Spanish Love Cream – Stimulating Cream – 1 fl oz / 40 ml is een thuiszorgproduct dat geschikt is voor elk type seksueel avontuur. Deze crème bevat geformuleerde ingrediënten die bedoeld zijn om een onmiddellijk stimulerend effect te geven, waardoor het een perfect aanvulling is voor het seksleven. Spanish Love Cream – Stimulating Cream – 1 fl oz / 40 ml beschikt over unieke kenmerken die een stimulatiegevende, verlengde ervaring bieden, om je avontuurlijke ën waar te maken.

Kenmerken van Spanish Love Cream – Stimulating Cream – 1fl oz / 40 ml:
– Uitstekende pompplunjer voor gemakkelijke geleverde dosering
– Verscheidenheid van actieve ingrediënten die een warm, branderig gevoel veroorzaken
– Smaakloos en smaakvol
– Verzorgt optimaal comfort bij directe seksuele activiteit
– Ondersteunt vermindering van schaamlipje- en -irritatie
– Ideaal voor vermoeide schaamlippen, clitoris en labia

Wat is Spanish Love Cream – Stimulating Cream – 1 fl oz / 40 ml?

Spanish Love Cream – Stimulating Cream – 1 fl oz / 40 ml is een sterk stimulerende crème die een aangename, branderige sensatie veroorzaakt. Deze crème wordt geformuleerd met kruidenextracten die, wanneer aangebracht op de geslachtsdelen, onmiddellijk een verwarmende, licht branderige sensatie geven.Deze crème is verkrijgbaar in een 1 fl oz / 40 ml pompfles, wat een gemakkelijk doseersysteem met zich meebrengt.

Hoe gebruik je Spanish Love Cream – Stimulating Cream – 1 fl oz / 40 ml?

Spanish Love Cream – Stimulating Cream – 1 fl oz / 40 ml is eenvoudig te gebruiken. Breng een kleine hoeveelheid aan op het gewenste gebied. Massage de crème zachtjes in de huid op een manier die bij je past. Ervan uitgaande dat je de crème regelmatig aanbrengt en masseert, zal dit resulteren in een verhoogd voeltje in het gebied waar de crème is aangebracht.

Voor wie is Spanish Love Cream – Stimulating Cream – 1 fl oz / 40 ml?

Spanish Love Cream – Stimulating Cream – 1 fl oz / 40 ml is vooral bedoeld voor personen die de behoefte hebben om de stimulatie in hun seksleven te verbeteren. Deze crème is gemaakt met kruidenextracten die een verfrissende, branderige sensatie geven die kan helpen bij het verminderen van schaamlipje- en clitoris-irritatie.

Hoe Spanish Love Cream – Stimulating Cream – 1 fl oz / 40 ml je seksleven verbeteren?

Spanish Love Cream – Stimulating Cream – 1 fl oz / 40 ml is een uitstekende manier om je seksleven te verbeteren. Door het gebruik van deze crème op de geslachtsdelen, kun je de stimulatie en het genot van elk intiem moment verhogen. Door de branderige sensatie die de crème geeft, zal je seksleven sensueler en meer avontuurlijk worden.

Met welke andere sextoys en speeltjes kun je Spanish Love Cream – Stimulating Cream – 1 fl oz / 40 ml gebruiken?

Spanish Love Cream – Stimulating Cream – 1 fl oz / 40 ml is uitstekend te gebruiken met andere seksspeeltjes en toys, zoals vibratoren en 's. De crème verhoogt het genot van elk seksueel speelgoed dat hun pad kruist en verzacht de bewegingen van elke speeltje of toy voor een betere, meer genotvolle ervaring.

Hoe reinig je Spanish Love Cream – Stimulating Cream – 1 fl oz / 40 ml?

Spanish Love Cream – Stimulating Cream – 1 fl oz / 40 ml is gemakkelijk te reinigen met een milde zeep en water of een sekstoyreiniger. Zorg ervoor dat je de crème na elk gebruik volledig verwijdert. Gebruik geen stoffen, schuurspons of agressieve reinigingsmiddelen. Wacht tot de crème volledig is opgenomen voordat je een ander speeltje of toy gebruikt.

Koop Spanish Love Cream – Stimulating Cream – 1 fl oz / 40 ml bij Ladykiller.nl

Heb je nu besloten dat je ook gebruik wilde maken van de vele voordelen van gerijpte, natuurlijke Ingrediënten en het verhogen van de stimulatie in je seksleven? Laat je dan verleiden door de Spanish Love Cream – Stimulating Cream – 1 fl oz / 40 ml en shop in onze online seksshop Ladykiller.nl. Wij bieden je een professionele levering en service erbij!

Merk

Verpakking in cm

Barcode

4028403148217