– Overheerlijke Spray – 13 ml is een romige, verwarmende en hydraterende spray die de seksuele ervaring voor partners met het samenspel van liefde en vuur bijzonder aangenaam maakt. De spray bevat plantaardige en minerale ingrediënten die de lichaamstemperatuur verhogen en een erotische gloed van tevredenheid vervult. De 13 ml spray is makkelijk om mee te nemen en heeft een hoge potentie, waardoor het de perfecte metgezel is voor reizigers, stellen of alleenstaanden op zoek naar something special tijdens hun seksuele avontuur.

Hieronder vind je de eigenschappen van de Slow – Overheerlijke Spray – 13 ml:

– Romige, verwarmende en hydraterende textuur
– Verrijkt met plantaardige en minerale ingrediënten
– Verhoogt de lichaamstemperatuur
– Het vervult een erotische gloed van tevredenheid
– Gemakkelijk om mee te nemen
– Ultra hoge potentie

Wat is de Slow Sex – Overheerlijke Spray – 13 ml?

Slow Sex – Overheerlijke Spray – 13 ml is een bijzondere spray die de seksuele ervaring voor partners met het perfecte samenspel van liefde en vuur onvergetelijk kan maken. De spray is verrijkt met plantaardige en minerale ingrediënten zoals verse kruiden, kokosolie, aloë en vitamines die bijdragen aan heerlijk verwarmende, romige en hydraterende textuur. Het verhoogd de lichaamstemperatuur en vervult een erotische gloed van tevredenheid. Vergezeld met een verfijnd, kalmerend aroma, zorgt Slow Sex – Overheerlijke Spray – 13 ml ervoor dat u en uw partner zich tijdens het liefdesspel ontspannen en extatisch voelen.

Hoe gebruik je Slow Sex – Overheerlijke Spray – 13 ml?

Slow Sex – Overheerlijke Spray – 13 ml is eenvoudig te gebruiken. De spray is speciaal ontwikkeld om tijdens het of het liefdesspel te worden gebruikt. Spray het op intieme zones zoals de borsten, penis, , labia, anus en perineum. Masseer de spray zachtjes in de huid en geniet van de verwarmende, romige en hydraterende textuur. De intensiteit is afhankelijk van hoeveel spray je gebruikt.

Voor wie is Slow Sex – Overheerlijke Spray – 13 ml bedoeld?

Slow Sex – Overheerlijke Spray – 13 ml is ideaal voor koppels die hun liefdesspel willen opfleuren of voor wie op zoek is naar meer sensuele momenten tijdens hun seksleven. Door de romige, verwarmende en hydraterende textuur is de spray ook een geschikt hulpmiddel als je last hebt van .

Hoe kan Slow Sex – Overheerlijke Spray – 13 ml mijn seksleven verbeteren?

Slow Sex – Overheerlijke Spray – 13 ml is ontworpen om het seksleven te verbeteren. Door het speciale samenspel van liefde, intense warmte en hydraterende textuur zal het de sensualiteit versnellen en een onvergetelijke ervaring creëren. Er is ook een speciale versie met uitgesproken verwarmende of koele smaak beschikbaar, dus je kunt kiezen wat het best bij je past.

Met welke andere speeltjes en toys kan ik Slow Sex – Overheerlijke Spray – 13 ml gebruiken?

Slow Sex – Overheerlijke Spray – 13 ml is een perfect hulpmiddel om je seksspeeltjes mee in te smeren, of om je seksuele avontuur te verhogen. Het is perfect om te combineren met , seksspeeltjes of pornobeelden. De spray kan ook worden gecombineerd met andere producten uit de Slow Sex-lijn voor een nog intensere ervaring.

Hoe reinig je Slow Sex – Overheerlijke Spray – 13 ml?

Om ervoor te zorgen dat je Slow Sex – Overheerlijke Spray – 13 ml zo hygiënisch mogelijk is, raden we aan het direct na gebruik te reinigen met warm water en zeep of een speciale seksspeeltjesreiniger.

Probeer Slow Sex – Overheerlijke Spray – 13 ml nu uit

Smelt de harten van je partner met de uitzonderlijk romige, verwarmende en hydraterende Slow Sex – Overheerlijke Spray – 13 ml. Deze 13 ml spray is perfect om mee te nemen en geef je seksleven een boost van intense verwarmende sensualiteit. Bestel nu je Slow Sex – Overheerlijke Spray – 13 ml gemakkelijk online bij Ladykiller.nl. Geniet van de uitzonderlijke sensuele ervaring.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8436562013882