Stimuleer je seksleven met StiVi- Massage & Glide Gel – 100 ml

Met StiVi- Massage & Glide Gel – 100 ml kun je een ervaring creëren die je seksleven naar een hoger niveau tilt. De glijmiddel gel staat garant voor een onvergetelijke belevenis. De gel is vrij van parabenen, sulfaten en andere chemische stoffen en geeft veel glijden en comfort tijdens seksuele handelingen. Daarnaast worden pijnlijke irritaties en andere negatieve gevolgen van langdurig vrijen voorkomen.

De voordelen van de StiVi- Massage & Glide Gel – 100 ml:

– 100% natuurlijk en vrij van parabenen, sulfaten en chemische stoffen
– Voelt heerlijk aan op de huid
– Zeer geschikt voor intieme massages
– Stimuleert ook tijdens solo seksuele handelingen
– Vermindert chronische pijnlijke irritaties
– Vergemakkelijkt de penetratie

Wat is StiVi- Massage & Glide Gel – 100 ml?

StiVi- Massage & Glide Gel – 100 ml is een glijmiddel dat wordt gebruikt als aanvulling op intieme seksuele handelingen. De gel, vrij van parabenen, sulfaten en chemische stoffen, is ideaal voor zowel partners als solosex. De massage & glide gel zorgt ervoor dat seksuele handelingen minder pijnlijk worden, de penetratie gemakkelijker gaat en de opwinding en sensatie worden versterkt.

Hoe pakt men StiVi- Massage & Glide Gel – 100 ml het beste aan?

StiVi Massage & Glide Gel – 100 ml is het beste aan te pakken door eerst een kleine hoeveelheid gel op de vingers of geslachtsdelen aan te brengen. Breng daarna de gehele hoeveelheid aan door de gel te verdelen over het gebied waar contact wordt gemaakt.

De glijmiddelgel kan ook worden gebruikt voor het verlenen van spannende intieme massages. Breng de gel op het gebied waar contact wordt gemaakt en geniet van het heerlijke gevoel.

Voor wie is StiVi- Massage & Glide Gel – 100 ml?

StiVi- Massage & Glide Gel – 100 ml is bedoeld voor iedereen die een extra stimulans zoekt bij intieme seksuele handelingen. Of je nu solo seksuele handelingen doet of met een partner, de gel zorgt voor extra glijden, comfort, sensatie en opwinding. Ook is deze gel bedoeld voor mensen die aan chronische pijnlijke irritaties lijden die het genot tijdens seksuele handelingen sterk beperken. Het gebruik van de glijmiddelgel kan desymptomen van deze chronische aandoeningen doen verminderen.

Hoe kan StiVi- Massage & Glide Gel – 100 ml je seksleven verbeteren?

Door de subtiele formule met 100% natuurlijke ingrediënten kan StiVi- Massage & Glide Gel – 100 ml je seksleven op verschillende manieren verbeteren. De glijmiddelgel zorgt ervoor dat penetratie gemakkelijker gaat. Daarnaast is de gel geschikt voor het verlenen van intieme massages. Ook vermindert de gel chronische pijnlijke irritaties, waardoor seksuele handelingen comfortabeler worden.

Met welke andere speeltjes en toys kan StiVi- Massage & Glide Gel – 100 ml gebruikt worden?

StiVi- Massage & Glide Gel – 100 ml is een uitstekende gel om te gebruiken in combinatie met andere seksspeeltjes en toys. De gel is mild en vrij van parabenen, sulfaten en chemische stoffen en zorgt voor extra glijden, comfort en intens gevoel bij het gebruiken andere seksspeeltjes, zoals , butt plugs, of cock rings. Op die manier wordt de seksuele ervaring nog intenser en plezieriger.

Hoe moet de StiVi- Massage & Glide Gel – 100 ml gereinigd worden?

StiVi- Massage & Glide Gel – 100 ml moet na gebruik goed worden gereinigd om bacteriële infecties te voorkomen. Om de gel te reinigen kun je een milde zeep gebruiken of een vochtige doek, gedrenkt in warmte water. De doek kun je vervolgens afvegen op een wegwerpdoek.

Probeer de StiVi- Massage & Glide Gel – 100 ml vandaag nog en koop hem in onze seksshop Ladykiller.nl

Ben je op zoek naar een extra middel om je seksleven naar een hoger niveau te tillen? Maak dan kennis met StiVi- Massage & Glide Gel – 100 ml. De 100% natuurlijke glijmiddelgel biedt extra comfort, glijden, sensatie en opwinding. Probeer vandaag nog StiVi- Massage & Glide Gel – 100 ml en bestel hem eenvoudig online in de seksshop Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

4042342007015