Voor al uw seksspeeltjes waar om te verleiden, verkennen en verwennen, biedt Ladykiller.nl de Special Extra – Suspender. Ontworpen met comfort en stijl, deze suspender biedt u spannende en nieuwe mogelijkheden om seksueel plezier, verkenning en verleiding te ervaren in alle comfort.

Met de Special Extra – Suspender heeft u:

– Een klassiek draaiende riem met liefdevolle ijzerdraad die naar wens versteld kan worden met haak-en-oog sloten;
– Metalen afwerking van hoogwaardige kwaliteit;
– Meerdere opties in zowel kleur als gelegenheid, zoals leer, slangenleer, en ga zo maar door;
– Een verwenner experience;
– Een vleugje verleiding, spanning en sensualiteit aan uw seksleven.

Wat is de Special Extra – Suspender?

De Special Extra – Suspender is meer dan alleen een riem. Het is een ultieme combinatie van comfort, stijl, verleiding en plezier. Met haar high-end ontwikkeling en hoogwaardige materialen, is de Special Extra – Suspender perfect voor zowel beginners als gevorderden. Gecreëerd door Ladykiller.nl, ons team van professionals staan achter zijn constructie en gevoel. U merkt het verschil met elke beweging.

Eenmaal aangetrokken, de suspender blijft op plek zonder dat het ongemakken veroorzaakt. Onze suspender bevindt zich perfect om de lichaamscurven heel comfortabel, waardoor het een geweldig speeltje is voor het opbouwen van de opwinding tijdens het spel. De riem is gemaakt van duurzaam kwaliteitsmetaal met een zachte voering om uw seksuele ervaring volledig geraffineerd en comfortabel te maken. En dankzij het gedeeltelijk verstelbare metaal, kan de gesp gemakkelijk worden versteld, en past perfect om elke maat.

Hoe wordt de Special Extra – Suspender gebruikt?

De Special Extra – Suspender kan worden gebruikt voor een verscheidenheid aan feesten, gaande van kinky tot meer sensuele situaties. Het is perfect voor een uiterst erotische avond alleen of met een partner. Uitgerust met invlechtriemen, gaat uw seksleven van saai naar overweldigend.

Of u nu de domina of de gedomineerde bent, flexibele afmetingen maken het gemakkelijk om je partner vast te houden en te verleiden. Door verleidelijke beperkingen in combinatie met de zachte voering, kunt u genieten van een zacht, comfortabel en ongewoon kinky ervaring.

Voor wie is de Special Extra – Suspender bedoeld?

De Special Extra – Suspender is ideaal voor een ieder die op zoek is om nieuwe extra dimensies toe te voegen aan hun seksleven. Geavanceerd genoeg voor de meer gevorderde gebruiker, maar ook erg simpel en geleidend voor beginners.

De suspender is gemaakt met comfort, regelbaarheid, stevigheid en stijl in gedachte, wat het perfect maakt voor ervaren gebruikers. Met onze extreem sterke constructie met een vleugje flexibiliteit, kunt u zich volledig laten gaan in een diversiteit aan posities en overweldigende sensuele avonturen.

Hoe kan het seksleven worden verbeterd met de Special Extra – Suspender?

De Special Extra – Suspender biedt een moderne manier om erotisch te worden beroerd. Het gemakkelijke en intuïtieve ontwerp biedt een sensationele ervaring, aangezien tijdens het draaien van de verstelbare riem beide partijen ervaren hoe de regelbare ijzeren kabels over elkaar heen komen.

Mis de spanning die je krijgt van het weerstaan en word verleid door het subtiele gevoel dat de suspender biedt. Vind de plezier en opwinding die de Special Extra – Suspender biedt door het strelen, het verleiden en het beperken van jezelf, of je partner.

Met welke speeltjes en toys kun je de Special Extra – Suspender gebruiken?

De Special Extra – Suspender is perfect voor gebruik in combinatie met andere speeltjes en tools. Gebruik bijvoorbeeld , bondageseil of zelfs en laat je seksleven de diepte in gaan. Blender de ervaringen die ze samen brengen en u kunt nieuwe opwindende fantasieën verkennen.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw speciale Suspender altijd schoon blijft en niet achterblijft met de covers of het materiaal. Daarom biedt Ladykiller.nl speciale reinigingsdoekjes aan, die zacht genoeg zijn om op de Special Extra – Suspender te gebruiken. U kunt er zeker van zijn dat het alle bacteriën, vlekken en geurtjes verwijdert, voor een hygiënisch speelse ervaring.

Waarom u de Special Extra – Suspender moet proberen en in onze seksshop Ladykiller.nl moet kopen

Met zijn hoogwaardige stoffen en zelfverzekerde structuur, is de Special Extra – Suspender een schitterend speeltje. Of u nu een ervaren liefhebber bent of een beginner die nieuw is in het veld, de Special Extra – Suspender biedt iets voor ieders seksleven.

Dus als je op zoek bent naar meer verleiding en sensualiteit in je seksleven, waarom de Special Extra – Suspender dan niet proberen? U kunt nu de Special Extra – Suspender kopen in Ladykiller.nl, grote selectie van de meest ervaren bedrijven in de branche.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

,

Kledingmaat

,

Kleur

Barcode

4061504005928, 4061504005935