De heerlijke citrusgeur van Speelgoed Reiniger met Geur – Citroen maakt het reinigen van je sextoys net even wat leuker! Speelgoed Reiniger met Geur – Citroen is een mild reinigingsmiddel dat je kunt gebruiken om jouw speeltjes en sextoys effectief, veilig en grondig te reinigen. Het heeft de volgende eigenschappen:

• Het is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten.
• Het heeft een heerlijke citroengeur.
• Het is bijzonder zacht en verzorgend voor materialen zoals siliconen, latex en rubber.
• Het is gemakkelijk aan te brengen op sextoys.
• Het is biologisch afbreekbaar, waardoor het bijdraagt aan een duurzaam seksleven.

Wat is Speelgoed Reiniger met Geur – Citroen?

Speelgoed Reiniger met Geur – Citroen is een handig spuitflesje waarmee je gemakkelijk je speeltjes en sextoys kunt reinigen. Het is een mild reinigingsmiddel dat is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Het is zacht voor jouw speeltjes en sextoys en door de heerlijke citroengeur heb je altijd het idee dat je sextoys grondig gereinigd zijn.

Hoe gebruik je Speelgoed Reiniger met Geur – Citroen?

Het gebruik van Speelgoed Reiniger met Geur – Citroen is heel eenvoudig. Breng het middel aan op jouw speeltjes en sextoys, spoel af met warm water en je speeltjes zijn weer zo goed als nieuw. Het is een mild reinigingsmiddel, waardoor het niet schadelijk is voor de materiaal van jouw speeltjes.

Voor wie is Speelgoed Reiniger met Geur – Citroen bedoeld?

Speelgoed Reiniger met Geur – Citroen is bedoeld voor iedereen die graag goed voor zijn of haar speeltjes en sextoys wil zorgen. Het is een mild reinigingsmiddel dat gemaakt is van natuurlijke ingrediënten en dus zacht is voor materialen zoals siliconen, latex en rubber. Je kunt het reinigingsmiddel dus met een gerust gevoel gebruiken.

Hoe verbetert Speelgoed Reiniger met Geur – Citroen je seksleven?

Speelgoed Reiniger met Geur – Citroen stelt je in staat om je speeltjes en sextoys goed te reinigen, of je nu alleen of met een partner speelt. Door je speeltjes schoon te houden voorkom je infecties en zorg je op een verantwoorde manier voor jezelf en je (seks)partner(s).

Met welke andere speeltjes en sextoys kun je Speelgoed Reiniger met Geur – Citroen gebruiken?

Speelgoed Reiniger met Geur – Citroen is geschikt voor bijna alle speeltjes en sextoys. Denk bijvoorbeeld aan , blow up dolls, butt plugs, , elektronische speeltjes, liefdespoppen of andere sextoys die gemaakt zijn van siliconen, latex of rubber.

Hoe moet je Speelgoed Reiniger met Geur – Citroen reinigen?

Reinig Speelgoed Reiniger met Geur – Citroen door eerst je speeltjes en sextoys te wassen met maximaal lauw water. Breng vervolgens een kleine hoeveelheid Speelgoed Reiniger met Geur – Citroen aan op je speeltjes. Laat het enkele minuten inwerken. Spoel vervolgens af met warm water en laat je speeltjes drogen.

Waarom zou je Speelgoed Reiniger met Geur – Citroen proberen?

Als je op zoek bent naar een mild reinigingsmiddel dat zacht voor jouw speeltjes en sextoys is, dan is Speelgoed Reiniger met Geur – Citroen zeker een aanrader. Het heeft de heerlijke geur van citroen, is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bijzonder zacht voor de materialen van je sextoys. Wil je de Speelgoed Reiniger met Geur – Citroen uitproberen? Koop hem dan in de seksshop Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

8714273533302