Strawberry – Verwarmende Massage Gel – 100 ml is een seksspeeltje speciaal gemaakt om uw seksleven te verbeteren. De massage gel is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevat 20% verwarmende stof. De gel kan in combinatie met andere seksspeeltjes, toys of massageolie gebruikt worden voor een nog intensere seksuele ervaring.

Eigenschappen van Strawberry – Verwarmende Massage Gel – 100 ml:
– Natuurlijke ingrediënten
– 20% verwarmende stof voor extra stimulatie
– Ook te gebruiken met andere seksspeeltjes, toys en massageolie
– 100 ml inhoud

Wat is Strawberry – Verwarmende Massage Gel – 100ml?

Strawberry – Verwarmende Massage Gel – 100 ml is een massage gel met een verwarmende stof erin. De gel bevat natuurlijke ingrediënten en bevat 20% verwarmende stof om het gevoel van stimulatie te verbeteren. De massagegel heeft een aangenaam en fris kersen-aardbeismaakje. De gel is 100 ml en gemaakt in de Europese Unie volgens de ISO9000-certificeringen.

Hoe gebruik je Strawberry – Verwarmende Massage Gel – 100 ml?

De Strawberry – Verwarmende Massage Gel – 100 ml kan gebruikt worden als licht glijmiddel om het vrijen fijner te laten verlopen. De massagegel is ook erg geschikt om te gebruiken bij een massage, aangezien de verwarmende stof de huid laat ontspannen. Door de combinatie met andere seksspeeltjes, toys of massageoliemerken zullen de sensuele ervaring nog verder gepushed worden.

Voor wie is Strawberry – Verwarmende Massage Gel – 100 ml bedoeld?

Strawberry – Verwarmende Massage Gel – 100 ml is geschikt voor zowel stellen als voor singles. Het product is speciaal gemaakt om meer stimulatie te ervaren tijdens het vrijen of tijdens een massage. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar extra stimulatie of je alleen maar een massage wilt, de gel helpt beide doelen te bereiken.

Hoe kan Strawberry – Verwarmende Massage Gel – 100 ml je seksleven verbeteren?

De massagegel helpt je seksleven te verbeteren door je meer stimulatie te bieden. De plantaardige ingrediënten en de 20% verwarmende stof voeden de huid zonder jeuk of irritatie of andere ongewenste bijwerkingen waar andere producten wel mee kampen. Door de combinatie met andere producten helpen ze je seksleven te verhogen.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Strawberry – Verwarmende Massage Gel – 100 ml gebruiken?

De Strawberry – Verwarmende Massage Gel – 100 ml kan in combinatie met andere seksspeeltjes, toys en massageolie gebruikt worden. De massagegel biedt extra stimulatie bij het gebruik van speeltjes zoals , , vibratorballs, etc. Met de verwarmende stof penetreert de massagegel diep in de huid voor extra stimulatie en sensatie en een intiemere ervaring.

Hoe moet je Strawberry – Verwarmende Massage Gel – 100 ml reinigen?

Strawberry – Verwarmende Massage Gel – 100 ml moet op de juiste manier gereinigd worden om schade, infecties en andere schadelijke effecten te voorkomen. Gebruik lauw water en een milde, ph-neutrale zeep om het product na gebruik te reinigen. Het product moet volledig gereinigd zijn voordat je het opbergt op een veilige plaats.

Probeer Strawberry – Verwarmende Massage Gel – 100 ml en koop het bij Ladykiller.nl

De Strawberry – Verwarmende Massage Gel – 100 ml is een must-have voor iedereen die op zoek is naar extra stimulatie tijdens het vrijen of tijdens een massage. Dit product is een bekende en betrouwbare merknamen in de seksspeciaalzaak met een zeer hoogwaardige productkwaliteit. Probeer de Strawberry – Verwarmende Massage Gel – 100 ml en ervaar zelf of de massagegel bijdraagt aan een nog intensere seksuele ervaring. Ladykiller.nl is dé plek om de massagegel te kopen in Nederland. Koop deze massagegel vandaag nog bij Ladykiller.nl en geniet van de beste stimulatie en sensualiteit die je ooit hebt ervaren.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8414606513413