De professionele ecommerce expert en sextoy blogger presenteert u de Smooth - 5” / 12 cm – Metallic Purple. Met deze sextoy beleef je bijzondere momenten vol plezier op je zelfstandige seksavonturen. De Smooth G-Spot Dildo – 5” / 12 cm – Metallic Purple heeft een opwindende roze kleur en machtige functies waarmee je jouw seksleven flink kunt verbeteren. Koop deze veelzijdige Dildo nu online in onze seksshop Ladykiller.nl. Hieronder volgen de specifics:

• Afmeting: 5 ”/ 12 cm
• Kleur: Metallic purple
• 100% veilig en -friendly materiaal
• Zachte en gladde jellylaag
• Versterkte motor
stimulatie
• 10 verschillende vibraties
• Waterdicht
• Gemakkelijk te gebruiken

Wat is de Smooth G-Spot Dildo – 5” / 12 cm – Metallic Purple?

De Smooth G-Spot Dildo – 5” / 12 cm – Metallic Purple is een flexibele en zachte gemaakt van body-friendly materiaal. Uitstekend geschikt voor zelfstandige seksavonturen met extra intieme stimulatie. Met de speciale afgeronde punt bereik je gemakkelijk en gericht de G-spot voor een intens spannend orgasme.

Hoe gebruik je de Smooth G-Spot Dildo – 5” / 12 cm – Metallic Purple?

De Smooth G-Spot Dildo – 5” / 12 cm – Metallic Purple is makkelijk in gebruik. Werk de vibrator in met waterbasis glijmiddel en verkrijg een glossy, gladde laag. Steek de stekker in het stopcontact en kies één van de 10 vibratieprogramma's. Druk daarna op de knop om het apparaat in te schakelen. Start met een laag vermogen en verhoog de intensiteit regelmatig naar het aangewezen gebruik.

Voor wie is de Smooth G-Spot Dildo – 5 ”/ 12 cm – Metallic Purple bedoeld?

De Smooth G-Spot Dildo – 5''/ 12 cm – Metallic Purple is voor iedereen die gevoelige of natuurlijke sexualiteit haalt uit seksspeeltjes met extreme stimulatie. Deze stevige vibrator biedt genoeg mogelijkheden om je zelfstandige seksavonturen op te pakken. Of je nu een vrouw bent of iemand die iets anders dan de mannelijke penis zoekt, de Smooth G-Spot Dildo – 5” / 12 cm – Metallic Purple is uitstekend geschikt voor een intieme seks oefening.

Hoe kan de Smooth G-Spot Dildo – 5”/ 12 cm – Metallic Purple je seksleven verbeteren?

De Smooth G-Spot Dildo – 5” / 12 cm – Metallic Purple zorgt voor en intense G-spot stimulatie. De G-spot ligt net boven de blaas en geven wanneer je die masseert grote sensitiviteiten. Deze vibrator heeft een intensiteit regelaar waarmee je de verschillende vibratie frequenties kunt regelen. Je zou meer genot kunnen voelen als je deze sextoy op de juiste manier gebruikt. Bovendien kun je beter bewust worden van je eigen seksualiteit en het bereiken van een intensere seksuele opwinding.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de Smooth G-Spot Dildo – 5” / 12 cm – Metallic Purple gebruiken?

De Smooth G-Spot Dildo – 5” / 12 cm – Metallic Purple kun je prima gebruiken met andere seksspeeltjes en . Zo kun je er bijvoorbeeld een vibrator aan toevoegen voor meer stimulatie. Je kunt ook een dolly voorbereiden om de vibrator te monteren op een bed of een houten plank. Dit is ideale manier om de Smooth G-Spot Dildo – 5” / 12 cm – Metallic Purple te gebruiken en te genieten van een stevige massage.

Hoe moet je de Smooth G-Spot Dildo – 5” / 12 cm – Metallic Purple reinigen?

Gebruik een toycleaner om je Smooth G-Spot Dildo – 5” / 12 cm – Metallic Purple schoon te maken. Dit is een milde reinigingsoplossing die je eenvoudig kan gebruiken voor het schoonmaken, desinfecteren en desodorieren van je seksspeeltjes. Spray je toycleaner even op de vibrator en gebruik een droge doek als je het apparaat hebt gereinigd en desinfecteerd.

Probeer het!

Wil je ook experimenteren met de Smooth G-Spot Dildo – 5” / 12 cm – Metallic Purple? Koop deze sextoy dan direct online in onze seksshop Ladykiller.nl. Gegarandeerd veilig en discreet te bestellen. Geef jouw seksleven een stevige boost en bestel deze veelzijdige vibrator nu. Vergeet niet je sextoy regelmatig te reinigen met een toycleaner.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8714273493705