Met de Stud – ULTRASKYN Stroker – Ass – Vanilla breng je je seksleven naar een nieuw niveau! Deze realistische pocket stroker is geheel gemaakt van ULTRASKYN materiaal waardoor het gevoel bijna hetzelfde is als bij echte penis penetratie. Kortom, sessies zullen nooit meer zijn zoals vroeger! Met de Stud – ULTRASKYN Stroker – Ass – Vanilla krijg je een natuurgetrouwe masturbator met een realistisch gevoel. De pocket stroker bouwt perfect op naar je orgasme door zijn unieke vorm. Je kunt experimenteren met verschillende bewegingen en technieken, dit maakt de stud perfect voor zowel solospel als samen met een partner.

Eigenschappen van de Stud – ULTRASKYN Stroker – Ass – Vanilla:
– Gemaakt van ULTRASKYN materiaal voor een natuurgetrouwe ervaring
– Realistisch gevormd en textuur
– Snelle,
– Verkrijgbaar met Vanilla geur
– Perfect voor solospel of samen met een partner

Wat is de Stud – ULTRASKYN Stroker – Ass – Vanilla?

De Stud – ULTRASKYN Stroker – Ass – Vanilla is een realistische pocket stroker gemaakt van ULTRASKYN materiaal. Deze pocket stroker is natuurgetrouw en heeft een realistisch gevoel, zelfs als je met je vingers aanraakt. Het materiaal zorgt ervoor dat de pocket stroker de hitte van je lichaam absorbeert, waardoor het nog realistischer aanvoelt. De stud heeft een tapered vorm en is ook luchtdicht afgesloten, waardoor je jezelf meer kracht kunt geven bij de stimulatie. De pocket stroker is verkrijgbaar met de geur van Vanilla of zonder geur.

Hoe kan je de Stud – ULTRASKYN Stroker – Ass – Vanilla gebruiken?

De Stud – ULTRASKYN Stroker – Ass – Vanilla is bedoeld voor prive sessies, zowel alleen als met een partner. Met de pocket stroker kun je je eigen penis stimuleren of die van je partner. Je kunt de pocket stroker ook gebruiken voor anale stimulatie voor zowel mannen als vrouwen. De vorm van de pocket stroker maakt Experimenteren met verschillende bewegingen en technieken mogelijk, waardoor je als het ware kunt spelen met je seksleven.

Voor wie is de Stud – ULTRASKYN Stroker – Ass – Vanilla bedoeld?

De Stud – ULTRASKYN Stroker – Ass – Vanilla is bedoeld voor zowel mannen als vrouwen die op zoek zijn naar een realistische ervaring. Of je nu solo oefeningen wilt doen of de slaapkamer wilt uitbreiden met iets nieuws, deze pocket stroker zal zeker je seksleven naar een hoger niveau tillen. Het is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een realistische ervaring met de pocket stroker.

Hoe kan de Stud – ULTRASKYN Stroker – Ass – Vanilla je seksleven verbeteren?

Met de Stud – ULTRASKYN Stroker – Ass – Vanilla kun je je seksleven verbeteren omdat het realistisch gevoel bijna hetzelfde is als bij echte penis penetratie. Dankzij het ULTRASKYN materiaal absorbeert de pocket stroker de hitte van het lichaam waardoor de ervaring natuurgetrouwer is. Met de tapered vorm en samen met de luchtdichte afsluiting kan je zelf kracht geven bij de stimulatie. Dit maakt de Stud – ULTRASKYN Stroker – Ass – Vanilla ideaal om in alle spannende seksuele avonturen te stappen.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de Stud – ULTRASKYN Stroker – Ass – Vanilla gebruiken?

Om de Stud – ULTRASKYN Stroker – Ass – Vanilla nog spannender te maken, kun je het gebruiken met andere sekstoys en speeltjes. Bijvoorbeeld een , een , kleefpleisters, , 's of andere pocket . Ook kun je lubvar of glijmiddel gebruiken. Kortom, er zijn oneindig veel andere speeltjes en toys waar je de Stud mee samen kunt gebruiken.

Hoe moet je de Stud – ULTRASKYN Stroker – Ass – Vanilla reinigen?

Om ervoor te zorgen dat je de Stud – ULTRASKYN Stroker – Ass – Vanilla elke keer opnieuw kunt gebruiken, is het van belang dat je de pocket stroker goed en grondig reinigt na gebruik. Na het gebruik kun je de stroker het beste afspoelen met warm water en zeep. Daarna kun je het materiaal laten drogen en goed afsluiten zodat er geen stof of vuil in de pocket stroker komt.

Probeer de Stud – ULTRASKYN Stroker – Ass – Vanilla in onze seksshop Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een realistische pocket stroker die je seksleven naar een hoger niveau brengt, dan is de Stud – ULTRASKYN Stroker – Ass – Vanilla echt wat voor jou. Experimenteer met verschillende bewegingen en technieken en voeg glijmiddel toe om de ervaring nog beter te maken. Bestel vandaag nog in onze seksshop Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

782421083793