is van organisch materiaal, is deze perfect voor je intieme vrijheid om zonder zorgen in je seksuele behoeften te bevredigen. Bovendien bevat de formule ook geen parabenen of andere schadelijke stoffen, waardoor hun veiligheid gegarandeerd is voor je intieme momenten. Perfect zelfs voor mensen met gevoelige huid of een allergie voor sommige ingrediënten die meestal in andere smeermiddelen gevonden worden.

De Superglide edible lubricant waterbased – coconut – 75 ml heeft een zeer zachte textuur wat perfect te combineren is met het comfort dat het tegelijkertijd biedt. Bovendien is het vermogen tot glijden oneindig, waardoor je schuren en irritaties voorkomt. Met de Superglide edible lubricant waterbased – coconut – 75 ml geniet je eindeloos van elkaar en vergroot je het genot dat je samen kan delen.

Hoe gebruik je de Superglide edible lubricant waterbased – coconut – 75 ml?

De Superglide edible lubricant waterbased – coconut – 75 ml is eenvoudig te gebruiken voordat je intieme momenten begint. Bij het toepassen, is minder meer, want het smeermiddel heeft een sterke glijkracht. Voor een optimaal resultaat, spray de Superglide edible lubricant waterbased – coconut – 75 ml gelijkmatig over het gebied dat je wenst om de smeer ervaring te verbeteren.

Het smeermiddel is ook erg makkelijk te combineren met andere speeltjes verkrijgbaar bij Ladykiller.nl. Wat denk je bijvoorbeeld van de combinatie van de Superglide edible lubricant waterbased – coconut – 75 ml en een of een dildo? Je beleving in de slaapkamer wordt hiermee ongekend.

Voor wie is de Superglide edible lubricant waterbased – coconut – 75 ml geschikt?

De Superglide edible lubricant waterbased – coconut – 75 ml is perfect voor iedereen die andere smaken wil ervaren in hun intieme momenten. Het middel is ook zeer geschikt voor mensen met huid allergieën of gevoeligheid voor andere smeer middelen door zijn geheel organisch ingrediënten. Ook is de smeer perfect safe voor zowel jullie als de speeltjes die de Superglide edible lubricant waterbased – coconut – 75 ml te combineren.

De Superglide edible lubricant waterbased – coconut – 75 ml is here en daar perfect om te gebruiken, denk aan een massage, maar het is ook een mooie aanvulling voor de ogen bij het bevredigen van je intieme momenten.

Hoe zal de Superglide edible lubricant waterbased – coconut – 75 ml jouw leven verbeteren?

De Superglide edible lubricant waterbased – coconut – 75 ml is een zachte en smeer middel dat perfect is voor iedereen die een ander smaak wil ervaren en zonder zorgen hun intieme momenten willen beleven. Bovendien is het een waterbased smeermiddel dat perfect samen gaat met condooms en speeltjes.

Met de Superglide edible lubricant waterbased – coconut – 75 ml vergroot je niet alleen je intieme vrijheid, maar vergroot je je genot. Dankzij de glijkracht van het middel kan je elk intiem moment op een comfortabele manier ervaren waardoor je de maximum beleving krijgt.

Reiniging met de Superglide edible lubricant waterbased – coconut – 75 ml

Het is aangeraad om na ieder gebruik de Superglide edible lubricant waterbased – coconut – 75 ml af te wassen met een schone handdoek. Voeg hier een pH-neutrale zeep aan toe. Dit zal ervoor zorgen dat de Superglide edible lubricant waterbased – coconut – 75 ml de volgende keer dat je het gebruikt dezelfde gladde effecten zal geeven.

Maak je seksleven spannender met Ladykiller.nl!

Nu je wist wat de Superglide edible lubricant waterbased – coconut – 75 ml kan doen voor jouw intieme leven, ben je klaar om het te proberen? Kom dan naar Ladykiller.nl om de Superglide edible lubricant waterbased – coconut – 75 ml te kopen alsook andere speeltjes die perfect zijn om je leven spannender te maken.

Of je nu liefhebber bent van chique die niet alleen mooi zijn maar u ook helpen jouw intieme aandacht te verhogen. Of gaat je voorkeur als krachtiger uit, dan hebben we ook SM- met , , zwepen, en andere speeltjes om jouw intieme flirt te verleiden.

In onze winkel kan je ook calcio-vibe pinautomaten vinden, en bunny om jouw intieme leven een boost te geven. We hebben ook een liefdeshuis voor tweepersoons speeltjes om samen met je partner je intieme momenten nog verder te verrijken.

Op onze website Ladykiller.nl vind je alle producten waar je naar op zoek was voor jullie intieme momenten. Wat je ook kiest, we zorgen ervoor dat alle bestellingen discreet worden verzonden in neutrale verpakkingen zodat vrienden, familie of andere ogen niet precies kunnen zien wat je hebt besteld.

Kom nu naar Ladykiller.nl en maak je intieme leven spannender met de Superglide edible lubricant waterbased – coconut – 75 ml. Wacht niet langer. Jouw intieme sexy tijd wacht op jou.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

4042342001457