Anale Play Kitchen: de Strawberry Daiquiri – 3 in 1 Massagegel, Badolie en Glijmiddel – 2 x 250 gr

Beschrijving

Wil je jouw anale play kitchen wat meer zinnenstrelende en spannender maken? Dan is onze Strawberry Daiquiri – 3 in 1 Massagegel, Badolie en Glijmiddel – 2 x 250 gr precies wat je zoekt! Deze set van twee 250gr flessen bevat een massagegel, badolie en een glijmiddel dat ervoor zorgen dat jouw sexy anale play kitchen op een comfortabele manier doorlopen kan worden.

De gel bevat ingrediënten zoals aloë vera en Lavendel, waardoor het contact met smeren extra zacht en sensueel aanvoelt. Het glijmiddel zorgt er op z'n beurt voor dat de penetratie naar elke gewenste diepte gemakkelijk en soepel verloopt zodat je nooit meer hoeft te stoppen. De heerlijke geur van aardbeien maakt het plaatje compleet. Hiermee kun je jouw anale play kitchen echt op een hoog niveau tillen!

Eigenschappen

  • De massagegel bevat ingrediënten zoals aloë vera en Lavendel, voor zicht en sensueel gevoel.
  • Het glijmiddel zorgt voor een soepele penetratie.
  • De heerlijke aardbeiensmaak maakt het plaatje compleet.
  • 2 x 250gr flessen.

Wat is de Strawberry Daiquiri – 3 in 1 Massagegel, Badolie en Glijmiddel – 2 x 250 gr?

De Strawberry Daiquiri – 3 in 1 Massagegel, Badolie en Glijmiddel – 2 x 250 gr is een product dat volledig vrij is van schadelijke stoffen, dus is het veilig en betrouwbaar. Deze set bestaat uit twee 250gr flessen, waarvan de ene massagegel bevat, de andere badolie en glijmiddel. Met de massagegel voelt contact zacht en sensueel aan, terwijl het glijmiddel ervoor zorgt dat de penetratie gemakkelijk en soepel verloopt. Bovendien heeft deze set een heerlijke aardbeiensmaak, waardoor de anale play kitchen spannender en meer zinnenstrelend zal worden.

Hoe gebruik je de Strawberry Daiquiri – 3 in 1 Massagegel, Badolie en Glijmiddel – 2 x 250 gr?

De massagegel uit de Strawberry Daiquiri – 3 in 1 Massagegel, Badolie en Glijmiddel – 2 x 250 gr set is bedoeld om jouw anale play kitchen extra comfortabel te maken, en kan gemakkelijk opgeduwd worden met je vingers of met een speelgoed dat speciaal is ontworpen om die specifieke doelen. Nadat je wat massagegel hebt opgeduwd, gebruik je het glijmiddel om gemakkelijk en soepel in te penetreren. Als je klaar bent, kun je het speelgoed of je handen makkelijk afspoelen met warm water.

Voor wie is de Strawberry Daiquiri – 3 in 1 Massagegel, Badolie en Glijmiddel – 2 x 250 gr geschikt?

De Strawberry Daiquiri – 3 in 1 Massagegel, Badolie en Glijmiddel – 2 x 250 gr is geschikt voor mensen van alle leeftijden. Met dit product kan je anale play kitchen snel en comfortabel maken. Het glijmiddel zorgt er ook voor dat de penetratie makkelijk en soepel verloopt, zodat je nooit meer hoeft te stoppen. Als de anale play kitchen al comfortabel is, zal de heerlijke geur van aardbeien de zintuigen prikkelen en het plezier verhogen.

Waarom de Strawberry Daiquiri – 3 in 1 Massagegel, Badolie en Glijmiddel – 2 x 250 gr?

De Strawberry Daiquiri – 3 in 1 Massagegel, Badolie en Glijmiddel – 2 x 250 gr helpt bij het creëren van een comfortabele anale play kitchen. De sets bevat een massagegel, badolie en glijmiddel, die ervoor zorgt dat je extra geniet van anale play kitchen met een veilig, betrouwbaar en zinnenstrelend gevoel. Bovendien heeft deze set een heerlijke aardbeiensmaak, waardoor je hele anale play kitchen spannender en meer zinnenstrelend zal worden.

De Strawberry Daiquiri – 3 in 1 Massagegel, Badolie en Glijmiddel – 2 x 250 gr is ook perfect te combineren met andere producten in onze winkel zoals , of . Om alles goed schoon te maken, kun je het speeltje of je handen afspoelen met warm water. Op deze manier kun je genieten van al het plezier, maar wel met het juiste veiligheidsniveau.

Kopen in Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een manier om je leven in de slaapkamer spannender te maken, is de Strawberry Daiquiri – 3 in 1 Massagegel, Badolie en Glijmiddel – 2 x 250 gr de perfecte manier om te starten. Bij Ladykiller.nl verkopen we ook vele andere categorieën van speeltjes, zoals vibrators, 's, , afstandsbedieningen, koppelspeeltjes en veel meer om jouw leven in de slaapkamer te upgraden. Bij Ladykiller.nl zijn we er zeker van dat je de perfecte speeltjes hebt uitgezocht die je een geweldige tijd in bed zullen bezorgen.

Probeer ook de Strawberry Daiquiri – 3 in 1 Massagegel, Badolie en Glijmiddel – 2 x 250 gr om je leven in de slaapkamer spannender te maken en our shop Ladykiller.nl voor andere speeltjes!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

615855084510