Stainless Steel Magnetic Ring 30mm is perfect voor iedereen die op zoek is naar een solide, veilig en krachtig speelseksgereedschap dat veel verschillende mogelijkheden biedt voor het verhogen van spanning en het verhogen van plezier tijdens seksuele activiteiten. Het is gemaakt van 100% kwaliteit roestvrij staal, daarom is het uiterst duurzaam. Het magnetische veld dat wordt gecreëerd door het metalen materiaal maakt seksstimulatie met een ongekende intensiteit mogelijk.

Eigenschappen Stainless Steel Magnetic Ring 30mm

  • Geleverd in een stijlvolle verpakking.
  • Gemaakt van 100% kwaliteit roestvrij staal.
  • 30mm diameter.
  • Geschikt voor een breed scala aan seksuele rollenspellen.
  • Gemaakt om het seksleven te verbeteren en plezier te maken.
  • Gemaakt voor uitwisselbare magnetische kracht.
  • Gemakkelijk te reinigen met warm water en milde zeep.

Wat is een Stainless Steel Magnetic Ring 30mm?

Stainless Steel Magnetic Ring 30mm is een solide, krachtig en flexibel speels en een seksproduct gemaakt met kwaliteit roestvrij staal. Met een diameter van 30mm is dit product breed genoeg en sterk genoeg om een sterk magnetisch veld te creëren om intiem plezier te bieden. Geschikt voor mannen en vrouwen van alle leeftijden, het gebruik van de Magnetic Ring stelt u in staat om de spanning te verhogen en te genieten van een nieuwe dimensie van plezier. De combinatie van het metalen materiaal, het magnetische veld en de omvang van de Ring dwingt je om uit te gaan van je grenzen en het uiterste ervan te bereiken.

Hoe gebruik je een Stainless Steel Magnetic Ring 30mm?

De Stainless Steel Magnetic Ring 30mm is eenvoudig te gebruiken door middel van het schuiven van de ring langs de schacht en over de gevoelige erogene zones. Tijdens het gebruik zal het magnetische veld een zacht, teder gevoel op de gebruikte zones creëren. Het magnetische veld zal je prikkelen en je partner, wat een experience van sensatie en plezier geeft. Op deze manier kun je nieuwe ervaringen verkennen en andere seksuele activiteiten uitproberen.

Voor wie is de Stainless Steel Magnetic Ring 30mm?

De Stainless Steel Magnetic Ring 30mm is geschikt voor alle leeftijden en seksuele geaardheid. Het kan zowel in solo als solo-spelen worden gebruikt of als extra aanvulling op andere seksspeeltjes en toys. Het is vooral geschikt voor diegenen die op zoek zijn naar een nieuwe manier om hun seksleven op te vrolijken en het directe plezier ervan te verhogen.

Hoe kan de Stainless Steel Magnetic Ring 30mm je seksleven verbeteren?

Stainless Steel Magnetic Ring 30mm biedt mensen een stevige, krachtige en veilige ervaring om erotische situaties en gevoelens te verder te verbeteren. Door het magnetische veld wat wordt gecreëerd en de subtiele tinteling op de verschillende erogene zones, kan de ring seksueel plezier verhogen. Het kan helpen ervaren seksuele partners sneller hoogtepunten te bereiken en het kan nog meer extase veroorzaken bij novices.

Wat voor andere seksspeeltjes en toys kun je gebruiken samen met de Stainless Steel Magnetic Ring 30mm?

De Stainless Steel Magnetic Ring 30mm is de perfecte toevoeging aan een paar seksuele tools om je seksleven te verbeteren. Het kan worden gebruikt als een extra krachtige accessoire samen met andere seksuele speeltjes en toys, zoals , cockrings, , en dergelijke. Het kan als additionele stimulatie worden gebruikt om de ervaringen van al deze seksspeeltjes en kinky toys te versterken.

Hoe moet de Stainless Steel Magnetic Ring 30mm worden gereinigd?

Net als bij andere seksuele hulpmiddelen, is het erg belangrijk om het hygiënisch te houden om seksueel overdraagbare infecties te voorkomen. Reinig de Stainless Steel Magnetic Ring 30mm voor en na elk gebruik. Doe de ring in warm water met wat milde zeep of gebruik een speciale sextoy cleaner. Laat de Ring goed drogen voordat je hem opbergt.

Waar kun je de Stainless Steel Magnetic Ring 30mm kopen?

De Stainless Steel Magnetic Ring 30mm is beschikbaar bij onze webshop. Onze klantenservice staat voor je klaar om te helpen met het beantwoorden van al je vragen over dit product en de vele mogelijkheden. Wanneer je je keuze hebt gemaakt, is de optie voor betaling eenvoudig en veilig. Bestel vandaag nog je Stainless Steel Magnetic Ring 30mm en ontdek hoe het je seksleven kan verbeteren.

Conclusie:

Stainless Steel Magnetic Ring 30mm biedt een krachtige, flexibele en veilige ervaring waarmee je je seksleven op een geheel nieuwe manier kunt vullen. Door het sterke magnetische veld en de subtiele tinteling die dit op je erogene zones achterlaat, kun je van nieuwe ervaringen genieten en genieten van een nieuwe dimensie van seksueel plezier. Dus als je op zoek bent naar een krachtig seksspeeltje om het verhogen van spanning en het verhogen van plezier, kun je hier stoppen vanwege de Stainless Steel Magnetic Ring 30mm. Bestel vandaag nog op onze webshop en begrijp hoe een Stainless Steel Magnetic Ring 30mm je seksleven zal verbeteren.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

5056341211327