– Anale Play Gel – 30 ml is een krachtige en veelzijdige toy die geschikt is voor verkenning van spannende anale games. De Slow Sex – Anale Play Gel is gemaakt van hoogwaardig medische siliconen en bevat 30 ml gel die perfect is afgestemd op anale pleasure. De Slow Sex – Anale Play Gel voelt zacht en glad op de huid, heeft een fresh mentholsmaak, is veilig en hypoallergeen en is uitgerust met een moeder- en kindveiligheidsslot. De gel is uitermate geschikt voor beginnende anale verkenners, maar ook voor ervaren amateurs die op zoek zijn naar een extra sensuele en verrijkende anale ervaring.

Wat is Slow Sex – Anale Play Gel?

Slow Sex – Anale Play Gel is een orgineel en sensueel sex toy dat ontworpen is om de gevoeligheid van je anale regio te vergroten. De Slow Sex – Anale Play Gel bevat 30 ml medisch siliconen gel die zorgt voor een zijdezachte aanraking en een soepele penetratie. De gel heeft een fresh menthol smaak, waardoor het optimaal presteert tijdens hete anale sessies. Het moeder-en-kind slot zorgt ervoor dat ook kinderen de gel niet kunnen gebruiken.

Hoe kan je Slow Sex – Anale Play Gel gebruiken?

Slow Sex – Anale Play Gel is het perfecte sex toy om je spannende anale avonturen mee te beginnen en te verrijken. Breng een kleine hoeveelheid gel aan op je vinger en masseer de gel over je schaamlippen en anale regio. Voor een extra glij mogelijkheid, kun je losse siliconen-gebaseerde gebruiken maar ook enkele druppels van de Slow Sex – Anale Play Gel volstaan.

Voor wie is Slow Sex – Anale Play Gel?

Slow Sex – Anale Play Gel is specifiek gemaakt voor anale verkenning. Voor beginners is de gel een uitstekende voorbereiding en een safe product dat veilig en hygiënisch is. Ook als je al ervaring hebt met anale play, is de Slow Sex – Anale Play Gel een uitstekende keuze om de seksuele ervaring te verrijken.

Hoe kan Slow Sex – Anale Play Gel je seksleven verbeteren?

Slow Sex – Anale Play Gel stabiliseert je temperatuur en zorgt voor een extra sensuele anale avontuur. De gel brengt je lichaam in een diepe staat van ontspanning en zorgt voor extra veel bewegingsruimte. Met de Slow Sex – Anale Play Gel kun je eenvoudig en veilig experimenteren met anale stimulation.

Met welke andere speeltjes en toys je Slow Sex – Anale Play Gel kan gebruiken?

Slow Sex – Anale Play Gel kan perfect gecombineerd worden met verschillende speeltjes en toys, waaronder anale , plugs en . De Slow Sex – Anale Play Gel wordt vaak ook gebruikt met penisringen en andere sex toys die bedoeld zijn voor anale sex. Je Slow Sex – Anale Play Gel uiterst geschikt om andere anale sex toys zo te verschuiven en te positioneren, waardoor je je eigen seksuele fantasies en avonturen kunt verkennen.

Hoe moet je Slow Sex – Anale Play Gel reinigen?

Slow Sex – Anale Play Gel is eenvoudig te reinigen met warm water en milde zeep. Het is aanbevelingswaardig om de gel na gebruik goed te reinigen met warm water en zeep om de hygiëne te behouden.

Probeer leuke nieuwe anale adventures met Slow Sex – Anale Play Gel uit!

Als je opzoek bent naar leuke nieuwe anale avonturen of het verkennen van spannende sex games, dan is de Slow Sex – Anale Play Gel een uitstekende keuze. Met deze anale water-based gel kom je tot diepgaande ontspanning en geniet je van extra veel bewegingsvrijheid tijdens je anale play. Probeer de Slow Sex – Anale Play Gel uit voor een onvergetelijke anale experience en bestel het product vandaag nog bij Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8436562013806