Met de Attached Vinyl Lingerie Set – Red sla je twee vliegen in één klap; je krijgt zowel stijl als seksueel plezier tegelijk. Deze sextoy biedt zowel passionele looks als heerlijke sensaties. Het satijnen harnas en de zijdeachtige string zijn perfect gecombineerd om je de meest erotische look te geven waarvan je altijd hebt gedroomd. Deze lingerie set is speciaal ontworpen om je partner te verleiden en tegelijk jouw fantasieën te vervullen. Daarnaast biedt deze set veel ruimte voor creatieve seksspeeltjes.

Wat is Strings Attached Vinyl Lingerie Set – Red?

Strings Attached Vinyl Lingerie Set – Red is een lingerieset voor dames die bestaat uit een satijnen harnas dat is voorzien van een verstelbaar vinyl patroon, een 12-delige achterwand met verstelbare verstelriemen en zijdeachtige strings. De achterwand zorgt voor extra spanning voor extravette en onvergetelijke seks. De verstelbare vinyl platen passen precies bij elkaar om je een prachtige glamoureuze look te geven. Verder worden deze lingerieset uitgevoerd in verschillende rode tinten. Al deze verschillende elementen worden samengevoegd om een ​​glamoureuze, stijlvolle en erotische look te creëren.

Hoe gebruik je de Strings Attached Vinyl Lingerie Set – Red?

De Strings Attached Vinyl Lingerie Set – Red is zeer gemakkelijk en simpel te gebruiken. Om de set te gebruiken, moet het patroon eerst op de juiste maat worden aangepast aan het lichaam. Vervolgens kunt u de achterwand bevestigen met de verstelbare verstelriemen. Als de maat correct is, is de set klaar om te worden gedragen. Deze ergonomisch ontworpen set biedt een perfecte pasvorm waardoor je je vrijer kunt bewegen tijdens het spelen en het seksuele plezier stijgt.

Voor wie is de Strings Attached Vinyl Lingerie Set – Red bedoeld?

De Strings Attached Vinyl Lingerie Set – Red is het perfecte lingerie voor paren die op zoek zijn naar een stijlvol en erotisch styling voor hun seksleven. Dit product is bedoeld voor mensen die graag hun ën willen vervullen. Dit is een van de beste manieren om dit te doen. Ook voor mensen die seksueel verlegen zijn, kan deze set een effectieve manier zijn om hun seksuele zelfvertrouwen te verhogen.

Hoe kan de Strings Attached Vinyl Lingerie Set – Red je seksleven verbeteren?

De Strings Attached Vinyl Lingerie Set – Red is ideaal als seksueel stimuleringsmiddel. Het past perfect om je lichaam en het patroon zorgt voor extra spanning tijdens het spelen. De verstelbare verstelriemen zorgen ervoor dat je je gespreide benen kunt openen, waardoor je partner dichterbij je seksuele epische zones kan komen. Omdat deze lingerieset is gemaakt van zijdeachtig materiaal, blijft het heerlijk zacht aanvoelen. Dus je houdt comfortabeler en langer aan je seksuele sessies.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de Strings Attached Vinyl Lingerie Set – Red gebruiken?

Naast alles wat al is genoemd, kunt je de Strings Attached Vinyl Lingerie Set – Red ook gebruiken met andere sextoys om je opwinding te verhogen. Het patroon biedt een aantrekkelijke aanvulling op -uitrusting zoals boeien of spreader bar. Ook kun je een gebruiken om je clitoraal te stimuleren tijdens geslachtsgemeenschap. Voor nog meer sensuele games kun je een stimulator toevoegen aan je seksspeeltje. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Hoe moet je de Strings Attached Vinyl Lingerie Set – Red reinigen?

Het is heel belangrijk om je Strings Attached Vinyl Lingerie Set – Red grondig te reinigen na elk gebruik. We raden aan om de set ¨even te wassen met een milde wasmiddel en lauwwarm water. Gebruik geen schurende of chemicaliën en spoel alle zeepresten goed uit. Daarna mag de set worden gedroogd aan de lucht of in een wasdroger op lage temperatuur.

Probeer de Strings Attached Vinyl Lingerie Set – Red en koop hem in onze seksshop Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een erotische lingerieset die je seksleven een opwindende boost geeft, dan is Strings Attached Vinyl Lingere Set – Red een perfecte keuze. Geniet van meer dan alleen de esthetische look van de set, maar ook de erotische sensaties die het biedt. Koop de Strings Attached Vinyl Lingerie Set – Red in onze seksshop Ladykiller.nl en maak je seksleven spannender!

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

8100447473244