Hoog genot met de Squeezable Thick Phallic

De Squeezable Thick Phallic Dildo is een 6.5-inch sextoy speciaal ontworpen om je het ultieme genot te geven. Een drager van de Squeezable Thick Phallic Dildo is niet bang om het avontuur aan te gaan en de ultieme ververeding te voelen. Hieronder vind je alle eigenschappen die deze unieke dildo heeft:
• Realistisch design voor contrasterende stimulatie.
• Zachte en zuigbare touch voor intenser genot.
• Waterdichte constructie met afneembare cap om de dildo eenvoudig schoon te maken.
• Verkrijgbaar in drie kleuren voor een opwindende look.
• Glijmiddelvriendelijk stuk siliconen voor een aangename stimulatie.

Wat is de Squeezable Thick Phallic Dildo?

De Squeezable Thick Phallic Dildo is een 6.5-inch dildo die gemaakt is van zacht en flexibel siliconen en waarmee je kan beleven wat maximale stimulatie is. De dildo is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: roze, paars en zwart, zodat je een stijlvolle look kunt creëren.

Het design van de Squeezable Thick Phallic Dildo is realistisch, dus je kunt genieten van een contrasterende stimulatie en het meest genot en een sterk climax. De dildo heeft een afneembare cap, dus je kunt de dildo eenvoudig en hygiënisch schoonmaken zonder dat hij in aanraking komt met water.

De Squeezable Thick Phallic Dildo is gemaakt van zacht en flexibel siliconen, vriendelijk voor je huid en voorzien van een zuigende textuur. Hierdoor voel je elke beweging bij het gebruik van de dildo en krijg je een verbluffende stimulatie die je overstuur laat.

Hoe gebruik je Squeezable Thick Phallic Dildo?

De Squeezable Thick Phallic Dildo is gemakkelijk te gebruiken, je hoeft alleen maar wat glijmiddel te gebruiken en in te voegen om de optimale stimulatie en ververeding te ervaren.

Als je ze voor een onvergetelijk avontuur wilt gebruiken, raad ik je aan om eerst wat glijmiddel te gebruiken. Met het glijmiddel voeg je de perfecte hoeveelheid stimulatie toe. Breng vervolgens een massage toe met de Squeezable Thick Phallic Dildo.

Om je seksuele avontuur met de Squeezable Thick Phallic Dildo extra te verrijken, kun je het combineren met een vibrerende . De vibraties en trillingen die hiermee worden geproduceerd, zullen een bijzonder gevoel geven dat je nooit eerder hebt gevoeld.

Voor wie is de Squeezable Thick Phallic Dildo bedoeld?

De Squeezable Thick Phallic Dildo is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een ultieme stimulatie en ververeding. Dit moet de actieve partner van de seksuele activiteit zijn, die avontuurlijk is en op zoek is naar verdieping en plezier.

Als je je ën wilt gestalte geven, zul je niet teleurgesteld zijn als je de Squeezable Thick Phallic Dildo gebruikt. Deze is ontworpen om je ultieme genot te geven en avonturen tijdens je seksuele activiteit te creëren.

Hoe zal de Squeezable Thick Phallic Dildo je seksleven verbeteren?

De Squeezable Thick Phallic Dildo is gemaakt om je te helpen je seksleven naar het volgende niveau te tillen. Je krijgt een bijzonder gevoel, namelijk een contrasterende stimulatie, door het realistische design van de dildo.

Daarnaast is de Squeezable Thick Phallic Dildo gemaakt met zacht en flexibel siliconen, dat zelfs met glijmiddel een gelikte, zuigende textuur heeft. Tijdens seksposities wordt de gepaste stimulatie voor uw partner vrijgegeven.

Met welke andere sextoys en speeltjes kun je Squeezable Thick Phallic Dildo gebruiken?

De Squeezable Thick Phallic Dildo is een dildo die perfect is om te combineren met andere sextoys en speeltjes. Je kunt dus de Squeezable Thick Phallic Dildo gebruiken in combinatie met vibrerende , elektrische spears, , kloppingsticks, vagina balletjes, klemmen, borstvibrators, clit stimulators en andere sextoys om een intense stimulatie te krijgen.

Het is perfect mogelijk om de Squeezable Thick Phallic Dildo te gebruiken in combinatie met een ander sextoy om een sensueel, avontuurlijk avontuur te beleven dat uw seksleven tot het volgende niveau zal brengen.

Hoe moet je de Squeezable Thick Phallic Dildo reinigen?

De Squeezable Thick Phallic Dildo is gemaakt van flexibel siliconen, dus het kan worden schoongemaakt met een mild reinigingsmiddel en lauw water. Voor extra hygiëne is het aan te raden de afneembare cap te verwijderen en de dildo volledig te reinigen met warm water en een mild reinigingsmiddel.

Voor hygiënische doeleinden is het ook raadzaam om de Squeezable Thick Phallic Dildo af te drogen met een schone, droge doek voordat deze wordt opgeborgen. Als je de dildo op de juiste manier schoonmaakt, zal je er veel plezier aan beleven.

Probeer de Squeezable Thick Phallic Dildo!

Als je op zoek bent naar een realistisch ervaringsgevoel dat de ultieme stimulatie geeft en je seksleven naar het volgende niveau tilt, is de Squeezable Thick Phallic Dildo precies wat je zoekt.

Door de zuigende en zachte textuur van de Squeezable Thick Phallic Dildo krijg je een bijzondere en avontuurlijke ervaring tijdens je seksuele activiteiten. Als je deze dildo wilt kopen, raad ik je aan om naar onze seksshop Ladykiller.nl te gaan voor het ultieme genot.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

848518037916, 848518037923