– Flexibele is de perfecte toy voor ultieme genot. Deze veelzijdige vibrator is gemaakt van zacht, flexibel, 100% -safe materiaal en biedt een harde ervaring in een comfortabele vorm. De Snail Vibe – Flexibele Vibrator heeft intens verstelbare vibratieprogramma's, diverse sterktes en intensiteiten die je kunt afstemmen om meer plezier te hebben en een diepere connectie met jezelf of je partner te ervaren. Je kunt de Snail Vibe – Flexibele Vibrator ook als een spannend speeltje gebruiken voor singles, stellen of in je trio's. Je kunt zelfs de interactieve modus gebruiken om verbinding te maken met andere speeltjes of personen die op afstand zijn.

Wat is de Snail Vibe – Flexibele Vibrator?

De Snail Vibe – Flexibele Vibrator is een zachte, flexibele, waterproof vibrator met uitneembare knopjes gemaakt van het meest veelzijdige materiaal dat vandaag de dag verkrijgbaar is. Het is perfect om mee te spelen tijdens solo sekssessies of samen met je partner. De vibrator is bedekt met een zachte materie die je lichaam aanraakt, en zorgt volledig voor het ultieme genot. De schacht is uitgerust met ultrastille motoren die een ruim scala aan vibrerende patronen bieden zoals steady vibe, deep stroke, pulsating en meer.

Hoe kan je de Snail Vibe – Flexibele Vibrator gebruiken?

Er zijn veel manieren om je genot te maximaliseren met de Snail Vibe – Flexibele Vibrator. Je kunt de verschillende vibration settings en intensiteiten combineren om je perfecte vibe mix te creëren voor optimaal plezier en genot. Je kunt de vibrerende massage voor een externe stimulatie gebruiken of voor de meer intense interne stimulatie. De vibrerende tips van de vibrator kunnen direct voor je of worden gebruikt, of om een diepe massage te geven aan je innerlijke erogene zones. U kunt de vibrator ook gebruiken als anal plug voor zowel interne als externe, anale stimulatie.

Voor wie is de Snail Vibe – Flexibele Vibrator bedoeld?

De Snail Vibe – Flexibele Vibrator is ideaal voor koppels, singles of trios die op zoek zijn naar een robuuste, efficiënte en veelzijdige sex toy. Vooral als je op zoek bent naar een vibrator die flexibel is, alles biedt wat je van een vibrator verwacht en volledig body safe is, dan is de Snail Vibe – Flexibele Vibrator perfect voor jou. Of je nu een ervaren sex toy gebruiker bent of net starters bent – met deze vibrator kun je je seksuele horizon uitbreiden en verschillende manieren bedenken om je genot te vergroten.

Hoe kan de Snail Vibe – Flexibele Vibrator je seksleven verbeteren?

De Snail Vibe – Flexibele Vibrator is perfect om je seksleven uit te breiden. De vibrator biedt een scala aan intensiteiten en sterktes om de perfecte vibratieperioden te creëren die je seksleven meer spannend, speciaal en intiem maken. Het veelzijdige materiaal maakt het perfect voor allerlei seksuele activiteiten, van solo speeltjes tot koppelspeeltjes, trio's, dubbel penetratie, anale stimulatie en nog veel meer. Je kunt nieuwe manieren verkennen om een ervaring te creëren waar een vibrator nooit de vervanging zal zijn van een persoon, maar iets aanvult wat je zeker opmerkt in de echte wereld.

Met welke andere speeltjes en toys je Snail Vibe – Flexibele Vibrator kan gebruiken?

De Snail Vibe – Flexibele Vibrator is uitermate geschikt voor alle koppelsactiviteiten. Je kunt de vibrator gebruiken met speeltjes zoals 's, gezichtsmaskers, , lingerie, massage- en nog veel meer. Je kunt de vibrator ook samen gebruiken met andere toys zoals e-stimulators, Bullebulle vibrator, cockrings and meer om je erogene zone te stimuleren of een sensuele massage te geven. Je kunt ook de interactieve modus gebruiken om connectie te krijgen met andere speeltjes of personen die op afstand zijn.

Hoe kan je de Snail Vibe – Flexibele Vibrator reinigen?

Het reinigen van je Snail Vibe – Flexibele Vibrator is een cruciaal onderdeel van je seksspeeltjes-routine. Om te voorkomen dat bacteriën en ziekteverwekkers onder je exquise seksspeeltjes geraken, gebruik een schone, milde toycleaner die speciaal is ontworpen voor seksspeeltjes. U kunt voordat u de vibrator reinigt de batterij verwijderen om te voorkomen dat deze beschadigd raken. Verwijder vervolgens het batterijdeksel en gebruik een mild sopje met warm water om de vibrator te reinigen, en je seksspeeltjes om je zoete liefdeservaringen te herhalen.

Advies aan de klant om de Snail Vibe – Flexibele Vibrator te proberen en te kopen in onze seksshop Ladykiller.nl

De Snail Vibe – Flexibele Vibrator is de perfecte seks toy om je te voorzien van ultiem genot. Met een ruime keuze aan vibration settings en intensiteiten heb je de perfecte vibrator om je te voeden met heerlijk genot. Selecteer de perfecte combinatie van vibratiepatronen en taal die je lichaam verken, en je kunt de avond een eindeloze kronkelende reis laten worden. Waarom geen Snail Vibe – Flexibele Vibrator vandaag proberen en kopen in onze eigen seksshop Ladykiller.nl? Bestel de Snail Vibe – Flexibele Vibrator nu en heerlijk genieten.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

6926749900095