Steeds meer mannen en vrouwen zoeken naar nieuwe manieren om voldoening te vinden. De Sunny Leone – Vagina Masturbator 3D is een technologische innovatie in sextoys, die een unieke combinatie van realistische sensaties in een innovatief en discreet product biedt. Met de Sunny Leone – Vagina Masturbator 3D heb je de keuze om alleen of samen met iemand te creëren. De Sunny Leone – Vagina Masturbator 3D is ideaal voor mensen die hun seksuele ervaringen willen verbeteren en hun naar een nieuw niveau willen tillen.

Eigenschappen Sunny Leone – Vagina Masturbator 3D:
– Realistisch 3D-ontwerp met spatiebalk
– Stimuleert de
– Zachte silicone voering
– 9 Verschillende functies
– Gemaakt van hoogwaardig materiaal
– Gemakkelijk schoon te maken

Wat is Sunny Leone – Vagina Masturbator 3D?

De Sunny Leone – Vagina Masturbator 3D is een innovatief sextoy met een gepatenteerd 3D-ontwerp dat je gemakkelijk in de handpalm past. Dit sextoy is voorzien van een spatiebalk dat je PC en billen stimuleert, waardoor je er een zeer realistisch gevoel van hebt. Bovendien is de binnenkant van het sextoy voorzien van een zachte, bedekte silicone voering met de perfecte samenkomst van materiaaltextuur. De Sunny Leone – Vagina Masturbator 3D biedt je 9 verschillende mogelijkheden voor seksueel plezier, dankzij de ingebouwde vibratorfuncties.

Hoe kan de Sunny Leone – Vagina Masturbator 3D gebruikt worden?

De Sunny Leone – Vagina Masturbator 3D is eenvoudig te bedienen. Begin met het plaatsen van een paar druppels glijmiddel op het sextoy en uw penis. Vervolgens, voer je de Sunny Leone – Vagina Masturbator 3D in en druk je erop, waardoor het sextoy perfect om uw penis past. U begint door het sextoy met uw handen te verplaatsen om verschillende soorten vibratiestimulatie te ontdekken. U kunt ook de vibratieintensiteit verhogen of verlagen door op de knoppen te drukken die zich aan de bovenkant van het sextoy bevinden. U kunt de Sunny Leone – Vagina Masturbator 3D ook gebruiken in combinatie met andere sextoys voor een nieuwe ervaring en extra plezier.

Voor wie is de Sunny Leone – Vagina Masturbator 3D bedoeld?

De Sunny Leone – Vagina Masturbator 3D is speciaal ontworpen om mannen en vrouwen te ondersteunen in het verbeteren van hun sekservaringen. Het sextoy is een perfecte keuze voor singles die hun masturbatieervaringen willen verbeteren en mannen en vrouwen die hun seksualiteit met hun partner willen verkennen.

Hoe kan de Sunny Leone – Vagina Masturbator 3D je seksleven verbeteren?

De Sunny Leone – Vagina Masturbator 3D biedt je een realistisch 3D-ontwerp met een spatiebalk dat je PC-spieren en billen stimuleert, waardoor je een ongelooflijk, realistisch gevoel hebt. Voor koppels bestaat de mogelijkheid om Sunny Leone – Vagina Masturbator 3D samen te gebruiken voor kinky, opwindende speelse tijd of voor een intieme, sensuele ervaring.

Met welke andere speeltjes en sextoys kan je Sunny Leone – Vagina Masturbator 3D gebruiken?

U kunt de Sunny Leone – Vagina Masturbator 3D gebruiken met andere sextoys zoals , en penisringen. U kunt er ook voor kiezen om uw Sunny Leone – Vagina Masturbator 3D te gebruiken in combinatie met -spullen, zodat u uw seksleven en seksuele gewoontes naar een nieuw niveau kunt tillen.

Hoe moet de Sunny Leone – Vagina Masturbator 3D worden gereinigd en onderhouden?

Om de Sunny Leone – Vagina Masturbator 3D schoon te maken, moet je eerst het sextoy met lauw water afspoelen en vervolgens met antibacteriële zeep afnemen. Gebruik geen alcohol of andere schurende middelen. Laat de Sunny Leone – Vagina Masturbator 3D aan de lucht drogen en gebruik eventueel een washandje om het overtollige vocht op te nemen. Nadat de Sunny Leone – Vagina Masturbator 3D helemaal nat is, kunt u het opbergen in het meegeleverde zakje.

We raden de klant aan de Sunny Leone – Vagina Masturbator 3D te proberen en te kopen in onze seksshop Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een product dat je seksuele ervaringen naar het volgende niveau brengt, dan raden we je aan een Sunny Leone – Vagina Masturbator 3D te proberen. Het sextoy zal je heerlijk verrassen en je meenemen naar een wereld vol sensualiteit. Bovendien kun je de Sunny Leone – Vagina Masturbator 3D kopen in onze seksshop Ladykiller.nl, waar je de beste sextoys en producten voor volwassenen kunt krijgen tegen de beste prijzen op de markt. Onze Sunny Leone – Vagina Masturbator 3D is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt je een realistische ervaring die je seksleven naar het volgende niveau zal brengen.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

664918131401