Stretch Visnet Bodystocking met Lange Mouwen – One Size is dé musthave voor elke fan van sextoys. De bodystocking is gemaakt van stretch visnet stof en heeft lange mouwen. Deze bodystocking valt bij elke maat door beide stoffen zo goed als rekbaar zijn. De musthave is geschikt voor indoor en outdoor spel, maar uiteraard voor losse seksuële avonturen. De bodystocking is trendgevoelig, maar heeft ook allure en sensualiteit.

Eigenschappen van de Stretch Visnet Bodystocking met Lange Mouwen – One Size:

– Stretch visnet stof
– Lange mouwen
– Bij elke maat te dragen
– Geschikt voor indoor en outdoor spel
– Ook geschikt voor losse seksuële avonturen
– Trendgevoelig

Hoe gebruik je de Stretch Visnet Bodystocking met Lange Mouwen – One Size?

De Stretch Visnet Bodystocking met Lange Mouwen – One Size is één van de meest populaire sextoys op dit moment. De bodystocking heeft lange mouwen en is gemaakt van stretch visnet stof. Het is niet alleen zeer trendy, maar ook zeer sensueel. De bodystocking kan gebruikt worden voor losse seksuële avonturen, maar ook voor indoor en outdoor spel. Wees niet bang om de bodystocking te verkennen als je jezelf klaar maakt voor een kinky avond.

Voor wie is de Stretch Visnet Bodystocking gemaakt?

Met de Stretch Visnet Bodystocking met Lange Mouwen – One Size breng je de fantasie en fantasievolle avonturen naar nieuwe hoogten. De Stretch Visnet Bodystocking met Lange Mouwen – One Size is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een kinky extra accent bij zijn of haar spel en avonturen. De bodystocking is een ‘touwloze' accessoire waarmee je seksuele energie en gevoelens naar een hoger niveau kunt brengen. Iedereen die houdt van een sensueel accessoire kan de bodystocking gebruiken om zijn of haar seksleven te verrijken.

Hoe verbetert de Stretch Visnet Bodystocking met Lange Mouwen – One Size je seksleven?

De Stretch Visnet Bodystocking met Lange Mouwen – One Size is perfect als je op zoek bent naar iets extra's tijdens een seksuele avontuur. Of je nu alleen bent of met een partner, de visnetbodystocking voegt extra spanning, sensualiteit en opwinding toe aan je seksspel. De bodystocking is gemakkelijk aan- en uit te trekken, waardoor je de vrijheid hebt om het te dragen tijdens lange, kinky nachten. Zo kun je ook plezier beleven aan het extracteren en voelen van de bodystocking.

Met welke andere sextoys kan je de Stretch Visnet Bodystocking met Lange Mouwen – One Size combineren?

De Stretch Visnet Bodystocking met Lange Mouwen – One Size is een perfekte aanvulling op je sextoy collectie. De lange mouwen maken de bodystocking perfect voor het verkennen van -spelletjes waarbij je gebonden wordt of wordt opgesloten. Je kunt de bodystocking ook combineren met verschillende speeltjes en artikelen, zoals vibrerende pluggen, BDSM-kits en .

Hoe moet je de Stretch Visnet Bodystocking met Lange Mouwen – One Size reinigen?

Het is belangrijk dat je je Stretch Visnet Bodystocking met Lange Mouwen – One Size op de juiste manier reinigt. Het kan handig zijn om een licht exotisch glijmiddel te gebruiken voor extra snelde en gemakkelijkere reiniging. Als je glijmiddel hebt gebruikt, is het aan te raden om je speelgoed regelmatig te wassen met een milde, pH-neutrale zeep en warm water.

Wees erbij en koop de Stretch Visnet Bodystocking met Lange Mouwen –One Size bij Ladykiller.nl

De Stretch Visnet Bodystocking met Lange Mouwen – One Size is een uniek sextoy dat je fantasieën en avonturen naar een hoger niveau kan brengen. Of je nu op zoek bent naar een extra kinky touch, of als je op zoek bent naar heet seksueel spel, de bodystocking heeft iets voor iedereen.Wees erbij en kom alles te weten over de musthave Stretch Visnet Bodystocking met Lange Mouwen – One Size in onze seksshop Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

888368295197