Klassiek, spannend en erotisch, zo zijn de Strappy Visnet Dij Hoge – One Size! Deze dijhoge kousen met een visnetpatroon van Nylon Material en verstelbare lederen riemen zijn bedoeld voor een aantrekkelijk en sexy look. Ze zijn verkrijgbaar in OneSize wat betekent dat je ze kunt dragen ondanks je unieke lichaam. Laten we eens kijken wat de Strappy Visnet Dij Hoge Kousen – One Size je te bieden hebben:

• Klassiek en sexy kousen patroon met strappy details
• Verstelbare lederen riemen
• Hoogwaardig Nylon Material
• One Size

De Strappy Visnet Dij Hoge Kousen – One Size is de perfecte manier om meteen een erotische en kinky look te creëren. Door de zorgvuldig ontworpen details en luxe stof, krijgt jouw speelpartner geheid de smaak te pakken en wil hij je de hele avond niet laten gaan. Je kunt de kousen dragen voor en tijdens de seks als spannend of om er over de dag uitdagend en classy mee uit te zien.

Hoe kun je de Strappy Visnet Dij Hoge Kousen – One Size gebruiken?

Deze kousen zijn zo veelzijdig dat je er eindeloos kunt variëren. Je kunt er verschillende fantasies mee uitvoeren waaronder de schooljuf, serviesrol, maid, superheld of stoute boerin. Laat je fantasie de vrije loop en ontdek in detail hoe erotisch je avond of middag kan zijn. Je kunt er ook voor kiezen om de kousen alleen te dragen, zonder andere lingerie. Hiermee kan je net dat extra steekje brengen in je zelfvertrouwen.

Voor wie is de Strappy Visnet Dij Hoge Kousen – One Size bedoeld?

De Strappy Visnet Dij Hoge Kousen – One Size is perfect voor koppel die weten wat ze willen hebben en hoe ze hun fantasie kunnen realiseren. Je kunt ze dragen voor een avondje uit of een intieme avond thuis, je kunt de lachen sturen wanneer je de Strappy Visnet Dij Hoge Kousen – One Size draagt. Deze kousen zijn bedoeld voor iedereen, ongeacht lichaamsbouw. Je kunt ze in allerlei standen en met allerlei lederen combineren.

Hoe verbeteren de Strappy Visnet Dij Hoge Kousen – One Size je seksleven?

De Strappy Visnet Dij Hoge Kousen – One Size brengt een nieuwe dimensie in je seksleven. Door de kousen te dragen stijgt het verlangen naar elkaar, je kunt allerlei fantasies uitproberen die je zelf hebt bedacht. Ook kun je opwindend rollenspellen spelen en je zelf verkleden. De combinatie met de lederen accessoires voegt daarbij een extra tintje toe. Het voelt alsof je een compleet nieuwe dimensie binnenstapt, met alle bekende voordelen van plagerijen, kijken, strelen en intieme momenten, maar mogelijk ook nieuwe voordelen die je nog niet kende.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de Strappy Visnet Dij Hoge Kousen – One Size gebruiken?

De Strappy Visnet Dij Hoge Kousen – One Size kunnen worden gecombineerd met andere speeltjes. Probeer bijvoorbeeld een massageolie, stroken, een vibrerende bh of zelfs kinky handcuffs. Je kunt de erotische opsmuk combineren met welke speeltjes dan ook om een boeiende en verleidelijke look te creëren. Je kunt deze ook combineren met wat liefdesverhalen, prikkelend muziek en romantische kaarsen om je avond meer betekenis te geven.

Hoe moet je de Strappy Visnet Dij Hoge Kousen – One Size reinigen?

We raden aan om je Strappy Visnet Dij Hoge Kousen – One Size met de hand schoon te maken met een mild sop. Gebruik een mild detergent en warm water om de kousen te reinigen. Was de kousen met de hand en vermijd klitten vorming door de kousen met de hand te verplaatsen. Laat de kousen vervolgens lucht drogen.

Koop de Strappy Visnet Dij Hoge Kousen – One Size bij Ladykiller.nl

Wil je de Strappy Visnet Dij Hoge Kousen – One Size proberen, dan kun je deze bestellen in onze seksshop Ladykiller.nl. Bij Ladykiller.nl kun je de kousen online bestellen, discreet thuis laten bezorgen en zorgeloos genieten van een spannende avond met je partner. Doe er je voordeel mee en ervaar hoe simpel het seksleven verrijkt kan worden met de Strappy Visnet Dij Hoge Kousen – One Size!

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

888368283637