– Balsem voor Orale Seks – 10 ml is de perfecte aanvulling op elke seksspeeltjes collectie. De naam doet een belletje rinkelen, maar wat is het precies? Hier wordt uitgelegd wat Slow – Balsem voor Orale Seks – 10 ml is, hoe het gebruikt kan worden, voor wie het is bedoeld, hoe het je seksleven kan verbeteren, met welke andere speeltjes en toys het kan worden gecombineerd, hoe het gereinigd moet worden en waarom het een must-have is voor elke volwaardige seksshop collectie.

Eigenschappen:
• Slow Sex – Balsem voor Orale Seks – 10 ml is gemaakt met hoogwaardige, voedselveilige ingrediënten
• Slow Sex – Balsem voor Orale Seks – 10 ml vermindert het risico op irritatie en zorgt voor een gelijkmatige sensatie
• Slow Sex – Balsem voor Orale Seks – 10 ml heeft een heerlijk zoete smaak en bevat geen kunstmatige zoetstoffen
• Slow Sex – Balsem voor Orale Seks – 10 ml is veganistisch en verkrijgbaar in 10 ml verpakkingen

Wat is Slow Sex – Balsem voor Orale Seks – 10 ml?

Slow Sex – Balsem voor Orale Seks – 10 ml is een milde verzachtende crème die speciaal is gemaakt om irritatie te verminderen en sensaties te verzachten bij orale seks. Het helpt bij het verminderen van schurende sensaties bij onbedoelde wrijving tijdens orale seks en maakt seks comfortabeler en leuker.

Hoe gebruik je Slow Sex – Balsem voor Orale Seks – 10 ml?

Slow Sex – Balsem voor Orale Seks – 10 ml is zo gebruiksvriendelijk dat het zeer eenvoudig is om toe te passen. Breng een kleine hoeveelheid aan op het gebied dat het meeste irritatie veroorzaakt en geniet van een gepolijste orale sekservaring. U kunt Slow Sex – Balsem voor Orale Seks – 10 ml gemakkelijk aanbrengen met een kleine wattenstaafjes, wat alleen het gewenste gebied zal voeden en irritatie verzachten, zonder het hele genot te onderbreken.

Voor wie is Slow Sex – Balsem voor Orale Seks – 10 ml bedoeld?

Slow Sex – Balsem voor Orale Seks – 10 ml is speciaal ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar comfortabeler en leuker genot. De formule is zo ontworpen dat deze vlekken of lange residuen achterlaat en kan worden gebruikt met meerdere seksspeeltjes en orale condities. Slow Sex – Balsem voor Orale Seks – 10 ml is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een veiligere manier om oraal genot te ervaren.

Hoe kan Slow Sex – Balsem voor Orale Seks – 10 ml je seksleven verbeteren?

Slow Sex – Balsem voor Orale Seks – 10 ml werkt niet alleen als verzachtend middel, maar het kan ook worden gebruikt om een extra stimulatie toe te voegen aan oraal genot. De formule bevat voedende ingrediënten die de gevoeligheid verhogen, waardoor het nog uitdagender wordt om het gebied waar de balsem op is aangebracht te stimuleren. De balsem helpt ook om het gebied dat het meeste irritatie veroorzaakt te hydrateren, waardoor het minder schurend aanvoelt.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Slow Sex – Balsem voor Orale Seks – 10 ml gebruiken?

Slow Sex – Balsem voor Orale Seks – 10 ml kan gecombineerd worden met een verscheidenheid aan seksspeeltjes en toys. Denk bijvoorbeeld aan mondklemaccessoires, orale vibratoren, monddildos en cutane stimulatie-. Slow Sex – Balsem voor Orale Seks – 10 ml maakt het mogelijk om dit soort speeltjes met minder ongemak te gebruiken. Wanneer het aan de gevoelige plekken wordt aangebracht, vermindert het de kans op irritatie en hydrateert en verzacht het de plek waar het meeste wrijving optreedt.

Hoe kun je Slow Sex – Balsem voor Orale Seks – 10 ml reinigen?

De Slow Sex – Balsem voor Orale Seks – 10 ml is gemaakt met hoogwaardige, voedselveilige ingrediënten en is geschikt voor gebruik met seksspeeltjes. Nadat u het product heeft gebruikt, was het gebied met een milde, PH-gebalanceerde seksspeeltjesreiniger om bacteriën te verwijderen. Vervolgens kun je je seksspeeltjes oppoetsen met een lapje om het product te verwijderen en ervoor te zorgen dat het speeltje er schoon en glanzend uitziet.

Waarom is Slow Sex – Balsem voor Orale Seks – 10 ml een must-have voor elke volwaardige seksspeeltjescollectie?

Slow Sex – Balsem voor Orale Seks – 10 ml is een must-have voor elke volwaardige seksspeeltjesliefhebber. Het vermindert irritatie, verzacht de meest gevoelige plekken, voedt gevoeligheid en maakt seks comfortabeler, leuker en leuker. De balsem is veganistisch, voedselveilig en verkrijgbaar in een 10 ml verpakking, wat ideaal is voor verschillende seksspeeltjes. We raden aan om Slow Sex – Balsem voor Orale Seks – 10 ml te proberen en in onze seksshop Ladykiller.nl te kopen.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8436562013820