Inleiding
– Verwarmende Massage olie – 50 ml is een subtiele, natuurlijke olie die ervoor zorgt dat je tijdens een heerlijke massage helemaal tot rust komt. De olie is warm en huidvriendelijk, wat zorgt voor een ultieme sensuele ervaring. De olie bevat verschillende ingrediënten die je huid verzorgen én ervoor zorgen dat je alle stress van je af kunt laten glijden.

Kenmerken
-Ultieme sensuele ervaring
-Natuurlijke, warm verwarmende ingrediënten
-50 ml
-Huidvriendelijk
-Goed te combineren met andere erotische speeltjes

Wat is Slow Sex – Verwarmende Massage Olie – 50 ml?

Slow – Verwarmende Massage Olie – 50 ml is een warmverwarmende, natuurlijke olie die je mannen of vrouwen een ultieme sensuele ervaring geeft tijdens de massage. De olie is perfect te vermengen met tal van andere speeltjes en biedt extra verwarmende en voedende ingrediënten voor je huid. Het aroma van de olie is subtiel en ontspannend, waardoor jullie samen kunnen genieten van de intieme momenten. Bovendien is het heel eenvoudig om de olie aan te brengen.

Hoe gebruik je Slow Sex – Verwarmende Massage Olie – 50 ml?

Het gebruik van Slow Sex – Verwarmende Massage Olie – 50 ml is heel eenvoudig. Gebruik een kleine hoeveelheid olie en verwarm het in je handen voordat je dit aanbrengt op het lichaam van je partner. Masseer de verwarmende olie zachtjes in de huid. Breng opnieuw olie aan als je deze nodig hebt. Geniet van de ontspannende massagemomenten en merk hoe je met de olie alle stress uit je lichaam verdwijnt.

Voor wie is Slow Sex – Verwarmende Massage Olie – 50 ml bedoeld?

Slow Sex – Verwarmende Massage olie – 50 ml is met name bedoeld voor stellen die op zoek zijn naar een ontspannende en intieme ervaring. Door de subtiele geur en de verwarmende werking zal je je meteen omringd voelen door alle positieve energie. Je kunt de olie als voorbereiding gebruiken op een intieme avond met elkaar, maar de olie kan ook prima gebruikt worden tijdens een ontspannen massage om de band tusen jullie verder te versterken.

Hoe kan Slow Sex – Verwarmende Massage Olie – 50 ml je seksleven verbeteren?

Slow Sex – Verwarmende Massage Olie – 50 ml kan je seksleven op meerdere manieren verbeteren. Niet alleen zorgt de olie voor extra ontspanning in de vorm van een massage. De olie is ook bedoeld om seksuele passie te voeden, waardoor je je ‘gevoel' voor elkaar versterkt. Bijkomend voordeel is dat je door de olie ook beter in staat bent om te ontspannen, waardoor je meer je lichaam te voelen en open te staan voor liefde en spannende, intieme spelletjes met elkaar.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Slow Sex – Verwarmende Massage Olie – 50 ml gebruiken?

Slow Sex – Verwarmende Massage Olie – 50 ml is een van de meest populaire massageolies die er zijn. Je kunt de olie perfect combineren met tal van erotische speeltjes. Denk bijvoorbeeld aan geschikte cockrings, vibrerende of bewegelijke massagestaven, klemmetjes of erotische verassingen. Al deze speeltjes en toys kunnen heerlijk gecombineerd worden met de Slow Sex – Verwarmende Massage Olie – 50 ml voor een nog intensiever effect.

Hoe reinig je Slow Sex – Verwarmende Massage Olie – 50 ml?

Na elk gebruik van de Slow Sex – Verwarmende Massage Olie – 50 ml is het belangrijk de olie goed te reinigen. Hiervoor kun je een vochtige doek gebruiken en de olie hiermee goed afvegen. Let erop dat je geen schoonmaakmiddelen gebruikt om de olie te reinigen.

Probeer Slow Sex – Verwarmende Massage Olie – 50 ml nu in onze seksshop Ladykiller.nl

Ben je op zoek naar een manier om nog meer te genieten van heerlijke, sensuele massages? Bestel dan Slow Sex – Verwarmende Massage Olie – 50 ml nu in onze seksshop Ladykiller.nl. Je zal merken dat de olie bijzonder fort afwerkt en ervoor zorgt dat je kunt genieten van de meest ontspannende massage-momenten. Bovendien kun je de olie heel eenvoudig combineren met andere erotische speeltjes, wat je seksleven op een positieve manier beïnvloedt. Bestel Slow Sex – Verwarmende Massage olie – 50 ml vandaag nog!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8436562013875