Spread ‘Em Poker Vagina Klem met Verstelbare Drukschroeven

De Spread ‘Em Poker met Verstelbare Drukschroeven is het perfecte accessoire om de spanning in de slaapkamer wat op te vijzelen. Deze klem is gemakkelijk te verstellen voor comfort en veiligheid tijdens het spelen en biedt veel plezier. De Spread ‘Em Poker Vagina Klem met Verstelbare Drukschroeven zorgt voor kietelen, spannende sensaties en sensationele seksuele ervaringen.

Functies en Voordelen

De Spread ‘Em Poker Vagina Klem met Verstelbare Drukschroeven biedt de volgende functies en voordelen:

 • Voorzien van een verstelbare drukschroef, waardoor je kunt variëren in drukgevoel, afhankelijk van comfort en veiligheid.
 • Het perfecte aid om elke slaapkamer meer opgefokt te maken.
 • Kan gebruikt worden om heerlijke kietelende sensaties te creëren.
 • Uitgerust met een comfortabel siliconen handvat, gemakkelijk te grijpen en snel aan te passen.
 • Verhoogt het seksuele genot van zowel jou als je partner.
 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen.

Wat is de Spread ‘Em Poker Vagina Klem met Verstelbare Drukschroeven?

De Spread ‘Em Poker Vagina Klem met Verstelbare Drukschroeven is een klem die gemaakt is van afgewerkt roestvrij staal. Ideaal als je op zoek bent naar een plezierige ervaring in de slaapkamer. De klem is voorzien van een verstelbare drukschroef waardoor je kunt variëren in drukgevoel, afhankelijk van comfort en veiligheid. Het biedt je de mogelijkheid om verschillende sensaties te ervaren tijdens het spelen.

De Spread ‘Em Poker Vagina Klem met Verstelbare Drukschroeven heeft een comfortabel siliconen handvat dat gemakkelijk te grijpen is en snel aan te passen. De drukschroef is voorzien van een hawking handvat, waardoor je eenvoudig en snel kunt afstellen. Zo krijgt je seksleven een extra dimensie vol lekkere sensaties, spannende avonturen en verbeterde seksuele genot.

Hoe gebruik je de Spread ‘Em Poker Vagina Klem met Verstelbare Drukschroeven?

De Spread ‘Em Poker Vagina Klem met Verstelbare Drukschroeven is gemakkelijk te gebruiken. Je kunt de drukschroef afstellen door de hawking handvat te draaien. Hierdoor heb je meer of minder drukgevoel. Voor de beste en meest comfortabele gebruikservaring is het aan te raden om het pasje eerstintensief te testen om de perfecte drukinstelling te vinden.

Daarnaast kun je de klem gebruiken voor een spannende strip poker sessie. Je kunt je partner uitdagen in plaats van geld in te zetten met de Spread ‘Em Poker Vagina Klem met Verstelbare Drukschroeven. Als je verliest moet je de klem voor je partner draaien, waardoor je heerlijke sensaties krijgt.

Voor Wie is de Spread ‘Em Poker Vagina Klem met Verstelbare Drukschroeven geschikt?

De Spread ‘Em Poker Vagina Klem met Verstelbare Drukschroeven is perfect voor iedereen die op zoek is naar een jeugdige ervaring, sensaties en veranderingen in het seksleven. Of je nu een solo speelgoed fan bent of op zoek bent naar iets dat je met je partner kunt doen, de Spread ‘Em Poker Vagina Klem met Verstelbare Drukschroeven is dé perfecte oplossing. Het is een veilig en gemakkelijk te gebruiken speeltje dat je slaapkamer spannender maakt.

Hoe de Spread ‘Em Poker Vagina Klem met Verstelbare Drukschroeven het leven van onze klanten kan verbeteren?

De Spread ‘Em Poker Vagina Klem met Verstelbare Drukschroeven is het perfecte speeltje voor seksueel experimenteren. Het is perfect voor het verbeteren van je seksleven en het introduceren van nieuwe ideeën. Het voordeel van de Spread ‘Em Poker Vagina Klem met Verstelbare Drukschroeven is dat het is gemaakt van veilige materialen en dat je het kunt variëren in drukgevoel.

De Spread ‘Em Poker Vagina Klem met Verstelbare Drukschroeven kan ook worden gecombineerd met andere speeltjes in onze winkel, zodat je slaapkamer meer kleurrijk en spannend wordt. Je kunt bijvoorbeeld een paar of kopen om toe te voegen aan je speeltjescollectie.

Hoe moet de Spread ‘Em Poker Vagina Klem met Verstelbare Drukschroeven gereinigd worden?

Om de Spread ‘Em Poker Vagina Klem met Verstelbare Drukschroeven te reinigen, is het aan te raden om het als volgt te doen:

 • Verwijder alle losse verontreinigingen zoals resten glijmiddel of vloeistoffen.
 • Gebruik een delicate schoonmaakoplossing om de klem te reinigen. Gebruik nooit strong solvents of alcohol, dit kan de krimp kunnen beschadigen.
 • Reinig de drukschroeven met een stukje zacht schuim.
 • Gebruik warm water om de klem af te spoelen.
 • Gebruik luchtdroog reinigingspapier om overtollig vuil en vloeistoffen te verwijderen.
 • Plaats de klem in de koelkast om bacteriegroei te voorkomen.

Wat is er nog meer te verkrijgen bij Ladykiller.nl?

Bij Ladykiller.nl hebben we een aantrekkelijke collectie speeltjes die je slaapkamer meer kleurrijker en spannender maken. Daarnaast verkopen we ook nog een breed assortiment aan lubricants, , , glijmiddelen en condooms die je seksleven spectaculairder maken. Er is keuze genoeg in onze webshop Ladykiller.nl.

Probeer het uit

Als je op zoek bent naar een origineel en spectaculair speeltje voor in de slaapkamer, waarmee je je seksleven spannender kunt maken, dan is de Spread ‘Em Poker Vagina Klem met Verstelbare Drukschroeven een geweldige oplossing. Door het comfortabele handvat, de verstelbare drukschroef en de optie om te variëren in drukgevoel is het een must-have in de slaapkamer. Bestel deze top speeltje nu bij Ladykiller.nl en geniet van een nieuwe dimensie aan sensaties en erotiek.

Merk

Materiaal

Lengte in cm

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

848518047380