Beschouw de Sling Harnas – S/M als de modernste sextoy die de afgelopen jaren op de markt is gekomen. Het is een geavanceerde, veilige en krachtige manier van seksualiteit ontdekken en verkennen. Met deze spectaculaire en krachtige sling harnas zal je seksleven een opmerkelijke verbetering zien.

Voordelen van Sling Harnas – S/M:
– Geeft controle over dezelfde positie
– Krachtige vrijheid voor meer
– Ontketend ruimte voor fantasievolle posities
– Eenvoudig te gebruiken
– Uniek en comfortabel ontwerp voor betere prestaties

Wat is Sling Harnas – S/M?

De Sling Harnas – S/M is een revolutionaire hybride harnas dat volledig hands- free functionaliteit biedt. Door de krachtige constructie kunnen beide partners nieuwe posities uitproberen. Eenvoudig te installeren en gemakkelijk te verplaatsen, zorgt het voor een zichtlijnenverbinding tussen partners. Als je de Sling Harnas – S/M gebruikt, zal je de kracht voelen die het je sexleven toevoegt.

Hoe gebruik je een Sling Harnas – S/M?

Het kan een beetje overweldigend zijn als je nog nooit een harnas hebt gebruikt en je geen idee hebt hoe je de Sling Harnas – S/M in moet stellen. Maar als je even stilstaat en je leest een paar tips, dan kan je de Sling Harnas – S/M zo instellen dat je vervolgens daadwerkelijk van het speeltje kunt genieten.

Voor de basisopstelling, plaats je de verbindingspunten rond het middel en bevestig je de banden met de klittenbanden. Zodra deze twee zichtlijnen gecreëerd zijn, is je harnas geactiveerd. Om je te verzekeren van maximale controle, bevestig je de schouderriem om je en knoop je de knopen aan de voorkant. Afhankelijk van wat je wilt uitproberen, kun je de twee zichtlijnen vergroten of verkleinen. Je kunt je harnas zelfs volledig aanpassen als je steviger op je partner wilt drukken.

Voor wie is de Sling Harnas – S/M bedoeld?

De Sling Harnas – S/M is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een krachtig, innovatief en geavanceerd sextoy. Als je op zoek bent naar een speciaal sextoy dat comfort biedt, maar ook voldoende controle biedt om spannende seks ervaringen te creëren, is de Sling Harnas – S/M perfect. Of je nu op zoek bent naar nieuwe manieren van seksualiteit te verkennen met je partner of dat je op zoek bent naar nieuwe seksspeeltjes om je seksleven mee op te vrolijken, de Sling Harnas – S/M is een heerlijke optie waar je op kunt vertrouwen.

Hoe kan de Sling Harnas – S/M je seksleven verbeteren?

De Sling Harnas – S/M is bedoeld voor mensen die creatief willen worden met hun seksleven en nieuwe manieren willen zoeken om hun arousal te verbeteren. Dit sextoy biedt je een effectieve manier om jezelf los te maken van beperkende seksuele handelingen en er meer uit te halen. Een krachtige features zoals sheersluitingen, vier-punts/drie-punts hook up, extra ritsen en een draaihek geeft je een ongekende ervaring.

Met welke andere speeltjes en toys kan je de Sling Harnas – S/M gebruiken?

Er zijn veel manieren hoe je andere sextoys of sexspeeltjes kan combineren met de Sling Harnas – S/M. Je kunt bijvoorbeeld je favoriete , 's, touwen, SM-klemmen en SM-touwen gebruiken met het harnas. Door je seksspeeltjes te combineren met het harnas kan je deze krachtige constellatie gebruiken voor meer gepassioneerde sekservaringen.

Hoe reinig je Sling Harnas – S/M?

Als je klaar bent met het gebruiken van je Sling Harnas – S/M, reinig het dan grondig. Gebruik milde antibacteriële zeep om het voorzichtig te reinigen, zodat het vrij is van bacteriën en schimmels. Zorg ervoor dat je alle knop- en ritssluitingen grondig reinigt. Spoel het product daarna grondig af met warm water en laat het drogen.

Probeer de Sling Harnas – S/M zelf uit en koop hem in onze seksshop Ladykiller.nl

Bij Ladykiller.nl hebben we een groot assortiment sextoys die perfect passen bij de Sling Harnas – S/M. De Sling Harnas – S/M zal je seksleven naar een nieuw level tillen. Wil je door middel van posturen komen die eerder onmogelijk leken, dan is de Sling Harnas – S/M jouw beste optie. Kies voor comfort, controle en plezier, koopt bij Ladykiller.nl je eigen Sling Harnas – S/M en laat je creativiteit de vrije loop krijgen.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

7423522656624