Een is een toy dat gebruikt kan worden tijdens seksuele activiteiten. Het is een soort kledingstuk gemaakt van zacht, flexibel materiaal dat om je heupen, dijen en billen past als een soort broek onder miniem stoffen. Een strap-on harnas wordt voornamelijk gebruikt voor heteroseksuele heterofile penetratie tussen partners.

Eigenschappen van een Strap-On Harnas:

– Door strak, stevig materiaal wordt het harnas makkelijk van de lichaam vorm
– Harnas is verkrijgbaar in veel verschillende maten.
– Licht en plaatselijk gewicht en comfortabel om te dragen.
– Knoop- of riem sluitingen zorgen ervoor dat het harnas op maat is
– Compatibel met meerdere seksspeeltjes.

Wat is een Strap-On Harnas?

Een strap-on harnas is een perfecte en comfortabele manier om seksspeeltjes te gebruiken om je seksleven nog spannender te maken. Het maakt het mogelijk plaats te geven aan plezier dat je samen met je partner of alleen kunt genieten. Strap-On Harnassen kunnen worden gebruikt in combinatie met pluggen, , knoppen en nog veel meer.

Hoe gebruik je een Strap-On Harnas?

Strap-On Harnassen worden traditioneel gebruikt voor heteroseksuele penetratie tussen partners. De persoon die het harnas draagt, brengt de harness aan en bevestigt de gewenste seksspeeltje. Je partner zit vervolgens in een geschikte positie voor penetratie. De draagster kan het seksspeeltje dan in een penetrerende beweging gebruiken, hetzij manueel of door de heupbeweging.

Voor wie is een Strap-On Harnas bedoeld?

Strap-On Harnassen zijn perfect voor heteroseksuele partners, maar ze kunnen ook worden gebruikt door LGBTQ+ partners. Ze kunnen ook worden gebruikt voor anale penetratie, waaronder anale met een mannelijke partner.

Hoe verbeterd een Strap-On Harnas je seksleven?

De eigenschappen van een Strap-On Harnas zorgen ervoor dat jullie intieme momenten intensere belevingen kunnen geven dan traditioneel seksueel genot met handmatig gebruik van speeltjes. Door een Strap-On Harnas in je seksleven te introduceren, kunnen jullie als partners nieuwe seksuele ervaringen en betere communicatie voelen als jullie samen durven experimenteren met verschillende posities.

Met welke andere speeltjes of sextoys kan je een Strap-On Harnas gebruiken?

Een strap-on harnas kan met verschillende andere speeltjes en sextoys gebruikt worden, waaronder vibrators, knoppen, bellen, kaarsen, penisvormige speeltjes, kleine luchtdruk vibrators, anale pluggen en meer. De compabiliteit maakt het mogelijk om winkelcentra voor de deur te bezoeken en echt elk seksspeeltje te gebruiken dat je maar kunt bedenken!

Hoe reinig je een Strap-On Harnas?

Het is belangrijk om je Strap-On Harnas na gebruik te reinigen en hygiënisch te houden. Om je harnas hygiënisch te houden, gebruik je na ieder gebruik warm water en een pH-neutrale antibacteriële reinigingsmiddel. Bovendien kun je je harnas met lauwwarm water en zeepsop reinigen en een geschikt antibacterieel sprayspul vinden om je seksspeeltje en harnas na elk gebruik te desinfecteren.

Waarom raden wij je aan om de Strap-On Harnas te proberen en in onze seksshop Ladykiller.nl te kopen?

Ladykiller.nl is de perfecte plek om een Strap-On Harnas te vinden voor iedereen, of je nu op zoek bent naar je eerste ervaring met een seksspeeltje, of al jaren bekend bent met verschillende toys. We hebben een breed scala aan producten die van kleine stukjes speelgoed tot grote examens lopen. We hebben datgene waar je naar op zoek bent, of je nu kiest voor het hoogwaardige materiaal, of voor de betaalbare opties. Daarom raden we je aan om de Strap-On Harnas te proberen en deze in onze seksshop Ladykiller.nl te kopen.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

7423522642672