– Vinger Play Gel – 30 ml is een speciale, op siliconen gebaseerde intieme glijmiddel dat speciaal ontwikkeld is voor seksueel genot. Het is een uniek product dat bedoeld is voor eenheid ervaren die je alleen hebt tijdens langzame seksuele intimiteit. De gel maakt het gemakkelijker om je vinger tijdens het spelen met jezelf of bij je partner te kunnen inbrengen. De unieke combinatie van een licht verdovende formule met verzachtende, gladmakende en verlengende samenstelling zorgt voor het ultieme pleasurable -avontuur.

Eigenschappen van Slow Sex – Vinger Play Gel – 30 ml:

– 30 ml tube
– Eenvoudig aan te brengen en gemakkelijk af te wassen
– Voelt licht aan
– Verlengd het
– Leuk voor solo spel of handelingen met je partner
– Parabeen- en suikervrij
– Gemaakt van hoogwaardig siliconenmateriaal

Wat is Slow Sex – Vinger Play Gel – 30 ml?

Slow Sex – Vinger Play Gel – 30 ml is een uniek intieme glijmiddel dat speciaal ontwikkeld is voor langzame seksuele belevenissen. De formule is zo samengesteld dat het een plezierige seksuele ervaring en volledige ontspanning biedt. De Slow Sex – Vinger Play Gel – 30 ml maakt het gemakkelijk om de vinger te brengen en het tegelijkertijd ook nog eens leuk en plezierig maakt. Deze sterke en krachtige gel is gemaakt van hoogwaardig siliconenmateriaal en bevat geen parabenen of suiker.

Hoe gebruik je Slow Sex – Vinger Play Gel – 30 ml?

Slow Sex – Vinger Play Gel – 30 ml is erg eenvoudig aan te brengen. Gewoon de tube openen en op je vinger aanbrengen en naar binnen te brengen. Langzame, kleine bewegingen maken het gemakkelijker om je vinger te laten glijden. De siliconesamenstelling zal de vochtigheid verhogen en het genot verhogen als je hem verder naar binnen brengt. De gel kan ook gebruikt worden in combinatie met sextoys, zoals , of anuspluggen. Het verhoogt de vochtigheid en verlengd de tijd om de of plug te brengen.

Voor wie is Slow Sex – Vinger Play Gel – 30 ml bedoeld?

Slow Sex – Vinger Play Gel – 30 ml is speciaal bedoeld voor echtgenoten of stellen die van langzame, intieme liefdesdiepgaande belevenissen willen genieten. De tube is klein genoeg om mee te nemen voor als je op reis gaat, zodat je niet last hebt van een grote tube die in je bagage past. Het licht verdovende en verlengende effect zorgt ervoor dat jullie samen even op andere dimensie kunnen komen bij lange uren seksuele intimiteit.

Hoe kan Slow Sex – Vinger Play Gel – 30 ml je seksleven verbeteren?

Met Slow Sex – Vinger Play Gel – 30 ml kunnen stellen die van houden de seksuele energie stap voor stap laten opbouwen. Niet alleen de actie verandert maar ook de tijdsduur die beiden nodig hebben voor een dubbele voldoening. De gel biedt een uniek effect dat een man nooit heeft gehad. Met zijn subtiele verzachtende effecten, licht verdovende en gladmakende samenstelling, verlengt Slow Sex – Vinger Play Gel – 30 ml elk moment dat je seksueel met je partner verbonden bent.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Slow Sex – Vinger Play Gel – 30 ml gebruiken?

Slow Sex – Vinger Play Gel – 30 ml is geschikt voor gebruik met sextoys, waaronder dildos, vibrators, analpluggen of . Niet alleen voorkomt het dat je pijn ervaart, maar de glijgel zorgt ervoor dat er meer vochtigheid en glijdt. Hierdoor worden elke sensatie en beweging intenser.

Hoe moet je Slow Sex – Vinger Play Gel – 30 ml reinigen?

De Slow Sex – Vinger Play Gel – 30 ml is eenvoudig af te wassen met water. Houd eroverigens rekening mee dat het een siliconenbasis heeft, dus het is niet geschikt om te worden gebruikt met andere siliconenproducten. Gebruik een milde, luchtverfrissende zeep om de gel schoon te maken na gebruik.

Probeer Slow Sex – Vinger Play Gel – 30 ml en bestel deze in onze seksshop Ladykiller.nl

Slow Sex – Vinger Play Gel – 30 ml brengt een volledig nieuw en uniek seksueel avontuur dat stellen een nieuw pre-intiem liefdesspel geeft zonder geen stress. Als je wilt profiteren van de geweldige voordelen van Slow Sex – Vinger Play Gel – 30 ml, probeer het dan vandaag nog! Bestel dit fantastische product vandaag nog in onze seksshop Ladykiller.nl en ervaar een nieuwe dimensie van sensuele en kreunende belevenissen.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8436562013813