De Super Series Traveller Electrische Masturbator – Comfortabel, intens en voortdurend genot!

Na een vermoeiend werkdag thuis komen en nog steeds verlangen naar seksuele bevrediging? Wil je alleen of samen met je partner een avondje kunnen genieten zonder in sleur te vervallen? Probeer dan de revolutionaire Super Series Traveller Electrische Masturbator + passend voetstuk bij Ladykiller.nl.

Met de Super Series Traveller Electrische Masturbator + passend voetstuk krijgt u een comfortabele ervaring met een zachte sensatie. Het is vervaardigd uit innovatief materiaal waardoor deze intens & voortdurend genot geeft. Het handige voetstuk maakt dat u geen last meer heeft van stijve nekspieren of dat u zich hoeft in te spannen zonder dat het comfort verloren gaat. De mobiele koppeling op het voetstuk maakt dat u de Super Series Traveller Electrische Masturbator gemakkelijk verplaatst zonder dat deze een storende aanraking ervaart. De USB-koppeling maakt dat de Super Series Traveller Electrische Masturbator gemakkelijk opgeladen kan worden & voorkomt ongemakkelijke stekkers.

Met de Super Series Traveller Electrische Masturbator + passend voetstuk krijgt u:

  • Een comfortabele ervaring met een zachte sensatie
  • Innovatief materiaal vervaardigd van comfortabele materialen
  • Intens & voortdurend genot
  • nekspieren meer
  • Geen inspanning meer om in bed te liggen
  • Mobiele koppeling op het voetstuk zorgt voor soepel verplaatsen
  • USB koppeling voorkomt ongemakkelijke stekkers

Waar is de Super Series Traveller Electrische Masturbator + passend voetstuk voor bedoeld?

De Super Series Traveller Electrische Masturbator + passend voetstuk is een revolutionaire ervaring wanneer het gaat om seksuele bevrediging. Of je helemaal alleen bent of je wil samen met je partner een avondje genieten, de Super Series Traveller Electrische Masturbator + passend voetstuk staat garant voor een fantastische ervaring. Het verende materiaal en het voetstuk maakt de Super Series Traveller Electrische Masturbator een comfortabele ervaring die voorkomt dat u last krijgt van stijve nekspieren of krampen. Het innovatieve materiaal dwarrelpatronen op elk gewenst niveau van sensatie. De USB-koppeling laadt de Super Series Traveller Electrische Masturbator gemakkelijk op en verhinert ongemakkelijke stekkers.

Hoe gebruik je de Super Series Traveller Electrische Masturbator + passend voetstuk?

Het eerste wat je moet doen is de Super Series Traveller Electrische Masturbator met zijn voetstuk opwarmen tot de gewenste temperatuur. Wanneer deze klaar is om gebruikt te worden is het belangrijk dat u de juiste aandacht besteed aan de instellingen om de juiste mate van intensiteit te bereiken. We hebben een uitgebreide handleiding samengesteld om te helpen bij het instellen van de Super Series Traveller Electrische Masturbator + passend voetstuk. Daarnaast raden we aan de ti enhminste twee weken te gebruiken in combinatie met al onze andere speeltjes in onze winkel Ladykiller.nl om het ultieme genot te ervaren.

De Super Series Traveller Electrische Masturbator + passend voetstuk is geschikt voor iedereen die op zoek is naar meer plezier en seksuele bevrediging. Of je alleen bent of samen met je partner, de Super Series Traveller Electrische Masturbator + passend voetstuk doet wat het moet doen. De temperatuur regelbare functie
zorgt ervoor dat ieder persoon de geschikte temperatuur kan kiezen die hij/zij wil.

Hoe kan de Super Series Traveller Electrische Masturbator het leven van onze klanten verbeteren?

De Super Series Traveller Electrische Masturbator + passend voetstuk heeft al vele mannen en vrouwen geholpen om de ultieme seksuele bevrediging te ervaren. Door het temperatuurregulerende systeem kan het een intense ervaring geven, maar ook een zachte sensatie. De revolutionaire technieken en het comfortabele voetstuk maken dat de Super Series Traveller Electrische Masturbator optimaal kan worden gebruikt.

Met de Super Series Traveller Electrische Masturbator + passend voetstuk kan de klant genieten van zijn of haar momenten van genot. Of je alleen bent of samen met je partner, de Super Series Traveller Electrische Masturbator + passend voetstuk zorg ervoor dat je meer plezier hebt en meer seksuele energie uit je ervaring haalt. Daarnaast kan de Super Series Traveller Electrische Masturbator + passend voetstuk gemakkelijk worden gecombineerd met speciaal voor onze winkel gemaakte speeltjes om het ervaren van genot nog meer lonend te maken.

Hoe reinig je de Super Series Traveller Electrische Masturbator + passend voetstuk?

Het is gemakkelijk om de Super Series Traveller Electrische Masturbator + passend voetstuk te reinigen. We bevelen aan het oppervlak met een zachte doek af te nemen met heet water en een neutraal schoonmaakmiddel, waarna het oppervlak met schoon koud water wordt afgespoeld. Laat het vervolgens drogen voordat u de Super Series Traveller Electrische Masturbator + passend voetstuk opbergt.

Waarom moet de klant de Super Series Traveller Electrische Masturbator + passend voetstuk kopen?

De Super Series Traveller Electrische Masturbator + passend voetstuk is de perfecte manier om seksuele genot te ervaren, alleen of met je partner. Of je nu op zoek bent naar meer plezier of meer seksuele bevrediging, de Super Series Traveller Electrische Masturbator + passend voetstuk staat garant voor een intens en voortdurend genot. Het innovatieve materiaal, het comfortabele voetstuk en de temperatuurregelbare functie maken de Super Series Traveller Electrische Masturbator + passend voetstuk een revolutionaire ervaring.

En wegens de enorme populariteit van de Super Series Traveller Electrische Masturbator + passend voetstuk raden wij aan heerlijk te genieten van de revolutionaire techniek die de Super Series Traveller Electrische Masturbator + passend voetstuk te bieden heeft. Tevens houden Ladykiller.nl al onze fans op de hoogte via onze website Ladykiller.nl van de nieuwste speeltjes die wij aan ons assortiment hebben toegevoegd om ervoor te zorgen dat de klant nog meer avontuur en plezier in hun leven kunnen krijgen.

Dus waar wacht je nog op? Probeer de Super Series Traveller Electrische Masturbator + passend voetstuk bij Ladykiller.nl en ervaar het ultieme genot. Het voetstuk voor extra comfort en geen stijve nekspieren meer. Bestel de Super Series Traveller Electrische Masturbator + passend voetstuk vandaag nog bij Ladykiller.nl en ervaar het comfort en intens genot waar je al je hele leven naar verlangt!

Merk

Materiaal

Lengte in cm

Diameter in cm

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

6973994830172