Squirting Cumplay Cock – Spuitende Dildo – 25 cm

Ontdek het ultieme seksspeelgoed met de spuitende dildo van Ladykiller.nl

De Squirting Cumplay Cock – Spuitende – 25 cm is het ultieme seksspeelgoed voor haar! Onze spuitende dildo is gemaakt van premium silicoon dat lekker zacht aanvoelt en comfortabel is om te gebruiken. Ook is de Squirting Cumplay Cock – Spuitende Dildo – 25 cm uitgerust met een pomp waarmee u zo nu en dan een echte ejaculatie kan simuleren.

Met de Squirting Cumplay Cock – Spuitende Dildo – 25 cm kunt u plezier beleven tijdens elke sekssessie. De dildo is gemaakt in realistische penisvorm met subtiele schubbeltjes en een rechte top. Hierdoor zult u optimaal genot beleven.

Kenmerken & Voordelen Squirting Cumplay Cock – Spuitende Dildo – 25 cm

• Realistische penisvorm met schubbeltjes en rechte top
• 25 cm groot
• Gemaakt van premium silicoon
• Voorzien van pomp voor echte ejaculatie simulatie
• Leuk en avontuurlijk om te gebruiken
• Geschikt voor singles en koppels
• Makkelijk te reinigen met warm water en vloeibare zeep

De Squirting Cumplay Cock – Spuitende Dildo – 25 cm

De Squirting Cumplay Cock – Spuitende Dildo – 25 cm is een veelzijdig seksspeeltje dat is gemaakt met de bedoeling het orgasme te verhogen. Als je hem onderzocht zul je onmiddellijk de geweldige functies opsporen. Hij heeft een realistische penisvorm met schubbeltjes en ziet eruit als een echte penis. Hij is 25 cm groot, waardoor hij optimaal genot verschaft. Je zal ook versteld staan van de geleidelijke en tapered tip. Hij is gemaakt van premium silicoon dat lekker zacht aanvoelt en comfortabel is om te gebruiken.

De Squirting Cumplay Cock – Spuitende Dildo – 25 cm is voorzien van een pomp waarmee u zo nu en dan een echte ejaculatie kan simuleren. Ideaal als je sekssessies wat meer interessant en avontuurlijk wilt maken. U kunt de dildo op elke manier gebruiken, waardoor je verschillende posities kunt proberen. Hij is een fantastisch seksspeeltje voor singles en koppels, ideaal voor al je alleen- of samenspeelmomenten!

Gebruiken en Reinigen van de Squirting Cumplay Cock – Spuitende Dildo – 25 cm

De beste manier om de Squirting Cumplay Cock – Spuitende Dildo – 25 cm te gebruiken, is deze te combineren met een . Breng het glijmiddel aan op je dildo en krijg de kans van je leven te genieten van een intenst genot. Kortom, de Squirting Cumplay Cock – Spuitende Dildo – 25 cm zorgen voor veel variatie in je seksperikelen, wat betekent dat spannender momenten gegarandeerd zijn.

Voor de hygiëne is het belangrijk om het seksspeeltje goed te reinigen. We raden aan om de Squirting Cumplay Cock – Spuitende Dildo – 25 cm na elk gebruik te reinigen met warm water en een vloeibare zeep. Laat de spuitende dildo goed drogen vooraleer u deze opbergt.

Kopen bij Ladykiller.nl

Kom naar Ladykiller.nl en ontdek de Squirting Cumplay Cock – Spuitende Dildo – 25 cm. Niet alleen zoeken we ernaar om je intieme seksuele ervaringen te verbeteren, maar bieden we ook een breed scala aan andere speeltjes.

Ga naar Ladykiller.nl en laat je verrassen door onze enorme collectie. We hebben van alles, zoals draagbare vibrerende kloptjes en Rabbitt die je seksuele ervaringen verrijken. We hebben ook een selectie draagbare vibrators op basis van intense vibraties en andere speeltjes zoals anale , poppen en andere soorten speeltjes. Er is een goede kans dat je bij ons het speeltje kunt vinden dat precies bij jouw persoonlijke voorkeuren past.

We raden je aan om naar Ladykiller.nl te komen en de Squirting Cumplay Cock – Spuitende Dildo – 25 cm te kopen. We garanderen het maximaal haalbare genot. Kom naar Ladykiller.nl en begin met je vertrouwensreis vandaag nog!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

782421073107