Metallic Purple is een levendige kleur die perfect past bij onze prachtige Smooth 7” / 17 cm. Dit stijlvolle en zeer veelzijdige seksspeeltje is speciaal ontworpen om je innerlijke plezier te vergroten en jou een uitzonderlijke seksuele ervaring te bezorgen.

Eigenschappen van de Smooth G-Spot Dildo – 7” / 17 cm – Metallic Purple:

– 7” / 17 cm lange dildo
– Droog, vochtig of geconditioneerd speeltje
– met een aan het einde voor extra stimulatie
– Zachte buitenkant en flexibele buitenste schacht
– Gemaakt van luchtdoorlatend materiaal
– Extern en intern te gebruiken
– Leverbaar in Metallic Purple

Wat is de Smooth G-Spot Dildo – 7” / 17 cm – Metallic Purple?

De Smooth G-Spot Dildo – 7” / 17 cm – Metallic Purple is een fantastisch speeltje dat is gemaakt voor het verhogen van je seksuele plezier. Een lange dildo gemaakt van zachte en flexibele materialen die luchtdoorlatend zijn. Deze luchtdoorlatende materialen zorgen ervoor dat het speeltje kan worden gebruikt zowel extern als intern.

De externe schacht is buigzaam en flexibel, waardoor je het speeltje in verschillende posities kunt gebruiken. Bovendien is het lichaam van de Smooth G-Spot Dildo – 7” / 17 cm – Metallic Purple voorzien van een contrasterende kleur die er stijlvol en levendig uitziet. Het bijzondere aan dit speeltje is de speciale boog die aan het einde is toegevoegd, waardoor je erg gemakkelijk de juiste plekken kunt bereiken!

Hoe wordt de Smooth G-Spot Dildo – 7” / 17 cm – Metallic Purple gebruikt?

De Smooth G-Spot Dildo – 7” / 17 cm – Metallic Purple is een seksspeeltje dat veelzijdig te gebruiken is. U kunt de Smooth G-Spot Dildo – 7” / 17 cm – Metallic Purple droog, vochtig of geconditioneerd gebruiken. De vochtige of geconditioneerde optie biedt het meeste comfort en het meeste plezier.

De dildo heeft een flexibele externe schacht en kan soepel worden gebogen om de juiste plekken te bereiken. De naadloos ontworpen buitenkant voelt buitengewoon zacht en comfortabel aan. De Smooth G-Spot Dildo – 7” / 17 cm – Metallic Purple heeft een anatomisch ontworpen boog aan het einde die perfect is voor de G-spot stimulatie.

Voor wie is de Smooth G-Spot Dildo – 7” / 17 cm – Metallic Purple bedoeld?

De Smooth G-Spot Dildo – 7” / 17 cm – Metallic Purple geschikt is voor iedereen die op zoek is naar plezier en plezier in hun seksleven. Of u nu een ervaren seksspeeltjes-liefhebber bent of net begint, deze dildo is perfect voor u! Het is een veelzijdig en flexibel speeltje dat gemakkelijk te gebruiken is.

Het is een perfect speeltje voor zowel koppels die samen willen spelen, als voor individuele gebruikers. Door de anatomische boog kan het worden gebruikt om te focussen op diep holle G-spot stimulatie.

Hoe kan de Smooth G-Spot Dildo – 7” / 17 cm – Metallic Purple je seksleven verbeteren?

De Smooth G-Spot Dildo – 7” / 17 cm – Metallic Purple is een flexibel speeltje dat perfect is voor het aanspreken van de G-spot. Dit is een uniek en zeer veelzijdig seksspeeltje dat je kan helpen een unieke en intieme ervaring te creëren. Door de unieke boog aan het einde kun je eenvoudig ervoor zorgen dat je direct de juiste plekken kunt bereiken. Je kunt het insluiten voor verschillende intensiteiten en een meer gerichte stimulatie.

De Smooth G-Spot Dildo – 7” / 17 cm – Metallic Purple maakt het gemakkelijk om verschillende seksuele posities en speelpatronen uit te proberen. De buigzame en flexibele buitenste schacht maakt het gemakkelijk om in verschillende posities te gebruiken. De levensechte kleur en het realistische gevoel dat het speeltje heeft als het in je lichaam aanwezig is, creëren een intieme en seksueel opwindende ervaring.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de Smooth G-Spot Dildo – 7” / 17 cm – Metallic Purple gebruiken?

De Smooth G-Spot Dildo – 7” / 17 cm – Metallic Purple kan samen met veel andere speeltjes worden gebruikt. Dit doorzichtige speeltje is perfect voor het gebruik tijdens duo spel, samen met meerdere partners of alleen als single. Je kunt het koppelen met speeltjes met sterk verschillende texturen zoals kleine stimulatoren of stevige anale stimulatoren.

Het koppelen van de Smooth G-Spot Dildo – 7” / 17 cm – Metallic Purple met andere speeltjes verhoogt de opwinding en het vermogen om meerdere gevoelige plekken tegelijkertijd te stimuleren. Als u het speeltje gecombineerd met clitoris stimulatoren of anale stimulatoren gebruikt, krijgt u een veel intensere ervaring.

Hoe wordt de Smooth G-Spot Dildo – 7” / 17 cm – Metallic Purple gereinigd en onderhouden?

Na elk gebruik kan de Smooth G-Spot Dildo – 7” / 17 cm – Metallic Purple worden gereinigd met een seksspeeltjesreiniger. Wrijf de buitenkant van de dildo grondig met een schone doek of een watje en een seksspeeltjereiniger. Gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen of schurendere materialen om deze delicate dildo te reinigen.

Na het reinigen en drogen, kunt u het speeltje opbergen in een opbergzakje of doosje waarin lucht of stof kan circuleren. Om de levensduur van dit bijzondere seksspeeltje te verlengen, is het belangrijk om het speeltje regelmatig te inspecteren en te reinigen.

Probeer de Smooth G-Spot Dildo – 7” / 17 cm – Metallic Purple en koop hem online op Ladykiller.nl.

Onze Smooth G-Spot Dildo – 7” / 17 cm – Metallic Purple wordt geleverd met een aantal interessante kenmerken waarmee je seksleven gegarandeerd wordt verrijkt. Of je nou wilt experimenteren met anale stimulatie of G-spot stimulatie, er is geen betere manier dan deze prachtige dildo.

Wees niet bang om te proberen – elke ervaring zou je seksleven verrijken. Probeer de Smooth G-Spot Dildo – 7” / 17 cm – Metallic Purple in onze seksshop Ladykiller.nl en geniet van een uitzonderlijke seksuele ervaring. Wees voorbereid voor het verbazingwekkende seksuele plezier dat deze prachtige dildo je gaat bieden!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8714273493910