Spain Fly – Extreme Stimulation Drops voor mannen

De musthave voor perfecte plezier

Ben je op zoek naar een product dat je seksleven een intens boost kan geven? Dan is de Spain Fly – Extreme Stimulation Drops for Men – 1 fl oz / 30 ml precies wat je zoekt. Dit de ultieme formule die helpt bij het sprankelen van je seksleven naar een hoger niveau. Het produceert verbluffende effecten door je libido enorm te doen toenemen.

Functies & Voordelen

De formule van de Spain Fly – Extreme Stimulation Drops for Men – 1 fl oz / 30 ml is speciaal bedacht voor mannen die een brandend verlangen naar meer actie, kracht en plezier ervaren in hun slaapkamer. Een product dat ook nog eens veilig is voor het lichaam, gezond en goedkoop. Bij het aanschaffen van het product krijg je een hoge kwaliteit product voor een betaalbare prijs. Hieronder vind je enkele voordelen van de Spain Fly – Extreme Stimulation Drops for Men – 1 fl oz / 30 ml.

  • Verbetert de hoeveelheid bloed naar de penis en verlengt het plezier.
  • Meer voelbaarheid, meer focus en meer kracht bij opwinding.
  • Verhoogt het libido en de zin naar seks.
  • Verhoogt de hoeveelheid zaadcellen.
  • Verbetert het uithoudingsvermogen en verhoogt de energie.
  • 10 ml is voldoende voor een genot last van 1-2 uur.

productbeschrijving

Als je op zoek bent naar het ultieme speeltje om je seksleven naar een hoger niveau te tillen, is de Spain Fly – Extreme Stimulation Drops for Men – 1 fl oz / 30 ml precies wat je zoekt. Dit product is speciaal ontwikkeld voor mannen die meer actie, waaghalzerij en plezier willen ervaren in de slaapkamer.

De Spain Fly – Extreme Stimulation Drops for Men – 1 fl oz / 30 ml zorgt er voor dat je meer voelt tijdens seks door de hoeveelheid bloed die naar de penis stroomt te verhogen. Daarnaast kan het ook bijdragen tot een toename van je libido waardoor je meer behoefte hebt aan seks. Het geeft je ook meer focus en kracht tijdens opwinding. Zo kan je zonder enige afleiding jouw partner verwennen en samen een onvergetelijke ervaring beleven.

De Spain Fly – Extreme Stimulation Drops for Men – 1 fl oz / 30 ml is ook goed voor je gezondheid. Het helpt bij het verhogen van het aantal zaadcellen en het verhogen van de hoeveelheid energie, waardoor je uithoudingsvermogen ook toeneemt. Daarnaast is het geen gevaarlijk product dat je lichaam schaad.

Met de Spain Fly – Extreme Stimulation Drops for Men – 1 fl oz / 30 ml krijg je een product dat veilig is, niet duur en een genot geeft dat kan duren van 1-2 uur.

Gebruiksaanwijzing

De Spain Fly – Extreme Stimulation Drops for Men – 1 fl oz / 30 ml is ontwikkeld om inname op algemene basis te verhelpen. Het is een product met een simpel gebruikspatroon.

Om de Spain Fly – Extreme Stimulation Drops for Men – 1 fl oz / 30 ml te gebruiken moet je eerst de droppels (10 ml) mengen met een glas water. Roer het goed door, zodat het een homogeen mengsel vormt en drink het geheel op.

De Spain Fly – Extreme Stimulation Drops for Men – 1 fl oz / 30 ml is geschikt voor mannen van elke leeftijd. Vrouwen, die net als mannen naar een groter libido en meer voelbaarheid verlangen, kunnen ook de voordelen van dit product ervaren.

Combinaties & Reiniging

De Spain Fly – Extreme Stimulation Drops for Men – 1 fl oz / 30 ml kun je combineren met andere seksspeeltjes en seksuele standaarden die je in onze webshop Ladykiller.nl aan kunt schaffenf. Denk daarbij aan , , , massage-olie, etc. Je kunt dus oneindig variëren in je seksuele uitdagingen.

Om de Spain Fly – Extreme Stimulation Drops for Men – 1 fl oz / 30 ml te reinigen, gebruik je warm water en milde zeep. Druppel de zeep direct op de droppels en spoel deze af met warm water. Zorg ten alle tijde dat je het product volledig schoonhoudt en vermijd om het contact met andere speeltjes te maken, om de kwaliteit af te dalen.

Onze aanbeveling

De Spain Fly – Extreme Stimulation Drops for Men – 1 fl oz / 30 ml is een musthave voor mannen (en vrouwen) die een groter verlangen hebben naar meer actie, kracht en plezier in hun slaapkamer. Het is een veilig, verantwoord en betaalbaar product waar je enorm veel voordeel uit kunt halen. Het is een genot dat kan duren van 1-2 uur.

Daarnaast bieden wij in onze webshop Ladykiller.nl een enorme keuze aan andere speeltjes en die je slaapkamer kan opschudden. Denk bijvoorbeeld aan vibrators, cockringen, glijmiddelen, massage-olie, koppelspeeltjes, beginnersspeeltjes, etc. Bezoek onze webshop, kijk wat bij je past en probeer het uit.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

4042342002256