Het is tijd om je seksleven naar een hoger niveau te brengen met de Smooth – 5” / 12 cm – Gold. Deze prachtig gevormde en sterkte, realistisch ogende dildo biedt u een gladde binnenkant gesteund door een robuuste, gezwollen basis die perfect is voor externe stimulatie alsook heerlijke vaginale penetratie. Met zijn verfijnde, stukje stijl en liefdevolle heeft de Smooth G-Spot Dildo – 5” / 12 cm – Rose Gold een hoge kwaliteit en een aantrekkelijk design dat je een uniek seksueel genot en een aangename sensatie geven.

Deze magnifieke dildo met een afmeting van 5” ( 12 cm ) heeft de volgende kenmerken:

• Gepolijst gladde metalen oppervlak
• Unieke grote receptor voor heerlijke G-spot stimulatie
• Perfecte combinatie van weelderige stijl en kracht
• Realistisch ogende, gedetailleerde anatomie
• Robuuste en gezwollen basis voor prettige externe stimulatie
• Luxueuze glanselementen van roze goud

Met de Smooth G-Spot Dildo – 5” / 12 cm – Rose Gold kun je je seksleven upgraden tot een complete nieuwe ervaring. De G-spot stimulatie van deze dildo brengt intense, verrukkelijke sensaties teweeg. De ergonomisch gevormde dildo is dikker aan de basis, waardoor je heerlijke, heldere sensaties ervaart. Door de hoogwaardige metalen oppervlakte van deze dildo heb je altijd een warm en zacht gevoel.

Hoe gebruik je de Smooth G-Spot Dildo – 5” / 12 cm – Rose Gold?

Deze dildo maakt het gemakkelijk om ermee te experimenteren en wordt geleverd met een paar verschillende massagespeeltjes en geavanceerde toys waarmee je indrukwekkende resultaten kunt bereiken. Begin met het toedienen van een massageolie in de juiste hoeveelheid om de gladde metalen oppervlak te verzachten, en energie en seksuele energie te geven. U kunt deze dildo draaien, rollen en verdraaien voor verschillende stimulatie, waarna eenvoudig succesvolle penetratie meer opwindende resultaten oplevert.

Voor wie is Smooth G-Spot Dildo – 5” / 12 cm – Rose Gold?

Het is geschikt voor alle genderidentiteiten en geaardheden. Als je van realistische sensaties houdt dan is de Smooth G Spot Dildo – 5” / 12 cm – Rose Gold perfect voor jou. Dankzij het comfort en gemak dat het biedt, is het ook de perfecte optie voor beginnende gebruikers die het seksspeeltje perfect kunnen beheersen.

De Smooth G-Spot Dildo – 5” / 12 cm – Rose Gold kan je seksleven verbeteren

De Smooth G-spot Dildo – 5” / 12 cm – Rose Gold is een ideaal speeltje voor het verkennen van je genot. Met de verschillende massagespeeltjes die erbij worden meegeleverd, kun je verschillende ën verwezenlijken. Bovendien heeft de dildo een gezwollen basis die voor een heerlijk gevoel zorgt. Je kunt deze dildo ook gebruiken met andere seksspeeltjes zoals stimulatie-eitjes, en penisringen om die zo nog meer plezier te geven.

Reiniging van de Smooth G-Spot Dildo – 5” / 12 cm – Rose Gold

Je moet de Smooth G-spot Dildo – 5” / 12 cm – Rose Gold altijd reinigen voor elk gebruik. Behandel de dildo, net als elk ander seksspeeltje, met warm water en zeep. Zorg ervoor dat je hem intensief schoonmaakt met speciale antiseptische of antibacteriële producten om overdracht van infectie te voorkomen. Bewaar de dildo na gebruik op een schoon en veilig plaatsje.

Het proberen waard!

De Smooth G-Spot Dildo – 5” / 12 cm – Rose Gold is een zeer verfijnd seksspeeltje dat gemaakt is voor veelzijdige seksuele genoegens. Deze prachtig ontworpen dildo wekt intense orgastische sensaties op die je oneindige verrukking bezorgen. Als je een leuk nieuwe ervaring wilt beleven, dan is deze dildo de perfecte partner. Probeer de Smooth G-Spot Dildo – 5” / 12 cm – Rose Gold vandaag nog bij Ladykiller.nl

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8714273493637