Ben je op zoek naar een realistische ? Dan heb je nu de perfecte keuze gevonden in de Small Hands – Realistische ULTRASKYN Dildo – 22 cm. Deze dildo is gemaakt van gladde en levensechte stof en heeft een neutrale geur. De Small Hands – Realistische ULTRASKYN Dildo – 22 cm is 22 centimeter lang en net zo dik als een gemiddelde penis. De dildo heeft een gemakkelijk te hanteren steel en is daardoor ook makkelijk in gebruik voor zowel beginner als gevorderde seksspeeltjes gebruikers.

Eigenschappen:
– Gemaakt van realistische ultraslim materialen
– 22 cm lang en dikte is vergelijkbaar met een gemiddelde penis
– Voorzien van een steel voor gemakkelijk gebruik
– Heeft een neutrale geur
– Gladde, levensechte stof

Wat is de Small Hands – Realistische ULTRASKYN Dildo – 22 cm?

De Small Hands – Realistische ULTRASKYN Dildo – 22 cm is een zeer realistisch ogende dildo die gemaakt is van gladde, realistische ULTRASKYN stof. De dildo is ontworpen om je dezelfde sensatie te geven als een echte penis. Het is 22 centimeter lang en heeft een dikte die vergelijkbaar is met een gemiddelde penis, waardoor het een comfortabele maar toch verrijkende ervaring geeft. In tegenstelling tot sommige andere type materialen, heeft ULTRASKYN materiaal geen sterke geur en is het gemakkelijk te reinigen met een milde zeep en warme water.

Hoe kan ik de Small Hands – Realistische ULTRASKYN Dildo – 22 cm gebruiken?

De Small Hands – Realistische ULTRASKYN Dildo – 22 cm is voor zowel vaginaal als gebruik. De dildo is flexibel genoeg om toe te geven aan de contouren van je lichaam en ook sterk genoeg om tegen wat druk te kunnen, waardoor het een geweldige optie is voor zowel beginner als ervaren seksspeeltjes gebruikers. De steel maakt het gebruik van de dildo gemakkelijk, waardoor je gerichte stimulatie kunt genieten.

Voor wie is de Small Hands – Realistische ULTRASKYN Dildo – 22 cm bedoeld?

De Small Hands – Realistische ULTRASKYN Dildo – 22 cm is de perfecte keuze voor zowel mannen als vrouwen. De realistische stof voelt bijna net zo levensecht aan als een echte penis en het comfortabele formaat en flexibele materiaal maken het gebruiksgemak groot. Of je nu een beginner of een meer ervaren seksspeeltjes gebruiker bent, je kunt gegarandeerd van een heerlijke seksuele ervaring genieten voordat je ermee klaar bent.

Hoe kan de Small Hands – Realistische ULTRASKYN Dildo – 22 cm je seksleven verbeteren?

De Small Hands – Realistische ULTRASKYN Dildo – 22 cm is een geweldig hulpmiddel om je seksleven een opwindende boost te geven. Het realistische gevoel en de schitterende stof geven je een uiterst opwindende sensatie en de steel maakt gerichte stimulatie mogelijk. Koppel dit aan andere toys, zoals een handschoen of een cockring om nog meer verrijkende sensaties te ervaren.

Met welke andere speeltjes en toys kan je de Small Hands – Realistische ULTRASKYN Dildo – 22 cm gebruiken?

De Small Hands – Realistische ULTRASKYN Dildo – 22 cm is te gebruiken in combinatie met een verscheidenheid aan toys en speeltjes. Probeer het te combineren met een cockring voor extra stimulatie, of probeer er een handschoen aan toe te voegen om extra sensationele sensatie te krijgen.

Hoe kan ik de Small Hands – Realistische ULTRASKYN Dildo – 22 cm reinigen?

Small Hands – Realistische ULTRASKYN Dildo – 22 cm is gemakkelijk te reinigen met een mild reinigingsmiddel en warm water. Gebruik nooit agressieve chemicaliën of sterke reinigers op de dildo als dat het materiaal zou kunnen beschadigen. Gebruik na het reinigen een zacht doekje om de dildo te drogen.

Koop de Small Hands – Realistische ULTRASKYN Dildo – 22 cm en ervaar het ultieme genot!

Als je op zoek bent naar een realistische dildo die je ultieme seksuele genot kan bieden, dan is de Small Hands – Realistische ULTRASKYN Dildo – 22 cm de perfecte keuze voor jou. Het realistische gevoel, zachte stof en handige steel maken het een geweldig hulpmiddel in de slaapkamer, waardoor je gegarandeerd van een geweldige seksuele ervaring zal genieten. Koop deze goed gemaakte dildo nu bij Ladykiller.nl voor de best mogelijke prijs.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

782421075392