De Squeezable Slim is een formidabel speeltje voor iedereen die zich een nieuwe ervaring voor in de slaapkamer wilt aanmeten. Met zijn mooie beweeglijkheid en perfecte design kan de Squeezable Slim Dildo gemakkelijk worden gebruikt door zowel seksspeeltjes rookies als ervaren seksspeeltjes professionals. Hieronder staan de voornaamste eigenschappen van deze unieke speeltje opgesomd.

Eigenschappen Squeezable Slim Dildo:
• Zacht textuur, comfortabel aanvoelend
• Smal en flexibel design
• Verkrijgbaar in verschillende kleuren
• Eenvoudig in gebruik
• Streelzacht
• Waterproof

Wat is de Squeezable Slim Dildo?

De Squeezable Slim Dildo is ontworpen om mensen die nieuwsgierig zijn naar seksspeeltjes, de mogelijkheid te bieden om hun grenzen te verkennen. Het is een perfecte trainingstool voor sexually-adventurous mensen die hun posities of seksuele scholing willen verbeteren. De Squeezable Slim Dildo is flexibel, klein en beweeglijk, waardoor hij gebruikt kan worden om je comfortzone te verruimen.

Hoe gebruik je de Squeezable Slim Dildo?

De Squeezable Slim Dildo is gemakkelijk te gebruiken, je hoeft alleen de top en de bodem aan te halen, waardoor je de vorm kunt veranderen in een markering van je keuze. Hierdoor kun je de vorm aanpassen naar je lichaam voor extra comfort tijdens de speeltjes. De Squeezable Slim Dildo kan zowel intern als extern gebruikt worden. Intern kan de Squeezable Slim Dildo zowel anal als vaginaal gebruikt worden. Extern kan de Dildo gebruikt worden om te stimuleren van de en . Met de verschillende beweeglijke mogelijkheden heb je eindeloze kansen om je ervaringen op het gebied van seks te verbeteren.

Voor wie is de Squeezable Slim Dildo bedoeld?

De Squeezable Slim Dildo is zowel voor sekstoys rookies als ervaren professionals gemaakt. Als je begint met seksspeeltjes, kun je met de Squeezable Slim Dildo beginnen om uit te zoeken wat je leuk vindt en waar je comfortabel mee bent. De Dildo is klein en flexibel, waardoor je naar geleidelijk naar een grotere, strakkere Dildo kunt evolueren. De Squeezable Slim Dildo is ook ideaal voor experienced seksspeeltjes professionals die de vrijheid willen om hunposities of scholing in seksuele technieken te verbeteren.

Hoe verbetert de Squeezable Slim Dildo je seksleven?

De Squeezable Slim Dildo is een ideale oplossing voor iedereen die wil experimenteren met seksspeeltjes. Met zijn perfecte flexibiliteit kan je de Dildo in elke richting of hoek buigen om je meest bijzondere seksuele uitspattingen te vervullen. Ben je op zoek naar een weg om je erotische prestaties naar het volgende niveau te tillen? De Squeezable Slim Dildo is de ideale keuze.

Met welke andere seksspeeltjes en toys is de Squeezable Slim Dildo compatible?

De Squeezable Slim Dildo is compatible met andere (anale) seksspeeltjes en toys. Of je nu met je partner speelt, alleen bent, of erotische posities wilt verbeteren, de Squeezable Slim Dildo is perfect combineerbaar met andere speeltjes. Denk bijvoorbeeld aan , spiegels, , , , speeltjes voor en nog veel meer.

Hoe reinig je de Squeezable Slim Dildo?

Reinig je Squeezable Slim Dildo na elk gebruik met warm water en milde zeep. Om schimmels en bacteriën te voorkomen, gebruik een antibacteriële toy cleaner om je speeltje schoon te maken. Spoel je speeltje na het reinigen goed af en was het eventueel met warm water. Laat je speeltje vervolgens goed drogen in een schone en droge omgeving.

Probeer de Squeezable Slim Dildo en koop bij Ladykiller.nl

Heb je de Squeezable Slim Dildo uitgeprobeerd en ben je klaar om deze mee naar huis te nemen? Ga dan naar Ladykiller.nl, onze online seksshop waar we een grote selectie aan seksspeeltjes, vibrations, bondageproducten en meer hebben. Wil je je nieuwe Squeezable Slim Dildo eerst uitproberen voordat je hem koopt? Kom langs in onze winkel en kijk of hij aan jouw verwachtingen voldoet. Voor vragen en advies staan wij ook altijd voor je klaar.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

848518037930, 848518037947