Subdue Me biedt met de Adembare Ball Gag een ball gag die jouw -sessies naar een hoger niveau tilt. Deze kwalitatief hoogwaardige ball gag heeft alles waar je naar zoekt als het gaat om BDSM- en -speeltjes. De Adembare Ball Gag is volledig verstelbaar, comfortabel in gebruik én sterk genoeg om je onderdanige partij thuis te houden.

Voordelen van Subdue Me – Adembare Ball Gag:

– Verstelbare band aan beide kanten
– Zacht gevoerd zodat je comfortabel kunt praten
– Kwalitatief hoogwaardige ball gag gemaakt van solide en duurzaam materiaal
– Zeer geschikt voor beginners en gevorderden

Wat is de Subdue Me – Adembare Ball Gag?

De Subdue Me – Adembare Ball Gag is een verstelbare mondgag. Met deze bondage accessoire voorkom je dat je onderdanige partij communiceert tijdens een BDSM-sessie. De Subdue Me – Adembare Ball Gag is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal voor een optimaal kledingszicht en comfort tijdens het gebruik. De bal en de banden zijn voorzien van zachte voeringen om ervoor te zorgen dat het dragen comfortabel is.

Hoe gebruik je de Subdue Me – Adembare Ball Gag?

De Subdue Me – Adembare Ball Gag is eenvoudig te gebruiken. Je past de verstelbare banden aan beide kanten van de ball gag aan om de mondgag om de kin en hoofd van je onderdanige partij aan te passen. De banden zijn zo ontworpen dat ze sterk genoeg zijn om je onderdanige partij thuis te houden met de mondgag erin.

Voor wie is de Subdue Me – Adembare Ball Gag?

De Subdue Me – Adembare Ball Gag is bedoeld voor iedereen die BDSM, bondage of gewoon andere rolspelen wil spelen met een onderdanige partij. De mondgag is niet alleen ideaal voor beginners, maar ook voor gevorderden.

Hoe verbetert de Subdue Me – Adembare Ball Gag je seksleven?

Als je de Subdue Me – Adembare Ball Gag gebruikt tijdens je BDSM-sessies, creëer je een nieuwe, spannende fase in je seksleven. Door het dragen van de mondgag wordt kontrole en poers begrijpen tijdens de BDSM-sessie benadrukt. Leiderschapsverhoudingen worden versterkt en je seksuele verlangens worden versterkt. Of je nu voor een extreme ervaring gaat of juist liever een rustige variant zoekt – de Subdue Me – Adembare Ball Gag is een aanwinst voor elke BDSM-liefhebber.

Met welke speeltjes en toys kan je Subdue Me – Adembare Ball Gag combineren?

De Subdue Me – Adembare Ball Gag is perfect te combineren met andere sextoys en BDSM-speelgoed. Denk bijvoorbeeld aan andere verstelbare ball gags of pijpbeugels voor nog meer controle over je onderdanige partner. Ook is de ball gag te combineren met negligés, boeien, halsbondages, metalen cockrings, etc.

Hoe reinig je de Subdue Me – Adembare Ball Gag?

De Subdue Me – Adembare Ball Gag is onderhoudsvriendelijk. Na elk gebruik kun je de bal en de banden afspoelen met lauw warm water en wat milde zeep. Gebruik geen schurende of agressieve reinigingsmiddelen, want deze kunnen het materiaal beschadigen. Laat alles goed drogen voordat je het weer gebruikt. Het is ook aan te raden om wat poeder (transparante kleur) aan te brengen op de banden of ball gag om het materiaal te beschermen.

Aanraden om de Subdue Me – Adembare Ball Gag te ervaren

Ben je een liefhebber van BDSM, bondage of andere seksuele rollenspellen? Dan raad ik je aan om de Subdue Me – Adembare Ball Gag te proberen bij jouw volgende BDSM-sessie. Koop de mondgag eenvoudig en discreet online bij onze seksshop Ladykiller.nl en ervaar hoe deze geweldige bal gag jouw seksleven naar een hoger niveau tilt.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518017840