Ladykiller.nl – Stimulating Clitoral Spray – 2 fl oz / 50 ml

Ladykiller.nl biedt de beste manier om je seksleven op te vrolijken: de Stimulating Clitoral Spray – 2 fl oz / 50 ml. Deze spray is een uniek product dat helpt bij het stimuleren van het clitorisgebied en het krijgen van meer verzadigde en intense orgasmes. De spray is gemaakt van kruiden en werkt als een pre-seksuele verwarmingsspray die de gevoeliger maakt en de stimulatie intenser maakt.

Wat is de Stimulating Clitoral Spray – 2 fl oz / 50 ml?

De Stimulating Clitoral Spray – 2 fl oz / 50 ml is een unieke spray die speciaal is ontwikkeld om het clitorisgebied te verwarmen en te stimuleren. De spray bevat kruiden die de gevoeligheid in het clitorisgebied verhogen, waardoor orgasmes intenser en meer verzadigd worden. De spray is gemakkelijk te gebruiken, want je hoeft alleen maar met een spray de clitoris voor enige minuten te bestrijken.

Hoe gebruik je de Stimulating Clitoral Spray – 2 fl oz / 50 ml?

De Stimulating Clitoral Spray – 2 fl oz / 50 ml is heel eenvoudig te gebruiken. Allereerst moet je de clitoris bereiken met een vochtige spons of doek of met handen. Daarna moet je de gezichtscreme direct op de clitoris aanbrengen. Reageer dan na enkele minuten met de Stimulating Clitoral Spray – 2 fl oz / 50 ml. Als je dat gedaan hebt, voel je dat je clitoris warm en gevoelig is, wat betekent dat je klaar bent voor stimulatie.

Voor wie is de Stimulating Clitoral Spray – 2 fl oz / 50 ml geschikt?

De Stimulating Clitoral Spray – 2 fl oz / 50 ml is geschikt voor vrouwen die willen genieten van intensere orgasmes. Deze spray helpt de clitoris te verwarmen en de gevoeligheid in het clitorisgebied te verhogen. Het verhogen van de gevoeligheid zal de zenuwuiteinden helpen zodat ze meer waarnemingen kunnen waarnemen, waardoor de meest intense clitorale orgasmes bereikt kunnen worden.

Voordelen van de Stimulating Clitoral Spray – 2 fl oz / 50 ml:

Functies en Voordelen

  • Gemaakt voor het verhogen van de gevoeligheid en intensiteit van het clitorisgebied voor intense orgasmes
  • Gebruik op een vochtige spons of doek of met de hand om de distributie van de spray te vergemakkelijken
  • Bevat kruiden ingrediënten voor een natuurlijke verwarmingssensatie
  • Geschikt voor gebruik met alle soorten seksspeeltjes en tools
  • Gebruiksvriendelijk en veilig te gebruiken
  • Direct na gebruik met een vochtige doek of spons te reinigen

De voordelen van Ladykiller.nl – Stimulating Clitoral Spray – 2 fl oz / 50 ml

De Stimulating Clitoral Spray – 2 fl oz / 50 ml is een uniek product dat is ontwikkeld om je seksleven op te vrolijken. De spray helpt bij het verhogen van de gevoeligheid en verzadiging van het clitorisgebied, waardoor orgasmes intenser en meer verzadigd worden. De spray bevat kruiden ingrediënten waardoor de gebruiker kan genieten van een natuurlijke verwarmingssensatie.

Deze spray is ook geschikt voor het gebruik met alle soorten seksspeeltjes en tools. Met deze spray kunt u je sekservaringen verrijken door het maken van nieuwe combinaties met de tools die we aanbieden zoals , cockrings en clitorisstimulators.

Na gebruik van de Stimulating Clitoral Spray – 2 fl oz / 50 ml hoef je alleen maar de spray af te vegen met een vochtige spons of doek. Zo kunnen vrouwen veilig en gemakkelijk hun seksuele verlangens vervullen met deze revolutionaire spray.

Dus als je jezelf wilt verwennen, moet je de Stimulating Clitoral Spray – 2 fl oz / 50 ml proberen. Bij Ladykiller.nl vind je ook andere categorieën aan speeltjes en tools. Van tot striptease oliën, van clitorisringen tot koppelvibratoren; we hebben zoveel verschillende producten om seks spannender te maken. Neem een kijkje in onze verzameling van seksspeeltjes en verken de manieren waarop je jezelf of je partner kan verwennen.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

4042342002430