Metallic Blue Smooth – 5” / 12 cm: de perfecte seksspeeltje voor alle seksueel avontuurlijke vrouwen.

Deze verleidelijke seks toy is gemaakt van -safe materiaal en is ontworpen voor ultieme gewaarwording van je G-spot. De gebogen gevormde shaft is perfect geschikt voor een intieme massage van je binnenste plekken. De supergladde buitenkant van 5” / 12 cm in lengte glijdt soepel in en geeft je een onderdompelen in sensualiteit en extase.

Eigenschappen van de Metallic Blue Smooth G-Spot Dildo – 5” / 12 cm:

* Gemaakt van body-safe materiaal
* Volledig waterdicht
* 5” / 12 cm in lengte
* Gladde en zijdeachtige buitenkant
* Gebogen gevormde shaft
* Verleidelijke Metallic Blue Metallic Blue
* Oplaadbaar

Wat is de Metallic Blue Smooth G-Spot Dildo?

De Metallic Blue Smooth G-Spot Dildo van 5” / 12 cm is een zinderend seksspeeltje dat bedoeld is om je G-spot optimaal te masseren. Dit plezierige seksspeeltje is gemaakt van body-safe materiaal en is volledig waterdicht. De 5” / 12 cm lange glide is glad en satijnachtig en heeft waanzinnig veel mogelijkheden voor een diepe stimulatie. De buitenkant heeft geen naden of ribbels, waardoor het te verleidelijke Metallic Bluetintje een echt luxe gevoel geeft. De G-spot Dildo is ook draadloos oplaadbaar via een USB oplader.

Hoe gebruik je de Metallic Blue Smooth G-Spot Dildo?

Het gebruik van de Metallic Blue Smooth G-Spot Dildo is eenvoudig. Begin eerst met het opwarmen van je lichaam door je favoriete olie te gebruiken. Wanneer je bijna klaar bent om naar het volgende niveau van extase te gaan, breng je de Metallic Blue G-Spot Dildo genoeg om je G-spot te masseren. Sluit je ogen en verzin opwindende verhalen zoals je de 5” / 12 cm lange G-spot dildo beweegt.

Voor wie is de Smooth G-Spot Dildo bestemd?

De Metallic Blue Smooth G-Spot Dildo is het perfecte seksspeeltje voor alle seksueel avontuurlijke vrouwen. Het sussende G-spot gevoel zal je voortdurend naar onbekende plekken van extase lokken. Ook voor koppels is dit seksspeeltje perfect. Gebruik het samen en laat je vriend(in) je begeleiden met een sensuele massage terwijl je gecharmeerd wordt door de zijdeachtige Metallic Blue glans.

Hoe kan de Smooth G-Spot Dildo je seksleven verbeteren?

De Metallic Blue Smooth G-Spot Dildo is het perfecte seksspeeltje om je seksleven op kruissnelheid te brengen. Door de buitengewone vorm heeft het een extra gevoelige G-spot massage. De 5” / 12 cm langte is de perfecte lengte voor stabiliteit en comfort en het voelt over het algemeen luxueus aan. Wees niet bang om iets nieuws uit te proberen en experimenteer door de verschillende G-spot massage technieken die je partner je kan laten ervaren terwijl je met de Metallic Blue G-Spot Dildo speelt.

Met welke andere seksspeeltjes en toys kan de Smooth G-Spot Dildo worden gecombineerd?

Met de Smooth G-Spot Dildo kun je eindeloos experimenteren. Als je graag wilt genieten van extra stimulatie en nieuwe sensaties, probeer dan een butt plug of een stimulator. Breng ook eens een g spot in de mix en merk hoe extra verleidelijk het wordt. Of verwarm je liefdesleven door je partner te verleiden met een paar geilende of een rokje.

Hoe reinig je Smooth G-Spot Dildo?

Reinig je Metallic Blue Smooth G-Spot Dildo na ieder gebruik goed met warm water en een ph-neutrale sextoy cleaner. Als je 1 keer klaar bent, laat je het speeltje volledig drogen voordat je het opbergt voor de volgende keer. Als je de Smooth G-Spot Dildo wilt gebruiken met speeltjes van partners, maak hem dan goed schoon met een sextoycleaner en een condoom.

Probeer de Smooth G-Spot Dildo van 5”/12 cm in Metallic Blue en koop hem in Ladykiller.nl

Voor alle vrouwen die seksspeeltjes willen uitproberen en hun seksleven willen verrijken, is de Metallic Blue Smooth G-Spot Dildo – 5” / 12 cm een must-have. Probeer deze verleidelijke seks toy en voel wat er mogelijk is met G-spot massage. Met deze inch lange G-spot Dildo kun je ontdekken wat wondermooi is en ervaar je een uitzonderlijke sensatie. Bestel je Metallic Blue Smooth G-Spot Dildo in onze seksshop Ladykiller.nl en ga op avontuur van sensualiteit en zinderende extase!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8714273493774