De Sugar Rush – Air Pulse Stimulator maakt seksueel genot en sensuele stimulatie bereikbaar voor iedereen. Deze revolutionaire sextoy werkt met luchtdruk en “Air Pulse Technology” waardoor het een revolutie is in het ervaren van wellustige sensaties. Om ongelooflijke hoogstandjes in intense seksuele ervaringen te bereiken, is de Sugar Rush – Air Pulse Stimulator een goede manier om saai en monotoon seksueel genot te vermijden.

Eigenschappen van de Sugar Rush – Air Pulse Stimulator:
– Gemaakt van verschillende soorten siliconen voor een unieke en heerlijke ervaring.
– In te stellen trilsnelheid met drie intensiteitniveau's
– Uiterst comfortabel en makkelijk te bedienen.
– Waterdicht.
– Makkelijk op te laden met USB.

Wat is de Sugar Rush – Air Pulse Stimulator?

De Sugar Rush – Air Pulse Stimulator is een high-end sextoy voor het voortbrengen van orgasme intensieve trillingen voor mannen en vrouwen. Het is uitgerust met “Air Pulse Technology” die direct contact legt met behulp van luchtdruk in plaats van trillingen, waardoor het aantal intensiteiten vergroot tot een hogere hoeveelheid genot. Het bevat drie intensiteiten voor individueel plezier, of een ongeëvenaarde erotische ervaring wanneer je de regelbare trillingspatronen wilt combineren. De energiezuinige luchtdruk technologie maakt het ook gemakkelijk te reinigen en bij te houden.

Hoe kan de Sugar Rush – Air Pulse Stimulator gebruikt worden?

De Sugar Rush – Air Pulse Stimulator is ontworpen om dagelijks gebruikt te worden voor heerlijke, liefdevolle seks en orgasmes. Het is ook geschikt voor ballonbelletjes, erotische stimulatie, singel plugs of prostatevoerzorging die meer dan alleen vibreren en het maximale seksuele genot bieden. Afhankelijk van de persoonlijke voorkeuren zijn er veel verschillende manieren om dit speeltje te gebruiken. Je kunt ervaringen variëren door simpelweg op een lagere instelling te beginnen, of door de intensiteiten op een hoger niveau te verhogen.

Voor wie is Sugar Rush – Air Pulse Stimulator bedoeld?

Sugar Rush – Air Pulse Stimulator is ideaal voor een breed scala van ervaringsniveaus voor seksuele stimulatie. Het is geschikt voor gevorderde seksspeeltjes gebruikers die het maximale seksueel genot willen ervaren, maar ook voor beginners die hun horizon in seksueel genot willen verruimen. Het is ook perfect voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een intens orgasme, of mannen die op zoek zijn naar extra prostaatstimulatie.

Hoe kan de Sugar Rush – Air Pulse Stimulator je seksleven verbeteren?

De Sugar Rush – Air Pulse Stimulator is het ideale sextoy voor wie op zoek is naar efficiënte stimulatie en plezierige sensaties die traditionele vibrerende speeltjes niet kunnen bieden. Dit product verhoogt de bloedcirculatie en stelt u in staat intieme momenten met je partner te verrijken. Door dit speeltje zullen erotische seancents, en intieme momenten veranderen in een krachtige, intense ervaring die mogelijkheden biedt om nieuwe seksuele ervaringen op te doen.

Met welke andere sextoys en speeltjes kan Sugar Rush – Air Pulse Stimulator gebruikt worden?

De Sugar Rush – Air Pulse Stimulator is een geweldige toevoeging aan alle seksspeeltjes en kan met een breed scala aan sextoys gecombineerd worden voor ultiem genot. De Sugar Rush – Air Pulse Stimulator is geschikt voor het gebruik met koozies, , vibratoren, butt plugs, eieren of 's. De Sugar Rush – Air Pulse Stimulator is ook een geweldige manier om uw partner nog meer te verwennen, zoals een verrukkelijke massage die uw intieme momenten aanzienlijk zal versterken.

Hoe moet de Sugar Rush – Air Pulse Stimulator gereinigd worden?

De Sugar Rush – Air Pulse Stimulator is eenvoudig te reinigen met een milde sextoy reiniger, toy cleaner of warme zeep en water. Gebruik voor het reinigen van het speeltje geen agressieve schoonmaakmiddelen om schade aan het materiaal te voorkomen. Zorg ook ervoor dat je het speeltje goed afdroogt voordat je het opbergt om zeker te zijn van hygiëne en voorkomen dat het speeltje schimmelvorming of andere beschadigingen krijgt.

Koop de Sugar Rush – Air Pulse Stimulator vandaag nog bij Ladykiller.nl

De Sugar Rush – Air Pulse Stimulator is de perfecte manier om saaie seksuele ervaringen te vermijden en te genieten van heerlijke erotische sensaties. Het is eenvoudig te gebruiken, makkelijk op te laden en waterdicht, zodat het ongeëvenaarde intieme momenten verzekert tussen u en uw partner. Als je op zoek bent naar een opwindender en spannender seksleven, waarvan je altijd al had gedroomd, dan raad ik je aan om de Sugar Rush – Air Pulse Stimulator een poging te geven – verkrijgbaar bij Ladykiller.nl – en je persoonlijke seksuele ervaringen te verhogen.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

4061504037196, 4061504037202