Elektrerende Waterbased Lubricant – Superglide Anal – 3 fl oz / 100 ml door Ladykiller.nl

Een gladde, verkoelende glijplezier? Dan kan de Superglide Anal – Water Based Lubricant – 3 fl oz/100 ml van Ladykiller.nl je daar mee helpen. Ladykiller.nl brengt een glijmiddel zoals geen ander met de Superglide Anal – Waterbased Lubricant – 3 fl oz/100 ml. Hier zijn een paar kenmerken waarom de Superglide Anal – Water Based Lubricant – 3 fl oz/100 ml jouw favoriete glijmiddel zal worden:

Kenmerken van Superglide Anal – Water Based Lubricant – 3 fl oz/100 ml:

  • Verrijkt met aloë vera, vitamine E en munt-extract voor een verhoging van de sensatie
  • Gemaakt op waterbasis, wat de glijkracht makkelijk opwekt
  • Vrij van glycerine, parabenen & sulfaat
  • Makkelijk schoon te maken na gebruik
  • Geschikt voor latex, siliconen of rubber applicaties

De verrukkelijke Superglide Anal – Water Based Lubricant – 3 fl oz/100 ml

De Superglide Anal – Waterbased Lubricant – 3 fl oz / 100 ml is een revolutionaire glijmiddel dat speciaal ontworpen is om je spannende avonturen in de slaapkamer soepeler te laten verlopen. Deze waterbasis lube is gemaakt met aloë vera, vitamine E en munt-extract. Deze unieke combinatie creëert ten eerste een ekstra goede glijkracht waardoor de sensaties intenser worden.

Gemaakt op waterbasis betekent dat de glijkracht goed zal aansluiten aan alle huidtypes en je het makkelijk te verwijderen is. Geen glycerine, parabenen & sulfaat zorgt er ook voor dat het glijmiddel spannend maar veilig is.

Hoe moet je Superglide Anal – Water Based Lubricant – 3 fl oz/100 ml gebruiken?

Gebruik een kleine hoeveelheid Superglide Anal – Waterbased Lubricant – 3 fl oz / 100 ml op de plekken waar je het meeste glijplezier wilt ervaren. Dit product geeft een verrijkende sensatie die het verlangen naar meer zal opwekken.

Het is vrij van glycerine, parabenen & sulfaat, wat betekent dat het geschikt is voor alle huidtypes. Ook is het perfect geschikt is voor latex, siliconen of rubber.

Voor wie is Superglide Anal – Water Based Lubricant – 3 fl oz/100 ml de ideale keuze?

Superglide Anal – Waterbased Lubricant – 3 fl oz/100 ml is perfect voor iedereen die een sensatie wenst tijdens seks. Of je nu solo of met een partner het pleasuretraject betreedt, met de Superglide Anal – Waterbased Lubricant – 3 fl oz/100 ml kan het allemaal.

De gepatenteerde formule voor gladde verkoeling is het eerste ingrediënt voor een langdurig, toegevend pleasuretraject. Het is verrijkt met aloë vera, vitamine E en munt-extract, wat de sensatie versterkt en intenser laat aanvoelen.

Combineer Superglide Anal – Water Based Lubricant – 3 fl oz/100 ml met andere speeltjes uit Ladykiller.nl

De Superglide Anal – Waterbased Lubricant – 3 fl oz/100 ml is perfect te combineren met alle andere speelgoed dat je op Ladykiller.nl kan vinden. Van tot en straps met fetish-touwen: je kan alle richtingen op.

De gladde textuur zorgt ervoor dat je voelt wat je doet en wat je partner doet. Tevens is de Superglide Anal – Waterbased Lubricant – 3 fl oz / 100 ml makkelijk schoon te maken omwille van de waterbasis. Een beetje warm water en milde zeep en je bent weer klaar voor je volgende avontuur!

Kom alles te weten over Superglide Anal – Waterbased Lubricant – 3 fl oz/100 ml

Kom alles te weten over de Superglide Anal – Waterbased Lubricant – 3 fl oz / 100 ml door een bezoek te brengen aan Ladykiller.nl. In onze shop vind je een uitgebreide collectie lubes, buttplugs, vibrators en andere producten waarmee je je leven in de slaapkamer spannender kan maken.

In onze winkel Ladykiller.nl adviseren we je om de Superglide Anal – Waterbased Lubricant – 3 fl oz/100 ml te proberen. Natuurlijk is het jammer als het glijmiddel niet aan je verwachtingen voldoet, maar je bent altijd welkom in onze winkel om onze andere producten te proberen.

De Superglide Anal – Waterbased Lubricant – 3 fl oz/100 ml biedt je een extra dimensie aan sensatie voor je spannende avonturen. Het maakt je seksleven eindeloos spannender, wie weet waar je eindigt. Kijk gauw in Ladykiller.nl of de Superglide Anal – Waterbased Lubricant – 3 fl oz/100 ml het spannende avontuur voor jou kan betekenen.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

4042342004700