Wanneer je op zoek bent naar een beginner sextoy die speciaal bedoeld is voor koppels, is de Starter Set – White jouw perfecte match! De Starter Set – White is een complete set voor koppels die hun seksleven willen verrijken met een beginner sextoy. De starterset is bedoeld voor mannen en vrouwen en is uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een spectaculaire sekservaring. De starter set biedt een base vorm van stimulatie, zowel voor haar als hem, en is ideaal voor een perfecte partner sekservaring.

Eigenschappen Starter Set – White:
– Micro-schat van 13,5 cm lang
– Grey met 7 intense snelheden
– Geïmproviseerde veer voor
– Xl- ringslinger met meerdere niveaus van stimulatie
– Dual ring voor penissverbetering
veer voor extra stimulatie
– Titillating finger stimulator
– Uitgerust met een ergonomisch ontworpen handvat

Wat is de Starter Set – White?

De Starter Set – White is een sextoy set met verschillende speeltjes voor koppels om de sekservaring te verbeteren. Het is een perfecte beginner sextoy die speciaal ontworpen is om een verscheidenheid aan handmatige manieren van stimulatie te bieden. De set bevat een Micro-schat, grey bullet , geïmproviseerde veer voor clitorale stimulatie, XL-ringslinger met meerdere niveaus van stimulatie, dual ring voor penisverbetering, optimale veer voor extra stimulatie en een titillating finger stimulator. Het is een complete set voor koppels die meer willen ervaren in hun seksleven.

Hoe kan je de Starter Set – White gebruiken?

De Starter Set – White is een ideale eerste sextoy set waar je verschillende technieken mee kunt uitproberen. De Dual Ringsling is ideaal voor mannen, waarmee ze de bloedtoevoer naar de penis kunnen verhogen terwijl hij in de ringzlinger past. De Optimale Veer is het perfecte accessoire om tot orgasmes te komen, hij zorgt ervoor dat clitorale stimulatie direct toegepast kan worden. De Micro-schat met 7 intense snelheden is perfect voor scherpere vibraties, wat een extra stimulatiegevoel geeft. De Titillating Finger Stimulator vibratie zorgt ervoor dat je vingers voelbaar worden in de vagina of anus, waarmee je erotische rillingen krijgt.

Voor wie is de Starter Set – White bedoeld?

De Starter Set – White is bedoeld voor koppels die hun seksleven interessanter willen maken door gebruik te maken van sextoys. De starter set heeft de perfecte beginners speeltjes voor intensieve stimulatie. Deze set biedt verschillende technieken, van clitorale stimulatie tot deep-tissue massage, waardoor je veel variatie aan je seksleven kunt toevoegen.

Hoe kan de Starter Set – White je seksleven verbeteren?

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je seksleven te verbeteren, dan is de Starter Set – White perfect voor jou. De set is gemaakt voor koppels, waardoor het erotische plezier dubbel zo groot is. De intensieve vibraties van de differnete speeltjes vergeleken met manuele technieken zorgen voor een duurzame en zoete sekservaring. De verschillende vibraties en technieken bieden een verscheidenheid aan erotische ervaringen, waardoor je jezelf steeds weer kan verwonderen.

Met welke andere sextoys kan je de Starter Set – White gebruiken?

De Starter Set – White is een perfecte set om samen met andere sextoys te combineren. De Grey Bullet Vibrator kan worden gecombineerd met andere externe vibraties, zoals clitorale stimulatie om je seksleven een boost te geven. Ook met een draadloze vibrator kan je de Grey Bullet Vibrator gebruiken voor meer stimulatie. De Xl-Ringslinger kan ook worden gecombineerd met een cockring voor meer stimulatie.

Hoe moet de Starter Set – White gereinigd worden?

Na elke seksuele sessie, is het aan te raden de Starter Set – White te reinigen voor je deze opbergt. Gebruik een seksspeeltjeshoogwaardige cleaner om de speeltjes schoon te maken. Als je de sextoys wil opbergen, gebruik dan een lintdoekje of een zacht kussensloop waarin je de sextoys kunt opbergen.

Aanraden om de Starter Set – White te proberen

Als je op zoek bent naar een beginner sextoy die koppels helpt hun seksleven te verbeteren, beveel ik de Starter Set – White aan. Met deze set heb je alle benodigdheden voor een fantastische sekservaring. Probeer de Starter Set – White en ervaar voor jezelf de intense stimulatie die dit sextoy te bieden heeft! Bestel vandaag nog de Starter Set – White in onze seksshop Ladykiller.nl en ervaar de ultieme sekservaring.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

782421084820