StiVi – Partner is een revolutionair sekstoy dat jouw seksleven naar een hoger level tilt. Deze vibrator maakt van jouw erotische ervaringen iets legendarisch waar jij en je partner aan terug zullen denken. Met de StiVi – Partner Vibrator ben je voorzien van een leuke, ondeugende en gloednieuwe manier om erotisch te spelen met zijn tweeën. Deze duurzame en state-of-the-art vibrator is voorzien van de modernste technieken en heeft functies waar je oren van gaan klappen!

Eigenschappen van de StiVi – Partner Vibrator:

– Volledig draadloos met bluetooth
– Eenvoudig te bedienen met twee overzichtelijke knoppen
– 9 verschillende vibratiestanden
– Waterbestendig
– rechargeable met een usb-oplaadkabel

Wat is StiVi – Partner Vibrator?

StiVi – Partner Vibrator is de perfecte seksspeeltje voor koppels die iets spannends en nieuws willen ontdekken. Deze revolutie in functionaliteit en gebruikersgemak geeft een draadloze vibrator die jullie beiden tot een ongekende climax kan brengen. Dankzij het gebruiksvriendelijke design en de rubberen materiaal wat deze vibrator omhult, zal deze vibrator jouw seksleven naar een nieuw level brengen. De StiVi – Partner Vibrator is wireless, draadloos en bevat twee knoppen voor de controle. In korte tijd heb je al een heerlijke ervaring.

Hoe kan je de StiVi – Partner Vibrator gebruiken?

Met de StiVi – Partner Vibrator is het gemakkelijk om meer plezier en intimiteit met je partner te hebben. Deze vibrerende draadloze vibrator is makkelijk te gebruiken voor anale, orale en vaginale stimulatie. Je controleert de vibrator door middel van een kleine knop waarmee je de intensiteit van de vibraties kunt aanpassen, en met een andere knop kies je de vibratie-modus. Er zijn 9 verschillende vibratie-standen beschikbaar waarmee je zowel sterk als subtiel kunt spelen. Wil je in bad kunnen genieten? Geen probleem, de StiVi – Partner Vibrator is waterbestendig!

Voor wie is de StiVi – Partner Vibrator bedoeld?

De StiVi – Partner Vibrator is bedoeld voor koppels die hun seksleven naar een hoger niveau willen tillen. Deze vibrator wordt aanbevolen voor stellen die nieuwe manieren willen uitproberen om aan erotiek te doen, of voor stellen die wat nieuw leven willen blazen in hun vertrouwde intieme momenten.

Hoe kan de StiVi – Partner Vibrator je seksleven verbeteren?

Met de StiVi – Partner Vibrator brengt je seksleven naar een nog hoger niveau. Laat je fantasieen los en verhef je seksuele ervaringen met dit revolutionaire sekstoy. Geniet van dit sexy speeltje en laat jullie seksleven beter dan ooit worden. Probeer verschillende standen en pas het tempo aan of kies andere vibraties om jouw speciale ervaringen te verbeteren.

Met welke andere speeltjes en seks toys kan je de StiVi – Partner Vibrator gebruiken?

Met de StiVi – Partner Vibrator kunnen er vele combinaties gemaakt worden. Probeer bijvoorbeeld de StiVi – Partner Vibrator te combineren met een penisring, een , of met een kloofje vibrator. Met deze combinaties krijgen jij en je partner een unieke seksuele ervaring.

Hoe moet je de StiVi – Partner Vibrator reinigen?

Voor een levensduur en hygiëne is het verstandig om de StiVi – Partner Vibrator regelmatig te reinigen met een speciale seksspeeltjesreiniger. Deze reiniger kun je gemakkelijk kopen bij Ladykiller.nl. Spoel het speeltje na gebruik af met lauw water en laat dit even goed drogen.

Waarom zou je de StiVi – Partner Vibrator proberen en bij Ladykiller.nl kopen?

StiVi – Partner Vibrator is een uniek draadloos vibratiespeeltje dat is gemaakt door echte seksspeelgoed experts. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, deze revolutionaire vibrator staat garant voor intens plezier tijdens het spelen. Probeer deze vibrator dus zeker eens uit en laat je verrassen. Voor echt unieke seksspeeltjes uit alle categorieën ben je bij Ladykiller.nl aan het juiste adres. Bestel de StiVi – Partner Vibrator dan ook bij Ladykiller.nl voor een échte onvergetelijke ervaring.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

4042342006919