Harness de mogelijkheden van de Strapless Teddy Bodystocking – Plus Size om de ultieme sensuele beleving te genieten met je partner. De Strapless Teddy Bodystocking – Plus Size heeft een negatieve keyword density in vergelijking met andere bodystockings. Plus Size biedt een perfecte en comfortabele pasvorm, waardoor je vol voordeel kunt genieten van deze . De strapless bodystocking is gemaakt van hoogwaardige materialen met goed elasticiteitsvermogen om je lichaam te accentueren en je vrouwelijke vormen te verbeteren. Bovendien is de lingerie ontworpen met een luxe, luxueuze look die perfect is voor speciale gelegenheden. De bodystocking met open rug leidt leidt je partner in vervoering.

Wat is de Strapless Teddy Bodystocking – Plus Size

De Strapless Teddy Bodystocking – Plus Size is een elegante, sensuele tight met open rug en off-shoulder look die je ervaring met lingerie naar een hoger niveau brengt. De bodystocking is vervaardigd uit ademend, op beweging gestuurd nylon dat je lichaam perfect omhult terwijl je je sterk en sexy voelt. On-shoulder delen en een gladde pasvorm geven je het gevoel fit en comfortabel terwijl ze een zwoele uitstraling hebben die er superseksueel uitziet.

Hoe gebruik je de Strapless Teddy Bodystocking – Plus Size?

De Strapless Teddy Bodystocking – Plus Size is ideaal voor romantische avonden met je partner of allerlei soorten seksspeeltjes. Het is perfect om je haar lichaam te omhullen terwijl je je ën uitdrukt door de outfit te dragen. Bovendien kun je de bodystocking combineren met andere lingerie om je look te verbeteren.

Voor wie is Strapless Teddy Bodystocking – Plus Size bedoeld?

De Strapless Teddy Bodystocking – Plus Size is bedoeld voor vollere dames die een luxe, luxueuze lingerie zoeken die perfect past op hun lichaam. De bodystocking is flexibel genoeg om vrijelijk te bewegen terwijl hij perfecte ondersteuning aan je lichaam geeft. De bodystocking past ook bij dames die een hebben en bovendien geeft het u de mogelijkheid om te zoeken naar jouw ultieme sexy looks terwijl je je vrouwelijke vormen benadrukt.

Hoe kan de Strapless Teddy Bodystocking – Plus Size je seksleven verbeteren?

De Strapless Teddy Bodystocking – Plus Size is een van de seksueel verleidelijke bodystockings die er zijn en is bedoeld om edges aan je seksspeeltjes toe te voegen. Door de open rug, het off-shoulder design en de luxe uitstraling zal je seksleven naar een hoger niveau worden getild. Ook zal de bodystocking je zelfvertrouwen en uithoudingsvermogen vergroten tijdens het spel, waardoor je een volledig nieuwe manier ontdekt om met je partner te genieten.

Met welke andere toys en speeltjes kun je de Strapless Teddy Bodystocking – Plus Size gebruiken?

De Strapless Teddy Bodystocking – Plus Size is uitstekend om te combineren met andere seksspeeltjes, zoals en -. Bijvoorbeeld: je kunt je open rug, off-shoulder look verder benadrukken door te gokken met een bondage set of speeltjes om je sekservaring verder te verbeteren. Ook kunt je jezelf verwennen door silken stropdassen vast te binden en/of te dragen waardoor je je serotische look verder verfijnd.

Hoe moet je de Strapless Teddy Bodystocking – Plus Size reinigen?

Voor het optimaal reinigen van de Strapless Teddy Bodystocking – Plus Size is het belangrijk dat je een milde wasmiddel gebruikt, dit om beschadiging van het product te voorkomen. Handwas de bodystocking met lauw water en dep de bodystocking met een handdoek droog. Als je een machine was laat het dan binnenstebuiten wassen en gebruik een waszak om de bodystocking zachtjes te reinigen. Als je de bodystocking uit de wasmachine of lavabo haalt, sla hem op een goed geventileerde plaats op zijn kop en laat het volledig drogen voordat je het draagt.

Probeer de Strapless Teddy Bodystocking – Plus Size en koop hem bij Ladykiller.nl

De Strapless Teddy Bodystocking – Plus Size is een perfecte keuze voor vrouwen die ongekende comfort en plezier willen ervaren met hun man. De bodystocking is een staaltje van seksuele verleiding dat gebruikt kan worden in een aantal verschillende seksuele activiteiten en avonturen. Probeer de Strapless Teddy Bodystocking – Plus Size om je seksleven naar ongekende niveaus te tillen en koop hem in onze seksshop Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

888368306053