Het voordeel van een massage is heerlijk genieten tijdens je date met je partner, maar met de Strawberry Edible Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml wordt het nog leuker. De fijne romige olie is gemaakt met een heerlijke aardbeiensmaak. Deze olie is multinutriënt-rijk en special ontwikkeld om je partner meer genot te geven tijdens het masseren.

Eigenschappen van de Strawberry Edible Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml:

– Lekker van smaak door de aardbeienaroma
– Romig, voedend en verzachtend voor je huid
– Urithrine-technologie, bestaande uit zuiver water, algenextracten en vitamines
– Gemakkelijk af te wassen
– 60 ml flesje
– Herfsttinten als kleur

Wat is Strawberry Edible Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml?

Strawberry Edible Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml is de perfecte olie om tijdens massage de tedere momenten tussen jou en je partner extra kleur te geven. De olie is multi-nutriënt, bevat vitamines en een zuiver water algenextract dat ervoor zorgt dat je huid verzacht en voedt. Daarom geeft het verzorgede massage. De verfrissende aardbeiensmaak maakt de sensuele massage momenten nog deler.

Hoe gebruik je Strawberry Edible Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml?

Giet het flesje Strawberry Edible Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml in je handen, voel even hoe zacht de olie aanvoel en verdeel deze op de huid van je partner. Geniet samen van een heerlijke romige massage die je hopelijk naar een hoger genotsniveau brengt.

Voor wie is Strawberry Edible Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml bedoeld?

Strawberry Edible Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml is perfect voor iedereen die met genot wil genieten. Of je nu samen bent met je partner voor een romantisch avondje, of je extra aanstekelijk wilt voelen en verleid willen worden, de olie is perfect voor iedereen.

Hoe verbetert Strawberry Edible Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml je seksleven?

Met de special ontwikkelde Strawberry Edible Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml voeg je een andere dimensie toe aan je seksleven. De speciale olie maakt het voor jou en je partner extra aantrekkelijk om elkaar te voelen, tegen elkaar aan te kruipen en te genieten van elkaar. De olie is romig, voedend en verzachtend. Er zijn geen grenzen aan wat je met de romige olie kan doen.

Met welke andere toys en speeltjes kan je Strawberry Edible Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml gebruiken?

Je verkiest misschien een met z'n tweeën, maar je kunt er ook voor kiezen om de avond op te spicen met seksspeeltjes speeltjes zoals , , en cockrings. Strawberry Edible Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml maken van deze speeltjes een diepere, meer intense ervaring.

Hoe reinig je de Strawberry Edible Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml?

Om te voorkomen dat de olie gaat smeren of vlekken laat je de huid waarop je de olie hebt gebruikt zo spoedig mogelijk schoonlopen met een oplossing van lauw water en een milde zeep. De fles is gemaakt van plastic en kan daarom gemakkelijk afgewassen worden.

Aanbeveling

Strawberry Edible Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml is een heerlijke multi-nutriënt romige olie met een lekkere aardbeiengesmaak. De olie is verzachtend en voedend, waardoor je je partner meer genot kan bieden tijdens het masseren. Je kunt de olie gebruiken voor een romantisch avondje met z'n tweeën of om je seksleven op te spicen met seksspeeltjes. We raden aan om de Strawberry Edible Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml vol vertrouwen te proberen en direct te kopen in onze seksshop: Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

879959004397