De Sunrise – Geribbelde Jelly – 18 cm is een revolutionaire sextoy dat als een dagelijkse levensstijl is ontworpen om de gebruiker een sensuele en onvergetelijke ervaring te geven. Ontworpen met geribbelde lijnen voor extra prikkeling en gemaakt van jelly voor een zacht en realistisch gevoel, de Sunrise – Geribbelde Jelly Dildo – 18 cm is de perfecte match om plezier te veroorzaken.

Kenmerken van de Sunrise – Geribbelde Jelly Dildo – 18 cm:

– Gemaakt van soepel jelly materiaal voor een echte, meeslepende ervaring.
– Phthalate- gratis materiaal voor veiligheid en duurzaamheid.
– Een geribbelde buitenkant voor extra stimulatie.
– Een lange schacht van 18 cm voor een diepgaande en intense penetratie.
– Een ultra-sterke suction cup aan de voorkant om de dildo op verschillende plekken vast te zetten.

Wat is de Sunrise – Geribbelde Jelly Dildo – 18 cm

De Sunrise – Geribbelde Jelly Dildo – 18 cm is een veelzijdige sextoy die de perfecte mix is van kracht en esthetiek. De dildo is speciaal ontworpen met krachtige geribbelde lijnen, een realistische schacht van 18 cm, een flexibele jelly materiaal en een ultrastevige suction cup. Ideaal voor alleen spelers en stellen die op zoek zijn naar een extra sensuele en verrassende ervaring.

Hoe kan ik de Sunrise – Geribbelde Jelly Dildo – 18 cm gebruiken?

De Sunrise – Geribbelde Jelly Dildo – 18 cm is geschikt voor vaginale en anale penetratie en naar smaak door de gebruiker verwarmd of gekoeld met warm of koud water. De ultraribbelige buitenkant maakt het mogelijk dat de dildo de gebruiker een zeer gevoelige ervaring geven. Daarnaast kan met behulp van de sterke suction cup de dildo op een eftermuur, vloer, douchedeur of wastafel worden gemonteerd waarmee de dildo een eigen leven lijk te hebben.

Voor wie is de Sunrise – Geribbelde Jelly Dildo – 18 cm bedoeld?

De Sunrise – Geribbelde Jelly Dildo – 18 cm is voor iedereen geschikt die in staat is tot het heroverwegen van alle mogelijkheden die vreugde, sensatie en realistisch plezierelijk stimulerend genot kunnen bieden. Of je nu een ervarende speler bent, een beginnende solo-player of een stel op zoek bent naar een nieuwe speeltoy, de Sunrise – Geribbelde Jelly Dildo – 18 cm biedt iets voor iedereen.

Hoe kan de Sunrise – Geribbelde Jelly Dildo – 18 cm je seksleven verbeteren?

Met de Sunrise – Geribbelde Jelly Dildo – 18 cm kun je variëren met positie, snelheid en diepte wat ervoor zorgt dat je je seksleven extra spannend en interessant maakt. De geribbelde lijnen geven extra stimulatie waardoor je bereikt. Bovendien kan de dildo met of zonder andere sextoys worden gebruikt voor nog meer plezier. Met kan je geribbelde dildo met zoveel gevoel en genot worden gebruikt dat zelfs de meest ervaren plezierzoeker de liefde wil verkennen.

Met welke andere sextoys en speeltjes kan ik de Sunrise – Geribbelde Jelly Dildo – 18 cm gebruiken?

De Sunrise – Geribbelde Jelly Dildo – 18 cm kan ook met andere speeltjes, of worden gecombineerd. Er zijn ook een aantal cockrings en die je kunt gebruiken om je seksleven op te peppen. Met deze speeltjes en sextoys krijg je verschillende niveaus van stimulatie voor een nog meer explosieve ervaring.

Hoe moet je de Sunrise – Geribbelde Jelly Dildo – 18 cm reinigen?

De Sunrise – Geribbelde Jelly Dildo – 18 cm moet na gebruik met lauwwarm water en milde zeep of een sextoy cleaner worden schoongemaakt. Gebruik geen alcoholhoudende reinigingsmiddelen omdat dit het materiaal kan beschadigen. Droog de dildo af met een stuk zacht keukenpapier en gebruik nooit een sterke reinigingsstof om de dildo schoon te houden.

Waarom zou ik de Sunrise – Geribbelde Jelly Dildo – 18 cm moeten proberen?

De Sunrise – Geribbelde Jelly Dildo – 18 cm is ontwikkeld met alleen de beste materialen en is de perfecte sextoy voor iedereen die op zoek is naar intensief genot. Met een geribbelde buitenkant, volledig gemaakt van jelly, een lange schacht van 18 cm, en een sterke suction cup aan de achterkant, zal de Sunrise – Geribbelde Jelly Dildo – 18 cm ervoor zorgen dat je je seksleven een onvergetelijke upgrade geeft. Dus als je op zoek bent naar een nieuwe sextoy die alle mogelijkheden biedt, bezoek dan onze seksshop Ladykiller.nl om de Sunrise – Geribbelde Jelly Dildo – 18 cm te kopen.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

782421596217