Speelgoed- en lichaamsreiniger – 150 ml

Hou je slaapkamer en je lichaam schoon en fris met de handige Speelgoed- en Lichaamsreiniger uit onze winkel Ladykiller.nl. Dit product is een eenvoudige en effectieve manier om al je speelgoed en alle intieme delen van je lichaam grondig te reinigen. Onze Speelgoed- en Lichaamsreiniger is dermatologisch getest, hypoallergeen en veilig voor het gebruik op alle type huid. Door onze Speelgoed- en Lichaamsreiniger wordt een gezonde en hygiënische gebruiksomgeving gecreëerd waar je vrijelijk speelt.

Kenmerken Speelgoed- en Lichaamsreiniger – 150 ml

  • Gemakkelijk te gebruiken.
  • Verwijdert bacteriën en vermindert ongemakken.
  • Geen sterk geurende geurs en geen kunstmatige kleurstoffen.
  • Geen agressieve chemicaliën.
  • Geen alcohol, aloë vera en glycerine.
  • Veilig voor huid en speelgoed.
  • Geschikt voor alle huidtypes.
  • Parabenenvrij.

Wat is de Speelgoed- en Lichaamsreiniger – 150 ml?

De Speelgoed- en Lichaamsreiniger – 150 ml is een vloeibare reinigingsoplossing die speciaal is ontworpen voor het ontsmetten van je speelgoed en alle intieme delen van je lichaam. Regelmatig gebruik ervan voorkomt bacteriën, schimmel, gisten en andere micro-organismen die ernstige gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken. Het voorkomt ook ongemakken en problemen die kunnen voortvloeien uit het gebruik van sex speelgoeden. Onze reiniger is ontwikkeld met alleen de beste kwaliteit ingrediënten die zacht en veilig zijn voor de huid en speelgoed.

Hoe gebruik je de Speelgoed- en Lichaamsreiniger – 150 ml?

Het is erg eenvoudig de Speelgoed- en Lichaamsreiniger – 150 ml te gebruiken. U hoeft alleen de bijgeleverde sprayer te gebruiken om de reinigingsoplossing op de huid of op het speelgoed te spuiten. Laat de reiniger een paar minuten intrekken voordat u het spoelt met warm water. U kunt ook het speelgoed afnemen met een spons of schuurspons en vervolgens met warm water afspoelen. Onze Speelgoed- en Lichaamsreiniger laat geen irriterende geur achter en bevat geen kunstmatige kleurstoffen, dus u krijgt alleen de streep van een perfecte reiniging.

Voor wie is de Speelgoed- en Lichaamsreiniger – 150 ml geschikt?

Onze Speelgoed- en Lichaamsreiniger – 150 ml is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een hypoallergeen, veilig en krachtig product voor het reinigen van alle intieme delen van het lichaam en allerlei soorten speelgoed. Het is speciaal ontworpen voor mensen met gevoelige huid en mensen die allergisch zijn voor chemische stoffen. Onze reinigingsoplossing is zo krachtig dat u ervan verzekerd bent dat u alle bacteriën, schimmels en andere dagelijkse ongemakken elimineert.

Hoe kan de Speelgoed- en Lichaamsreiniger – 150 ml je leven verbeteren?

Met de Speelgoed- en Lichaamsreiniger – 150 ml bent u verzekerd van een absolute hygiëne bij het gebruik van speelgoed en intieme delen van uw lichaam. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over bacteriën en schimmels die zich kunnen nestelen en gezondheidsproblemen veroorzaken. Met de Speelgoed- en Lichaamsreiniger – 150 ml bent u verzekerd van een geweldig schoon gevoel en een frisse geur. U kunt ook de producten uit onze shop combineren met de Speelgoed- en Lichaamsreiniger – 150 ml om zo een extra sensuele en spannende ervaring te beleven.

Hoe moet je de Speelgoed- en Lichaamsreiniger – 150 ml reinigen?

Na gebruik van de Speelgoed- en Lichaamsreiniger – 150 ml is het erg belangrijk om het te reinigen. U kunt deze eenvoudig reinigen met een doek en warm water. U kunt ook een geschikt reinigingsmiddel gebruiken als deze gevoelig is voor stoffen zoals kalk, olie of zout. Om de kwaliteit van het product te behouden, vermijd dan contact met schoonmaakmiddelen en andere chemicaliën. Voorkom ook het gebruik van benzine, terpentine, oplosmiddelen, wasbenzine en andere chemische stoffen.

Krijg nu de beste Speeltjes bij Ladykiller.nl

Verhoog je plezier in de slaapkamer met alle verrukkelijke speeltjes van Ladykiller.nl. Of je het nu gezellig wil maken met je partner of je wil onderscheiden van de rest; speciaal voor jou hebben wij een selectie gemaakt aan top speeltjes in de categorieën , analtoys, , dildo's en . Onze verscheidenheid aan speeltjes is speciaal ontworpen om je te verwennen met een unieke en opwindende sensaties. Ons assortiment maakt het voor je mogelijk om je seksuele relatie naar een volgend niveau te tillen. Daarnaast bieden wij je het ultieme plezier door ook intiem en organische massage oliën te verkopen die ontworpen zijn om je plezier te verhogen. Onze Speelgoed- en Lichaamsreiniger – 150 ml zal je helpen met al je verlangens toe te geven en je slaapkamer veilig, schoon en geurig te houden.

Begin jouw avontuur nu met onze Speelgoed- en Lichaamsreiniger – 150 ml. Probeer het nu uit en ervaar het ultieme genot met veilige en geurloze producten van Ladykiller.nl. Laat je verrassen door de kracht van schoonheid en verfris jezelf met onze hoogwaardige Speelgoed- en Lichaamsreiniger – 150 ml. Ontdek het gemak- en het luxe gevoel van onze producten. Bestel de Speelgoed- en Lichaamsreiniger – 150 ml nu en ontvang deze binnen een paar dagen bij u thuis.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8714273529947