Met de Sugr – Mini breng je je seksleven naar een geheel nieuw niveau. Deze krachtige, stille is compact en elegant, is draagbaar, draadloos en heeft 10 verschillende vibratie standen. Een plezier voor koppels en soloseks dat meerdere fantasieën vervult. Word verleid door de intensiteit en welke mogelijkheden Sugr – Mini Bullet Vibrator jou te bieden heeft.

Eigenschappen Sugr – Mini Bullet Vibrator:
– 10 verschillende vibratie standen
– Krachtige en stille vibrerende motor
– Gemakkelijk te bedienen
– Waterdicht en veilig voor het lichaam
– Voorzien van een USB oplaadkabel
– Gemakkelijk te reinigen en te onderhouden

Wat is de Sugr – Mini Bullet Vibrator?

De Sugr – Mini Bullet Vibrator is een draagbare, krachtige en stille vibrator die 10 verschillende vibratie standen heeft. Het heeft een handige en eenvoudige bediening en is voorzien van een USB-oplader. Deze vibrator is perfect als je een intiem seksspeeltje zoekt dat je mee kunt nemen naar waar je maar wilt. De Sugr – Mini Bullet Vibrator is uiterst geschikt voor koppels die oppervlakkige stimulatie zoeken of voor soloseks.

Hoe wordt de Sugr – Mini Bullet Vibrator gebruikt?

Het gebruik van deze vibrator is eenvoudig. Als eerste moet je de Sugr – Mini Bullet Vibrator opladen met de meegeleverde USB-kabel. Daarna kun je de vibrator aanzetten met behulp van de knop op de achterkant. U kunt kiezen uit 10 verschillende vibratie standen met een variërende intensiteit van mild tot wild. Je kunt de intensiteit verhogen of verlagen door op de knop te drukken. Dankzij de stille vibrerende motor is hij zeer discreet en geschikt voor ongegeneerde plezier momenten, waar u ook bent.

Voor wie is Sugr – Mini Bullet Vibrator bedoeld?

De Sugr – Mini Bullet Vibrator is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een stijlvol en draagbaar seksspeeltje om het seksleven te verbeteren. Het is geschikt voor soloseks en voor koppels. Het is ook ideaal voor beginners die op zoek zijn naar oppervlakkige , waardoor je meer verlangen en passie voelt. De vibrator is gemakkelijk te gebruiken en biedt verschillende vibrerende standen voor ongegeneerd plezier.

Hoe kan de Sugr – Mini Bullet Vibrator je seksleven verbeteren?

De Sugr – Mini Bullet Vibrator is een krachtig en discreet seksspeeltje dat je seksleven naar een hoger niveau tilt. Met de 10 verschillende vibratiestanden kun je kiezen voor milde of wilde vibraties, waardoor je meer opwinding en sensatie voelt. Deze vibrator is ontworpen om je clitoris te stimuleren op een ongeëvenaard manier, wat leidt tot meer seksuele plezier en betere prestaties.

Welke andere seksspeeltjes kun je gebruiken met de Sugr – Mini Bullet Vibrator?

Wanneer je de Sugr – Mini Bullet Vibrator gebruikt, kun je andere seksspeeltjes combineren voor meer plezier. Denk aan een ander type vibrator, een paar of zelfs meerdere seksspeeltjes in combinatie met de Sugr – Mini Bullet Vibrator. Het is ook een geweldig aanvulling op kant en klare kits die online verkrijgbaar zijn. Kortom, je kunt heerlijk experimenteren met de verschillende manieren waarop je seksspeeltjes kunt gebruiken om je fantasie te laten uitkomen.

Hoe reinig je de Sugr – Mini Bullet Vibrator?

Na elk gebruik van de Sugr – Mini Bullet Vibrator, dient deze grondig te worden gereinigd. Was de vibrator met warm water en wat milde, PH-neutrale zeep, en laat deze volledig drogen voordat je hem opbergt. Al naargelang het gebruik, dien je Sugr – Mini Bullet Vibrator regelmatig te controleren op beschadigingen. Als je dat nodig acht, koop dan nieuwe batterijen bij Ladykiller.nl om er zeker van de zijn dat je de prestatie behaalt.

Probeer de Sugr – Mini Bullet Vibrator – Bij Ladykiller.nl verkrijgbaar

Wil je jezelf of je partner verwennen met de Sugr – Mini Bullet Vibrator? Bij Ladykiller.nl vind je een breed assortiment aan seksspeeltjes, toys en andere om je seksleven naar het volgende niveau te brengen. Neem een kijkje bij Ladykiller.nl voor de Sugr – Mini Bullet Vibrator, evenals een ruime selectie aan andere seksspeeltjes en sensuele items. Bestel vandaag nog en breng je seksleven naar een nieuw, hoger niveau.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5060311472175