De Sophie Dee – ULTRASKYN Pocket Pussy Masturbator is een realistisch doenende van hoogwaardige ULTRASKYN kwaliteit. Deze unieke sextoy is 100% lichaamsveilig en bestand tegen hete temperaturen. De Pocket Pussy Masturbator is geribbeld voor extra stimulatie en is eenvoudig mee te nemen dankzij de compacte formaat. Met deze fantastische sextoy van Sophie Dee heb je genieten en optimaal plezier.

De Sophie Dee – ULTRASKYN Pocket Pussy Masturbator heeft de volgende eigenschappen:
– 100% lichaamsveilig en bestand tegen hete temperaturen.
– Realistisch doenende sekspop met een ULTRASKYN afwerking
– Compacte formaat en gemakkelijk mee te nemen
– Geribbeld voor extra stimulatie

Wat is de Sophie Dee – ULTRASKYN Pocket Pussy Masturbator?

De Sophie Dee – ULTRASKYN Pocket Pussy Masturbator is een sekspop bedoeld om op een realistische manier je seksuele bevrediging en plezier te zoen. De sekspop is gemaakt van hoogwaardige ULTRASKYN kwaliteit en is 100% lichaamsveilig. Door het compacte formaat en lichte gewicht is de Pocket Pussy Masturbator gemakkelijk mee te nemen en is deze perfect voor wanneer je onderweg bent. We passen hiervoor een haarscherpe afwerking toe die je alsnog een realistisch gevoel geeft. Ook is deze Sophie Dee – ULTRASKYN Pocket Pussy Masturbator voorzien van geribbelde vleugels die zorgdragen voor extra stimulatie en plezier.

Hoe gebruik je de Sophie Dee – ULTRASKYN Pocket Pussy Masturbator?

De Sophie Dee – ULTRASKYN Pocket Pussy Masturbator is eenvoudig en intuïtief te gebruiken. Dankzij de realistische vormgeving voelt het als alsof je goed met een echte partner een seksuele ervaring te creëren. Wij raden aan om voldoende glijmiddel te gebruiken voor een optimaal plezier. Het is ook wel zo dat er glijm111iddel bij wordt geleverd bij aankoop van de Sophie Dee – ULTRASKYN Pocket Pussy Masturbator.

Voor wie is de Sophie Dee – ULTRASKYN Pocket Pussy Masturbator?

De Sophie Dee – ULTRASKYN Pocket Pussy Masturbator is zowel geschikt voor ervaren als voor geen seksspeeltje gebruikers. Of je nu een beginnende of ervaren sextoy- liefhebber bent, deze sekspop zal zeker je verwachtingen overtreffen. De sekspop is lichamelijk veilig en gemaakt van hoogwaardige ULTRASKYN kwaliteit. Door dit materiaal is de Pocket Pussy Masturbator bestand tegen hete temperaturen.

Hoe kan de Sophie Dee – ULTRASKYN Pocket Pussy Masturbator je seksleven verbeteren?

De Sophie Dee – ULTRASKYN Pocket Pussy Masturbator is een eersteklas seksspeeltje dat je seksleven en seksuele ervaring kan verbeteren. Dankzij het realistisch doenende materiaal voelt het bijna alsof je seks hebt met een echte partner en dat is een unieke ervaring. Ook is de Pocket Pussy Masturbator voorzien van een ribbelstructuur die zorgt voor een intense stimulatie en een preciese bevrediging, wat daarachter een ultieme beleving geeft.

Met welke andere sextoys en speeltjes kun je de Sophie Dee – ULTRASKYN Pocket Pussy Masturbator gebruiken?

De Sophie Dee – ULTRASKYN Pocket Pussy Masturbator is een vrij standaard sextoy en kan gecombineerd worden met veel verschillende sextoys en speeltjes. Wanneer je bijvoorbeeld een extra boost van stimulatie en plezier wilt, dan kun je de Pocket Pussy Masturbator gebruiken in combinatie met een of een handboei. Ook kun je deze perfect gebruiken in combinatie met een klassieke , voor een extra sensationeel gevoel.

Hoe reinig je je Sophie Dee – ULTRASKYN Pocket Pussy Masturbator?

Het is belangrijk om je sextoys goed schoon te maken en te onderhouden en dat geldt ook voor de Sophie Dee – ULTRASKYN Pocket Pussy Masturbator. Voordat je een seksspeeltje gebruikt, raden wij aan om deze eerst grondig met warm water en een speciale sextoy reiniger te reinigen. Zo voorkom je schade aan het speeltje en zorg je er voor dat deze goed hygiënisch blijft.

Probeer de Sophie Dee – ULTRASKYN Pocket Pussy Masturbator

Ben je op zoek naar een realistische sextoy dat perfect bevrediging en plezier kan bieden? Dan is de Sophie Dee – ULTRASKYN Pocket Pussy Masturbator de perfecte keuze! Bestel het speeltje vandaag nog bij Ladykiller.nl, om van de luxe seksspeeltjes van topkwaliteit te genieten. Onze pocket pussy masturbator zal zeker je verwachtingen overtreffen!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

782421076047